Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر لبنانی به شبکه «المیادین» گفت در حالی که هنوز نخست‌وزیر مکلف بر تمام شروط خود اصرار دارد، نمی‌توان از خوشبینی در تشکیل کابینه سخن گفت. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، حدود دو ماه از مأمور شدن «سعد الحریری» به تشکیل دولت جدید لبنان می‌گذرد و هنوز نتیجه‌ای در این خصوص حاصل نشده است.

الحریری عصر دیروز (سه شنبه) با «میشل عون» رئیس جمهور این کشور در کاخ ریاست جمهوری بعبدا دیدار و پس از این دیدار ابراز امیدواری کرد که ترکیب کابینه لبنان تا سه روز دیگر مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین زمینه «غسان سعود» تحلیلگر سیاسی لبنانی به شبکه «المیادین» گفت، خوشبینی سعد الحریری «ماهیت دیدار وی با میشل عون را منعکس نمی‌کند».

وی افزود: در حالی که هنوز الحریری بر تمام شروط خود تأکید دارد نمی‌توان از برداشتن برداشتن موانع در برابر تشکیل دولت سخن گفت.

سعود در ادامه تصریح کرد، فضای مثبتی که الحریری از آن سخن می‌گوید فقط در سطح شخصی است نه در سطح رایزنی‌ها. این میشل عون بود که سعد الحریری را دعوت کرد و نکات خود را درباره ترکیب کابینه ارائه شده توسط الحریری بیان کرد، اما هیچ حرفی مبنی بر مثبت بودن یا پیشرفت در مسیر تشکیل دولت رد و بدل نشد.

وی سپس گفت، سعد الحریری همچنان بر دستیابی به اکثریت کرسی‌های وزارتی اصرار دارد و در موضوعات مورد اختلاف اصلی هیچ عقب‌نشینی از سوی وی صورت نگرفته است.

سعود افزود، مشکل در اصرار سعد الحریری برای تعیین وزرای دولت حتی وزرایی است که سهمیه رئیس‌جمهور به شمار می‌روند. در کاخ ریاست‌جمهوری «بعبدا» این احساس وجود دارد که الحریری در حال خرید وقت است بدون اینکه قصدی جدی برای تشکیل دولت داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعد حریری میشل عون کابینه لبنان سعد الحریری تشکیل دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ

یکی از رهبران جنبش حماس تاکید کرد: گروه‌های فلسطینی طرحی را برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ در غزه ارائه دادیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسامه حمدان یکی از رهبران جنبش حماس تاکید کرد: کشورهایی که اقدام به صدور بیانیه‌های مشترک می‌کنند، بهتر است تحرکی عملی برای توقف جنگ در غزه داشته باشند.

 وی تاکید کرد که با گروه‌های فلسطینی طرحی را برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ در غزه ارائه دادیم.

 حمدان گفت ما در برابر فرصتی حقیقی برای وحدت فلسطینیان بر سر پروژه آزادسازی و تشکیل کشور مستقل فلسطین هستیم.

 وی افزود: عملیات رفح بیشتر از اینکه یک تحرک نظامی باشد، به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است.

 اسامه حمدان تاکید کرد شاخه نظامی حماس مادامی که اشغالگری وجود داشته باشد، پابرجا خواهد بود و پس از تشکیل کشور فلسطین هم در مورد آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

حماس: تیم‌های تخصصی برای شناسایی اجساد مفقودین اعزام شودواکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطینحماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بودحماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد

انتهای پیام/
 

 

دیگر خبرها

  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • نظرسنجی هاروارد چگونه تعبیر شد؟/ عواقب اصرار بر جنایت
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • السنوار، کابوس صهیونیست‌ها
  • احداث مرکز بستر درمانی شهر مارگون به همت خیر لبنانی
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟