Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد بنائیان فعال دانشجویی و معاون اجرایی بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس ضمن اشاره به لایو غیراخلاقی یک نوجوان 14 ساله با یک زن در اینستاگرام و دست‌به‌دست شدن فیلم این لایو در فضای مجازی گفت: متاسفانه عدم نظارت بر فضای مجازی موجب ایجاد بستری نا امن برای نوجوانان این مرز بوم شده که با توجه به مجازی برگزار شدن کلاس‌های آموزشی دسترسی آنها را به این دنیای پر از محتواهای نامناسب آسان‌تر کرده و خانواده ها نیز به سبب مشغله های فروان و مشکلات اقتصادی مجاب به تمکین شرایط فعلی و عدم نظارت بر فرزندان خود شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال دانشجویی ضمن انتقاد به جایِ خالی شبکه ملی اطلاعات در کشور اذعان داشت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بجای توئیت گردی و کار ویترینی در مدت باقی مانده از عمر خدمتش در این وزارتخانه مهم، به فکر تدبیری برای کاهش قربانیان روزانه صفحات اینفلوئنسرها و سایت های شرط بندی و لایوهای این چنینی باشد و با تلاش بیشتر به ایجاد و تقویت شبکه ملی اطلاعات بپردازد.

بنائیان ادامه داد: وزیر جوان دولت تدبیر و امید اخیرا اینگونه اظهار کرد که"طوری وانمود نکنیم که انگار وضعیت تمامی نوجوانان ما این است" اما باید به ایشان یادآور شد که ظاهرا شما خیلی از وضعیت جوانان و نوجوان این کشور مطلع نیستید؛ بله شاید امروز وضع تمام نوجوانان ما بد نباشد ولی اگر این بی بندوباری در مدیریت و نظارت بر فضای مجازی ادامه یابد فجایایی اتفاق می افتد که امروز باید برای جلوگیری آن اقدام کرد.

معاون اجرایی بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به سخن وزیر آموزش و پرورش مبنی بر برنامه این وزارتخانه برای تربیت کودکان از سال اول زندگی خطاب به وی اظهار داشت: جناب آقای وزیر شما نتوانسته اید سیستم تربیتی مناسب برای دانش آموزان بالای 7 سال این کشور ایجاد کنید آن وقت دم از ایجاد بستر تربیت از نوزادی می زنید؟ شما حتی نتوانستید سیستم آموزشی که به قول خودتان گروگان در دستان کنکور و مافیای این آزمون است را سر و سامان دهید؟  البته تغییر 4 وزیر در دولت یازدهم و دوازدهم خود موجب یک بی نظمی در امورات تربیتی و آموزشی شده است.

وی افزود: نوجوانی که در اوایل دولت یازدهم وارد فضای آموزشی شده و الان در آخرین روز آهای دولت دوازدهم 14 سال سن دارد به جای اینکه به این بنگرد که چگونه می‌تواند به کشورش ایران در آینده ای نه چندان دور خدمت کند؟

این فعال دانشجویی تاکید کرد: این نوجوان حرف هایی را با یک بلاگر اینستاگرامی مطرح می کند که برای مردم ما سهمگین و یک درد بزرگ است لذا خواهش ما از دستگاه های مربوطه اقدام مناسب جهت عدم مشاهده اتفاقات مشابه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی نوجوانان دانشگاه بستری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده