Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@21:01:03 GMT

بزرگ راه تبریز-سهند ایمنی را به چالش کشید

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۱۶۴۸

بزرگ راه تبریز-سهند ایمنی را به چالش کشید

آذربایجان شرقی- کلنگ ساخت بزرگراه تبریز - سهند در سال ۱۳۸۹ شمسی به زمین زده شد تا ساکنان شهر جدید سهند که بخش عمده‌ای از آنان را سرریز جمعیت کلان‌شهر تبریز تشکیل می‌دهد، بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن به تبریز دسترسی داشته باشند، اما این طرح مهم در طی سال‌های گذشته به‌طور مکرر به تأخیر افتاد و حال افتتاح آن در نخستین روز که با وقوع یک تصادف زنجیره ای همراه شد موجب به چالش کشیدن این پروژه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس  آنلاین متأسفانه آن‌قدر در خصوص افتتاح این بزرگ‌راه در طی یک دهه گذشته به مردم وعده داده شد که تأخیر در احداث آن حتی صدای خود استاندار را هم درآورد و لذا پورمحمدی سال گذشته اعلام کرد« اگر احداث این مسیر به همین شکل پیش برود به مردم می‌گویم که چه افرادی در مسیر این بزرگ‌راه سنگ‌اندازی می‌کنند!»

خط‌ونشان دستگاه قضایی

گرچه در آخرین وعده دولتی‌ها مقرر بود تا این بزرگراه در شهریورماه امسال به بهره‌برداری برسد اما این وعده تا پایان پائیز به طول انجامید و البته این پروژه قبل از افتتاح نیز با اتمام‌حجت رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی همراه شد.

درست یک ماه پیش و در یکم آذرماه ۹۹ درحالی‌که مسئولان در تدارک برگزاری مراسم افتتاح بودند رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی با اشاره به حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم اعلام کرد:  تنها به‌شرط رعایت شاخص‌های احداث آزادراه و مسائل ایمنی اجازه افتتاح آزادراه تبریز- سهند را خواهد داد.

موسی خلیل الهی بابیان اینکه خوشبختانه پس از سال‌ها آزادراه تبریز – سهند به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: البته احداث یک آزادراه مبنی بر رعایت شاخص‌هایی بوده که باید رعایت شود و متأسفانه تاکنون اصول مدنظر در این پروژه رعایت نشده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس مکاتبات انجام‌شده با استانداری آذربایجان شرقی، درصورتی‌که مسائل ایمنی و شاخص‌های مدنظر در احداث آزادراه رعایت نشود، اجازه افتتاح و بهره‌برداری از آن داده نخواهد شد.

وی ادامه داد: متأسفانه خاطره خوبی از احداث برخی پروژه‌های راه‌سازی در استان، ازجمله اتوبان شهید کسایی که در طول ۱۷ کیلومتر اتوبان خروجی‌های متعددی ایجاد و باعث افزایش تصادفات و تصرف اراضی ملی شده، در اذهان عمومی نمانده است.

خوابی که تعبیر شد

درحالی‌که گفته‌های رئیس دادگستری آذربایجان شرقی و پیش از افتتاح این بزرگراه حاکی از این موضوع بود که مسائل ایمنی به‌طور کامل در افتتاح این بزرگراه رعایت نشده است بااین‌حال آزادراه تبریز-سهند روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه در حالی با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد که در همان روز اولین تصادف زنجیره‌ای چند خودرو شائبه‌ها و سؤال‌های را درباره تکمیل نبودن این پروژه مطرح کرد.

درست یک ماه پیش و در یکم آذرماه ۹۹ درحالی‌که مسئولان در تدارک برگزاری مراسم افتتاح بودند رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی اعلام کرد  تنها به‌شرط رعایت شاخص‌های احداث آزادراه و مسائل ایمنی اجازه افتتاح آزادراه تبریز- سهند را خواهد داد

آزادراه سهند-تبریز سه‌شنبه دوم دی ماه در آیینی با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مقام‌های ارشد استانی پس از  یک دهه انتظار افتتاح شد  اما در همان نخستین روز با تصادفی زنجیره‌ای خاطره شیرین این افتتاح را تلخ کرد.

این در حالی است که پیش‌ازاین سید عباس مصطفوی مدیرعامل شرکت عمران سهند نیز در پاسخ به ابراز نگرانی رئیس‌کل دادگستری استان درباره نواقص مسیر سهند-تبریز گفته بود: تا زمان بهره‌برداری رسمی از پروژه آزادراه تمام موانع و نواقص این پروژه رفع می‌شود و جایی برای دغدغه و نگرانی نیست و آماده استفاده شهروندان خواهد بود.

وی حتی پیش‌ازاین مدعی شده بود که این مسیر از ایمن‌ترین راه‌های شمال غرب ایران است و استانداردهای فنی لازم در آن رعایت شده است.

دستگاه قضایی ورود کند

تصادف زنجیره‌ای چند خودرو در نخستین روز افتتاح این آزادراه که گفته می‌شود به علت لغزندگی و یخ‌زدگی آسفالت بوده است حالا در نخستین گام بسیاری از مردم را بر آن داشته تا برای جلوگیری از حوادث احتمالی و هم‌چنین ریشه‌یابی این حادثه از دستگاه قضایی بخواهند تا به این موضوع ورود دوباره پیدا کند.

بسیاری از شهروندان ضمن قدردانی از تمامی مسئولان و متصدیانی که برای به ثمر رسیدن این مسیر زحمت‌کشیده‌اند بیان می‌کنند: ما قدردان زحمات متصدیان این پروژه هستیم اما با توجه به اینکه یک ماه پیش رئیس دادگستری اعلام کرده بود باید موارد ایمنی به‌طور کامل رعایت و حالا باید مشخص شود که آیا با همین حساسیت این بزرگراه بازگشایی‌شده و یا کوتاهی در این راستا صورت گرفته است؟

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بزرگراه تصادف زنجیره ای تبریز دادگستری آذربایجان شرقی رئیس کل دادگستری آزادراه تبریز مسائل ایمنی بهره برداری راه تبریز زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

کد خبر 847208 منبع: ایسنا برچسب‌ها ترافیک - شهری بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت