Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هرمز نوروزی‌فرد معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ درصد مردم ایران بیسواد بودند میانگین سطح سواد جمعیت بالای ۶ سال در اوایل انقلاب ۴۷.۵ درصد بود که در آخرین سرشماری در سال ۹۵ این میانگین به ۸۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد رسیده بود؛ این میانگین در استان کرمانشاه ۸۴.۵ درصد بود که ۳.۱ درصد کمتر از میانگین کشوری بود.

او اشاره‌ای به میانگین سطح سواد استان در گروه‌های سنی ۱۰ الی ۲۰ سال داشت و گفت : از میانگین ۵۹.۸ درصد در اوایل انقلاب به ۹۷.۳ درصد در سال ۹۵ رسیدیم و در سال ۹۸ در سطح کشور ۹۸.۲ درصد باسواد داشتیم که در استان به ۹۹ درصد رسید یعنی هشت دهم درصد بالاتر از میانگین کشوری در رده سنی ۱۰ تا ۲۰ سال باسواد داشتیم.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: در سال ۹۶ در گروه‌های سنی ۱۰ الی ۲۰ سال ۳۳۴ نفر و در سال ۹۷ هم ۱۷۱ نفر و در سال ۹۸ نیز ۱۵۹ نفر را در رده سنی ۱۰ تا ۲۰ سال آموزش دادیم و باسواد کردیم.

او تمرکز معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان را بر باسوادکردن بیسوادان و کم‌سوادان گروه‌های سنی ۱۰ تا ۴۹ سال عنوان کرد و افزود: میانگین سطح سواد این گروه سنی در اوایل انقلاب ۴۸.۸ درصد بوده که در سال ۹۵ به ۹۴.۷ رسیده و در استان کرمانشاه ۹۴.۳ درصد بوده که چهار دهم درصد کمتر از میانگین کشور بودیم که با کار‌های خوبی که صورت گرفت این آمار در سال ۹۸ به ۹۶.۷۷ درصد رسید در حالی که در مجموع کشور ۹۶.۶ درصد بود یعنی به ۲ دهم درصد بالاتر از میانگین کشوری رسیدیم.

نوروزی‌فرد در خصوص چگونگی شناسایی افراد بیسواد، گفت: با ۲۲ دستگاه دولتی و نهاد غیردولتی در خصوص شناسایی افراد بیسواد انعقاد قرارداد داریم به عنوان مثال کمیته امداد، بهزیستی، جاد کشاورزی، امور زندان‌ها، اصناف، شورای شهر و روستاها، دهیاری‌ها، بخشداری‌ها و... آمار‌ها را ارائه می‌دهند.

او آموزش امسال را بیشتر یه صورت خودآموز عنوان کرد و افزود: در این روش از معلم استفاده نمی‌کنیم بلکه از یکی از افراد باسواد خانواده برای باسواد کردن عضو بیسواد خانواده استفاده می‌شود و حدود ۹۰۰ تا یک‌میلیون تومان به ازای باسواد کردن هر نفر به‌عنوان حق‌الزحمه به آموزش‌دهنده پرداخت می‌شود.

نوروزی‌فرد تمرکز حوزه سوادآموزی و مهارت‌آموزی را در مراکز یادگیری محلی دانست و گفت: در ۱۴ شهرستان استان مراکز یادگیری محلی ایجاده شده و این بسته تحولی پیوند سواد و زندگی با هدف یادگیری مادام‌العمر را اجرایی می‌کنیم.

این مسئول ادامه داد: در قالب این بسته تحولی یادگیری در چهار قسمت، یادگیری برای دانستن، یادگیری برای انجام دادن، یادگیری برای بهتر زیستن و یادگیری برای با هم زیستن در مراکز یادگیری محلی انجام می‌شود.

او در توضیح برنامه استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی، گفت: براساس قانون مصوب مجلس تبصره ۱۰ بند ۱۷، آموزشیاران آموزش‌دهندگان که از سال ۸۹ تا ۹۱ طی دو دوره مستمر حداقل ۲ نفر را تحت پوشش قرار داده‌اند و پرونده آن‌ها در استان تایید شده در آزمون ۲۰ تیر شرکت کردند که در استان در مجموع ۵۲۱ نفر در آزمون قبول شدند و به صورت حق‌التدریسی وارد فرایند تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش شدند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش سوادآموزی سطح علمی دانش آموزان استان کرمانشاه آموزش و پرورش ۲۰ سال سنی ۱۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

کد خبر 6088407 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است