Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره راهکار‌های استفاده از فرصت در خانه ماندن برای تقویت سیستم ایمنی در دوران شیوع کرونا توضیح داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه ضرورت ماندن در منزل در دوران همه گیری کرونا، منجر به عاداتی همچون عدم تحرک کافی و نپرداختن به ورزش، به هم خوردن خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب می‌شود، اظهار کرد: این عوامل خطر می‌توانند موجب چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدید کننده بیماری‌های غیر واگیر شده و در نهایت ریسک ابتلاء فرد به کرونا را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در واقع بر هم خوردن کنترل فشار خون، چربی و قند خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت و یا افرادی که زمینه این بیماری‌ها را دارند نیز از تبعات بی تحرکی و تغذیه نامناسب است.

عبداللهی با تاکید بر اینکه روز‌های ماندن در خانه برای پیشگیری از ابتلا و یا انتقال ویروس کرونا می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای اصلاح عادات تغذیه‌ای نادرست و یادگیری الگوی غذایی سالم باشد، تصریح کرد: به این ترتیب با رعایت برخی موارد می‌توان تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کرد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه انجام برخی عادت‌ها هنگام طولانی ماندن در خانه سلامت افراد را تهدید می‌کنند، خاطر نشان کرد: مصرف بیش از حد فست فودها، مواد قندی، افزایش ریزه خواری و مصرف تنقلاتی که ارزش غذایی کمی دارند و به هم خوردن نظم خواب از جمله رفتار‌هایی هستند که سلامت افراد را در این دوران به خطر می‌اندازند.

وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از این تهدید‌ها و استفاده از فرصت در خانه ماندن برای بهبود شیوه زندگی و حفظ و ارتقای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری‌ها می‌توان اقدامات گوناگونی را انجام داد، عنوان کرد: با مصرف وعده‌های غذایی اصلی در ساعات مشخص، خوردن دو وعده میوه، سبزی خوردن و سالاد، کاهش مصرف غذا‌های چرب و سرخ شده و پر ادویه و عدم مصرف خودسرانه مکمل‌های مولتی ویتامین سیستم ایمنی بدن خود را در شرایط کنونی تقویت کنید.

عبداللهی با بیان اینکه نوشیدن روزانه آب و نوشیدنی‌های بدون قند در طول روز نباید فراموش شود، اظهار کرد: هر فرد در روز باید به طور معمول هشت لیوان آب و مایعات مناسب دریافت کند، اما توجه داشته باشید که از نوشیدن مقادیر زیاد قهوه، چای و به ویژه نوشابه‌های کافئین دار و نوشیدنی‌های انرژی زا خودداری کنید، زیرا ممکن است به کمبود آب بدن منجر شود؛ چای کمرنگ، انواع دمنوش‌های گیاهی در حد متعادل نیز مفید است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دوران کرونا کنترل فشار خون ویروس کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما‌ی خراسان شمالی؛ خانه بهداشت روستای ادکان با زیر بنای ۷۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال، خانه بهداشت روستای گورپان با زیر بنای ۷۵ مترمربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال، خانه بهداشت روستای ایرج با زیر بنایی ۸۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و خانه بهداشت روستای سارمران با زیر بنای ۸۵ مترمربع و با اعتباری بالغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، محرومیت زدایی و سفر ریاست‌جمهوری تامین و پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • ژابی آلونسو: می‌خواهیم شکست ناپذیر بمانیم
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر