Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- طول معابر بهسازی شده در قالب طرح بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه به بیش از 142 کیلومتر رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران که در تشریح دستاوردهای اجرایی طرح 500 کیلومتری احداث مسیرهای دوچرخه و بهسازی معابر پیاده رو موسوم به "طرح بهراه" سخن می گفت، با بیان آنکه در پایان هفته سی و هفتم اجرای طرح منتهی به شانزدهم آذرماه سال 1399 بیش از 142 کیلومتر از معابر پیاده رو شهر تهران بهسازی و به مسیر ویژه دوچرخه سواری مجهز شده است، افزود: طرح مذکور هم اکنون در 143 معبر در حال اجرا بوده و به لحاظ پراکندگی جغرافیایی، تمام مناطق 22گانه شهر تهران را در بر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در تشریح فرآیند انتخاب معابر در طرح 500 کیلومتری بهسازی معابر پیاده رو، از بررسی و انطباق لایه های مختلف GIS خبر داد و گفت: به زعم برنامه ریزان طرح، حدود 20 لایه GIS برهم منطبق شده تا بهترین نقشه راه  پیش روی مجریان طرح قرار گیرد. در واقع علاوه بر طراحی های پیش بینی شده در برخی اسناد بالادستی همچون برنامه 5 ساله شهرداری تهران، مسیرهای طراحی شده برای مناسب سازی معلولان و شاخص هایی از قبیل نزدیکی به مدارس، ایستگاه های مترو و اتوبوس نیز در انتخاب اجزای این رینگ 500 کیلومتری نقش داشته اند.
مهندس صبوری با بیان آنکه تهران در چشم انداز طرح بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه، از 500 کیلومتر مسیر مناسب سازی شده پیاده و دوچرخه به صورت یک رینگ به هم پیوسته برخوردار خواهد شد، این میزان مسیر پیاده روی بهسازی شده را در مقایسه با طول 12 هزار کیلومتری معابر پیاده ناکافی دانست و تاکید کرد موضوع بهسازی معابر پیاده رو باید در طول دوره های مختلف مدیریت شهری در زمره اولویت ها باقی مانده و مورد مطالبه شهروندان، فعالان حوزه مدیریت شهری و سازمان های مردم نهاد حمایت از حقوق معلولان باشد.
به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، در حال حاضر اتمام پروژه یادشده به عنوان یک هدف اصلی دنبال می شود و تلاش خواهد شد تا پایان دوره فعلی مدیریت شهری، افق های تازه تری در این زمینه تعریف شود تا به این ترتیب جریان تلاش برای بهبود وضعیت معابر پیاده روی شهر تهران که در ریل مناسب قرار گرفته است، ادامه مسیر دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بهسازی معابر بهسازی معابر پیاده رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۶۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رگبار و رعد وبرق در تهران/ احتمال آبگرفتگی معابر

اداره کل هواشناسی استان تهران از وقوع رگبار و رعد و برق از پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) و احتمال آبگرفتگی معابر و لغزندگی جاده‌های کوهستانی خبر داد.

به گزارش ایسنا برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران تا ظهر فردا (۱۳ اردیبهشت) آسمانی کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد در نیمه جنوبی، گاهی وزش باد نسبتا شدید تا شدید و احتمال خیزش گرد و خاک و در ارتفاعات افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از عصر فردا تا ظهر شنبه (۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت) آسمان استان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها بارش باران به‌ویژه بعد از ظهر جمعه تا صبح شنبه گاهی رگبار تندر و آذرخش مورد انتظار است و رخداد تگرگ در نقاط مستعد دور از انتظار نیست.

از عصر پنجشنبه تا یکشنبه (۱۳ تا ۱۶ اردیبهشت) در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه بعد از ظهر تا شب در نیمه جنوبی استان وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود.

از جمعه شب تا صبح یکشنبه کاهش محسوس دما به ویژه در نیمه شمالی استان مورد انتظار است.

بنابر هشدار زردرنگ اداره کل هواشناسی استان تهران، در این شرایط جوی احتمال آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین نسبت به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت لایروبی کانال‌ها و آب‌روها با توجه به احتمال رخداد تگرگ و  اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوای تهران پاک است
  • آغاز عملیات تکمیلی ۴ خطه شدن محور خروجی دره شهر به طول ۱۱‌.۵ کیلومتر
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • سه قطعه از محورهای شریانی هرمزگان بسته می شود
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • رگبار و رعد وبرق در تهران/ احتمال آبگرفتگی معابر
  • احداث مسیرهای پل ولایت و پل ششم در مراحل پایانی
  • محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر