Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@03:02:12 GMT

نقش آفرینی گسترده زنان و امر توسعه

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۹۸۲۵

نقش آفرینی گسترده زنان و امر توسعه

غلامرضا غفاری گفت: جوامع از این ظرفیت و توان بیشتر نقش آفرینی کنند، چون نقش آفرینی زنان وقتی بیشتر و رو به فزونی است دستاوردهای بیشتری در زمینه توسعه از رتبه های بالاتری برخوردار هستند. طبیعتا تحولات در حوزه علم و فن آوری بر مبنای مجموعه هایی در امر سیاست گذاری و دانش حضور دارند.

به گزارش برنا؛ نشست خبری اختتامیه سومین جشنواره ملی زن و علم(جایزه مریم میرزاخانی) با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و زهرا جواهریان به سمت معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز صبح به شکل آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدای این نشست گفت: در فرآینده ها و دگرگونی هایی که جوامع بشری تجربه می کند بی گمان زنان نقش اساسی در عرصه های مختلف دارند. آنان را باید در حوزه اجتماعی در سطح منطقه ای، ملی و بین المللی  لحاظ کرد.

غفاری گفت: جوامع باید از این ظرفیت و توان بهره بیشتری ببرند، زیرا زمانی که نقش آفرینی زنان رو به افزایش باشد کشورها از دستاوردهای بیشتری در زمینه توسعه و رتبه های بالاتری برخوردار هستند. طبیعتا تحولات در حوزه علم و فن آوری بر مبنای مجموعه هایی در امر سیاست گذاری و دانش حضور دارند.

او افزود: باید بستر و شرایطی را فراهم کرد تا بخشی از جامعه( زنان ) بیشتر دیده شده و از ظرفیت و توان آنها استفاده بیشتری شود. یکی از فعالیت‌هایی که می‌تواند به این فرآینده قوت بیشتر ببخشد این است که بستری را فراهم کنیم تا افراد دستاوردها و تلاش خود را در معرض دید، قضاوت و داوری دیگران قرار دهد. این مقوله از سوی جشنواره ها محقق می شود.

به گفته او امسال سومین جشنواره علم و زن برگزار شد. این جشنواره براساس تجربه حاصل شده و شاهد حضور و مشارکت بیشتر زنان فرهیخته هستیم. به دلیل شیوع کرونا امکان برگزاری حضوری فراهم نشد در نتیجه تصمیم بر آن شد تا جشنواره در قالب فضای مجازی برگزار شود.

 او تصریح کرد: زنان فرهیخته کشور در مراکز علمی و مجموعه‌ها مرتبط در حال فعالیت هستند و همکاری‌های بین دستگاهی وجود دارد و باید از تمامی دستگاه ها نهایت سپاس و قدردانی را داشت.

غفاری در خصوص روند برگزاری جشنواره ادامه داد: داوری آثار در سامانه ثبت شده است. 619 شرکت کننده در گروه‌های هنر و معماری، کشاورزی ، شرکت‌های دانش بنیان، فن آوری  و ...در جشنواره حضور دارند. در این جشنواره از رده های سنی مختلف حضور داشتند و این پوشش باید با جامعیت بیشتری باشد.

رئیس جشنواره ملی زن و علم افزود: از خبرگان حوزه علمی برای داوری دعوت شده است. همگان دارای یک پیشینه تحصیلی هستند و روند داوری در چند مرحله شکل گرفته و در نهایت مرحله داوری نهایی است. دارو نهایی افرادی هستند که از بعد علمی استاد تمام هستند و یا در جشنواره ها جزو افراد برگزیده انتخاب شده اند. درضمن فرد داور باید اشراف لازم را به گروه داشته باشد که این کار هم صورت گرفته است. برای چنین اقدامی نیاز است تا مجموعه های مختلف همکاری داشته باشند.

غفاری تصریح کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، موسسه ملی و اجتماعی وزارت علوم  تحقیقات و فن آوری  و ... در این جشنواره شرکت کرده اند. قرار شده در 6 دی ماه در دانشگاه شهید بهشتی از این افراد تقدیر شود.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت علوم غفاری نقش آفرینی مجموعه ها فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نساجی – پرسپولیس بدون حضور زنان؛ چرا؟

هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی امروز پیگیری شده و به اتمام می‌رسد که در یکی از مهم‌ترین بازی‌ها، پرسپولیس در قائمشهر به مصاف نساجی می‌رود تا یکی از دو دیدار مهم روز را برگزار کند. درباره اهمیت فنی این دیدار نکات مهمی وجود دارد، ولی موضوع قابل بحث، ممنوعیت ورود تماشاگران زن برای تماشای این بازی است.

هواداران زن باشگاه نساجی از زمانی که اجازه ورود آن‌ها به ورزشگاه صادر شده، همواره حضور پررنگ و تا جای ممکن پرشوری در ورزشگاه داشته‌اند، ولی برای تماشای این بازی مهم، از حضور در ورزشگاه منع شده‌اند. این موضوع محل اختلاف شده و بسیاری آن را با اتفاقات هفته گذشته دیدار پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی مرتبط کرده‌اند. در آن دیدار، یکی از هواداران سپاهان توهین‌های ناشایستی را درباره زنان پرسپولیسی به کار برد و پس از آن فضای رسانه‌ای ملتهب شد.

وزارت ورزش از فدراسیون فوتبال خواست تا سریع به این موارد رسیدگی شود و فدراسیون هم در حکمی سریع، رأی به محرومیت ۱۰ ساله تماشاگر مذکور از حضور در ورزشگاه‌های مختلف برای تماشای فوتبال و زیرشاخه‌هایش داد. با‌این‌حال، هم‌زمانی این اتفاق و البته ورود جیمی‌جامپ زن در دیدار استقلال با آلومینیوم در اراک، دست به دست هم داد تا شایعه مذکور که اجازه ورود زنان هوادار نساجی به ورزشگاه به همین دلیل صادر نشده، پخش شود. ضمن اینکه پس از ماجرای ورزشگاه اراک، ورود زنان تبریزی هم به ورزشگاه ممنوع شد و همان داستان همیشگی مهیا‌نبودن زیرساخت مطرح شد.

باوجود ممنوعیتی که شورای تأمین مازندران اعلام کرده، مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران شایعات مطروحه را رد کرده و گفته است که اتفاقات هفته‌های اخیر در ورزشگاه‌ها دلیلی برای ممنوعیت ورود زنان تماشاگران قائمشهری به ورزشگاه نیست. مهدی رضی در گفت‌وگویی که ایرنا، خبرگزاری دولت، آن را منتشر کرده، گفته است: «برای دیدار نساجی و پرسپولیس با توجه به ظرفیت ورزشگاه ۶۰۰ بلیت به هواداران تیم پرسپولیس اختصاص داده شد و با توجه به حساسیت این مسابقه و احتمال بروز تنش بین هواداران تصمیم بر این شد تا ورودی هواداران پرسپولیس جدا باشد. به همین دلیل سکوی ویژه بانوان هوادار نساجی در این مسابقه و دیدار با استقلال به هواداران تیم میهمان اختصاص داده شد. از طرفی نیز با توجه به فراهم‌نبودن ورودی و سکوی مجزای دیگر در این ورزشگاه امکان در‌نظر‌گرفتن فضای جایگزین برای بانوان هوادار نساجی در این مسابقه فراهم نبود. حضور بانوان هوادار نساجی در ورزشگاه شهید وطنی برای این باشگاه و هیئت فوتبال مازندران ارزشمند است و همبستگی فضای اجتماعی قائمشهر در حمایت از تیم نساجی را نشان می‌دهد، اما در این مسابقه به دلیل محدودیت ساختاری ورزشگاه امکان حضور بانوان گرامی هوادار نساجی وجود ندارد».

با توجه به اظهاراتی که در این زمینه عنوان شده نه‌تن‌ها بازی امروز بلکه بازی دو، سه هفته آینده نساجی برابر استقلال در این ورزشگاه هم بدون حضور تماشاگران زن برگزار خواهد شد. با‌این‌حال، ابهام کلی همچنان به قوت خود باقی است؛ چراکه مسئولان این شهر با اطلاع از زمان میزبانی از دو تیم پرسپولیس و استقلال و در‌اختیار‌داشتن ماه‌ها زمان، فکری برای حل‌کردن جایگاه زنان برای زمان میزبانی از دو تیم پایتخت نکرده‌اند؟

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • نساجی – پرسپولیس بدون حضور زنان؛ چرا؟
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در برخورد با جنگ غزه در تاریخ ثبت خواهد شد
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود