Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- زندگی در کهگیلویه بزرگ با داشتن ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف از جمله آب و کشاورزی به دلیل بی تدبیری‌ها با رنج و محرومیت پیوند خورده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، پایان سال گذشته طرح مطالعاتی سد آبریز توسط شرکت مشاور به اتمام رسید و قرار بود کار سخت آن امسال توسط شرکت توسعه منابع آب و نیرو آغاز شود ولی رفته رفته 99 به خط پایان می‌رسد ولی هنوز خبری از آهنگ اجرای این طرح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن یک درصد جمعیت و یک درصد مساحت کشور ، 10 درصد آب‌های سطحی را دارد که در این سال‌ها با سرعت خود را به خلیج فارس می‌رساند و مسئولان و متولیان امر به دلیل عدم دور اندیشی هیچ وقت به فکر تخصیص آب مورد نیاز خود از این آب‌های روان نبودند.

عطش تشنگی اراضی و دشت‌های حاصلخیز کهگیلویه بزرگ زجر می‌دهد و اجازه نمی‌دهد به یاری جوانان بیکار این سرزمین بیایند تا بلکه با ایجاد اشتغال سهم خود را در اقتصاد و شکوفایی این دیار به نمایش بگذارند، اما کهگیلویه روز به روز مظلوم‌تر می‌شود و باید نام «سرزمین فراموش شده» را برای آن انتخاب کرد.

احداث سد آبریز و صیدون 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده از جمله دشت کلاچو و صحرای چرام را از تشنگی نجات می‌دهد و امید را به مردم این سرزمین هدیه می‌کند.

  حجم مخرن سد آبریز و صیدون 135 میلیون متر مکعب با ارتفاع 150 متر و طول سامانه انتقال20 کیلومتر بوده و تا 200 میلیون متر مکعب را نیز می‌تواند در طول سال ذخیره کند که سامانه انتقال آن به صورت ثقلی و تلفیقی از تونل و سیفون و خط لوله بوده و مجموع تونل های انتقال آب حدود 11کیلومتر است.

ورود قاطعانه رئیس دستگاه قضا به تغییر کاربری اراضی کشاورزی/ رسیدگی به پرونده زمین خواری 3هزار میلیارد تومانی در نظرآبادافشاگری نماینده مردم بجنورد در مجلس از یک فاجعه بیولوژیکی / 85 مرکز کنترل بیولوژیک کشاورزی ایران تعطیل شدجهش تولید در کشاورزی با تکیه بر جوانان؛ مخترع جوان استان فارس نخستین تولیدکننده سیر سیاه در کشور

استاندار کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ساختمان سد آبریز و صیدون با هدف تامین آب شرب و صنعت بخش‌های چاروسا و دیشموک و تامین آب 20 هزار هکتار از از اراضی کشاورزی شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده با ظرفیت مخزن 125 میلیون متر مکعب و تولید برق تقریبی 30 مگاوات مطالعه شده است.

حسین کلانتری افزود: برای پرداخت مطالبات و تکمیل مطالعه و آغاز عملیات اجرایی راه‌های دسترسی سد آبریز و صیدون نیاز به تامین و تخصیص اعتبار به میزان حداقل 400 میلیارد ریال است.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همچنین احداث جاده دسترسی نیاز به درج عبارت « اجرای عملیات جاده دسترسی سد آبریز» در موافقت نامه سال 99 است.

مردم کهگیلویه بزرگ منتظر تدبیر دولت برای اجرای سد آبریز و صیدون هستند، تا شاید نور امید به خانه‌های تاریک آنان بتابد و جوانان بیکار و سردرگم این سرزمین امیدوارانه به زندگی ادامه دهند.

اما این روزها دیگر مردم به وعده مسئولان به دلیل خلف وعده‌های گذشته دل خوش نیستند و احداث سد آبریز و صیدون نیز در برزخ شعار و عمل دست و پار می‌زند زیرا مردم مانده‌اند آیا اجرای این طرح نیز همچون دیگر وعده‌ها تنها در حد شعار بوده و یا به مرحله اجرایی و بهره برداری در کمترین زمان ممکن می‌رسد.

انتهای پیام/541/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون انرژی کمیسیون کشاورزی وزارت نیرو کمیسیون انرژی کمیسیون کشاورزی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی اصغر غفاری آثار همزمان با روز جهانی کارگر با حضور در کارخانه بینا رزن، اظهار داشت: کارگران در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، نقش به سزایی دارند.

فرماندار رزن در آیین تجلیل از کارگران با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: کارگران در همه حوزه‌ها تأثیرگذارند و چرخه تولید جامعه دست این قشر زحمتکش است.

وی با قدردانی از کارگران و تبریک هفته کار و کارگر افزود: محور تحقق شعار سال کارگران سخت‌کوش واحدهای صنعتی و تولیدی هستند و رسیدگی به مطالبات قشر را جزو برنامه‌ محوری خود می‌دانیم.

غفاری‌آثار افزود: پویایی تولید به دست‌های توانمند و زحمت کش کارگران گره خورده و موتور محرکه اقتصاد هر جامعه‌ای را کارگران تشکیل می‌دهند.

فرماندار رزن در راستای پیگیری و تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با حضور در واحد تولیدی بینا رزن تولید کننده مواد غذایی، از این شرکت بازدید کرد و در این بازدید مسائل و مشکلات این مجموعه صنعتی و تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیات لازم جهت افزایش بهره وری و رفع موانع تولید اتخاذ شد.

گفتنی است؛ این واحد تولیدی در طرح توسعه ای خود در دولت سیزدهم با دریافت غریب به ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات، ۱۷۰۰۰ متر مربع سوله ساخته است که تا دو ماه آینده فاز اول توسعه با اشتغال ۲۰ نفر به بهره برداری خواهد رسید

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • اعزام نخستین گروه از عمره‌ گزاران کهگیلویه‌ و بویراحمد به سرزمین وحی
  • اولین گروه از عمره‌گزاران کهگیلویه‌وبویراحمد به سرزمین وحی
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد