Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی زینی وند صبح چهارشنبه در دیدار با معاونان وزیر جهاد کشاورزی با مهم برشمردن فعالیت‌های مرکز تحقیقات در بخش جهاد کشاورزی بیان داشت: مرکز تحقیقات در جهاد کشاورزی اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد و می‌تواند در اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

وی گفت: استان کرمان دارای ظرفیت‌ها و فضاهای زیادی برای فعالیت در حوزه کشاورزی است بنابراین باید وقت زیادی صرف این حوزه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینی‌وند تصریح کرد: در حوزه کشاورزی استان کرمان تولیدات این بخش با عواملی مثل آب، سطح زیر کشت و نیروهای انسانی مشغول به کار همخوانی ندارد ضمن اینکه بازدهی تولیدات کشاورزی استان کرمان پایین است.

وی ادامه داد: در بعضی از نقاط استان کرمان طبق بررسی‌های انجام شده در حوزه کشاورزی با وجود اینکه سطح زیر کشت کاهش داشته اما میزان محصول آنها کم نشده که باید این الگوهای موفق را به استان‌های دیگر معرفی کنیم.

زینی‌وند گفت: در استان کرمان حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد کشاورزی به روش سنتی انجام می‌شود و متأسفانه بعضی از کشاورزان از مزیت‌های تغییر الگوی کشت و سود بیشتری که از این طریق حاصل می‌شود آگاه نیستند بنابراین باید سطح آگاهی و دانش کشاورزان ارتقا پیدا کند و به روز شود.

استاندار کرمان یادآور شد: تحقیقات مسئله بسیار مهمی در راستای ارتقای بخش کشاورزی محسوب می‌شود و استان کرمان در راستای تقویت یا ریل گذاری برای آینده در تمامی بخش‌های کشاورزی آمادگی لازم را دارد.

زینی‌وند گفت: با توجه به تدوین و تصویب سند سازگاری با کم آبی استان کرمان ما به دنبال مدیریت آب از طریق صرفه جویی هستیم ضمن اینکه تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی می‌تواند به عنوان یکی از راهکارها عنوان شود تا برداشت از سفره‌های زیرزمینی کاهش پیدا کند و صنعت کشاورزی استان مثل گذشته حفظ شود و در نهایت بتوانیم میزان تولیدات و کیفیت محصولات را ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه ما به دنبال منافع کشاورز هستیم، ابراز داشت: اگر به دنبال اجرای تغییر الگوی کشت در استان هستیم ابتدا باید این موضوع را برای کشاورز جا بیندازیم تا کشاورز این طرح را با رضایت کامل اجرا کند.

زینی‌وند گفت: از دیگر راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب می‌توان به استفاده از سیستم‌های آبیاری کم فشار و بازیافت آب و استفاده مجدد از آن اشاره کرد.

کد خبر 5103032

منبع: مهر

کلیدواژه: علی زینی وند کشاورزی محصولات کشاورزی استانداری کرمان ویروس کرونا شب یلدا شیراز روز پرستار پرستار آمار کرونا بوشهر گرگان کرمانشاه عکس استانها شیوع کرونا شهرستان کرج شهرکرد قاسم سلیمانی استان کرمان زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود