Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز چهارشنبه در دیدار معاونین وزیر جهادکشاورزی افزود: استان کرمان موقعیت زیادی برای کار کردن در حوزه کشاورزی دارد و باید بیش از این، وقت صرف حوزه کشاورزی شود.

وی اظهار داشت: آب، سطح زیر کشت و نیروی انسانی مشغول به کار با تولیدات در کرمان همخوانی ندارد و بازدهی تولیدات کشاورزی این استان پایین است اما از سوی دیگر شاهد هستیم در برخی از نقاط که کار بر اساس یافته های تحقیقاتی انجام می شود با وجود کاهش سطح زیر کشت، میزان محصول آنها کم نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با بیان اینکه مهم ترین بخش در حوزه جهادکشاورزی مراکز تحقیقات هستند که فعالیت درست این مرکز از اهمیت ویژه ای برخوردار است تصریح کرد: این مراکز می توانند تاثیر بسزایی در اقتصاد کشور و بهره‌وری مناسب در این بخش داشته باشد.

وی وضعیت مراکز تحقیقاتی استان کرمان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علاوه بر مراکز تحقیقات این استان، دانشگاه ها نیز نقش موثری در تربیت نیروهای خبره بخش کشاورزی دارند.

زینی وند افزود: تحقیقات در حوزه کشاورزی امری بسیار مهم در راستای ارتقای این بخش است و استان کرمان آمادگی لازم برای تقویت یا ریل گذاری آینده در همه بخش های کشاورزی دارد.

وی با اشاره به تدوین و تصویب سند سازگاری با کم آبی استان کرمان اظهار داشت: درصدد مدیریت آب از طریق صرفه جویی هستیم که یکی از این راهکارها تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی است تا بتوانیم میزان برداشت آب از سفره های زیرزمینی را کاهش داده و از سوی دیگر صنعت کشاورزی این استان را نیز همچون گذشته حفظ و حتی میزان تولید و کیفیت محصولات را افزایش دهیم.

استاندار کرمان گفت: استفاده از سیستم های آبیاری کم فشار و بازیافت و استفاده مجدد از آب از دیگر راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب هستند که باید به این راهکارها توجه شود.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی وزارت جهاد کشاورزی کرمان علی زینی وند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی وزارت جهاد کشاورزی کرمان علی زینی وند خبرگزاری جمهوری اسلامی وزارت جهاد کشاورزی کرمان علی زینی وند اخبار کنکور استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • شهرداری‌ها متصدی حفظ و نگهداری گلزار شهدا هستند
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی