Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه شهرداری تهران، صفا صبوری دیلمی در تشریح دستاوردهای اجرایی طرح ۵۰۰ کیلومتری احداث مسیرهای دوچرخه و بهسازی معابر پیاده‌رو موسوم به "طرح بهراه"با بیان اینکه در پایان هفته سی و هفتم اجرای طرح منتهی به شانزدهم آذرماه سال بیش از ۱۴۲ کیلومتر از معابر پیاده رو شهر تهران به‌سازی و به مسیر ویژه دوچرخه سواری مجهز شد، افزود: این طرح، اکنون در ۱۴۳ معبر در حال اجرا بوده و به لحاظ پراکندگی جغرافیایی، تمام مناطق ۲۲گانه شهر تهران را در بر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح فرآیند انتخاب معابر در طرح ۵۰۰ کیلومتری بهسازی معابر پیاده رو، از بررسی و انطباق لایه های مختلف GIS خبر داد و گفت: به زعم برنامه ریزان طرح، حدود ۲۰ لایه GIS برهم منطبق شده تا بهترین نقشه راه  پیش روی مجریان طرح قرار گیرد. در واقع علاوه بر طراحی های پیش بینی شده در برخی اسناد بالادستی همچون برنامه ۵ ساله شهرداری تهران، مسیرهای طراحی شده برای مناسب سازی معلولان و شاخص هایی از قبیل نزدیکی به مدارس، ایستگاه های مترو و اتوبوس نیز در انتخاب اجزای این رینگ ۵۰۰ کیلومتری نقش داشته اند.

صبوری با بیان آنکه تهران در چشم انداز طرح بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه، از ۵۰۰ کیلومتر مسیر مناسب سازی شده پیاده و دوچرخه به صورت یک رینگ به هم پیوسته برخوردار خواهد شد، این میزان مسیر پیاده روی بهسازی شده را در مقایسه با طول ۱۲ هزار کیلومتری معابر پیاده ناکافی دانست و تاکید کرد موضوع بهسازی معابر پیاده رو باید در طول دوره های مختلف مدیریت شهری در زمره اولویت ها باقی مانده و مورد مطالبه شهروندان، فعالان حوزه مدیریت شهری و سازمان های مردم نهاد حمایت از حقوق معلولان باشد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، در حال حاضر اتمام پروژه یادشده به عنوان یک هدف اصلی دنبال می شود و تلاش خواهد شد تا پایان دوره فعلی مدیریت شهری، افق های تازه تری در این زمینه تعریف شود تا به این ترتیب جریان تلاش برای بهبود وضعیت معابر پیاده روی شهر تهران که در ریل مناسب قرار گرفته است، ادامه مسیر دهد.

برچسب‌ها مناسب سازی معابر شهرداری تهران شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناسب سازی معابر شهرداری تهران شهر تهران مناسب سازی معابر شهرداری تهران شهر تهران اخبار کنکور بهسازی معابر پیاده رو شهرداری تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در پنجاه و یکمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها و مراکز استان‌های ایران از ورزش به عنوان عاملی منسجم کننده یاد کرد و از همت سازمان متبوعش برای فراهم آوردن امکانات تفریحی و ورزشی در این راستا سخن گفت.

وی افزود: رویکرد ما در سال جدید، مسجد محور و با نگاه به قرارگاه تعلیم و تربیت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تنظیم شده است و بر همین اساس حرکت می‌کنیم. اگر بتوانیم مدارس، مساجد و اماکن ورزشی را با یک‌دیگر پیوند دهیم کار به نحو احسن انجام خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تأکید کرد: با بهره‌مندی از تجربیات برگزاری ۲ دوره مسابقات قهرمان شهر، در سال جاری به سمت برگزاری مسابقات پایتخت‌های آسیایی خواهیم رفت.

اوجاقی در بخش دیگری از اظهارات خود به ارتباط بین ورزش شهروندی و جامعه قهرمانی نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از رویداد‌هایی که تعریف می‌شود مرتبط با حوزه تفریحات است و مواردی مانند همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی، کوهنوردی و... را با مخاطبین مختلف در رده‌های سنی متفاوت شامل می‌شود. بخشی دیگر نیز مانند قهرمان شهر و مسابقه محور است و ما در تلاشیم با برگزاری این مسابقات، شرایط قهرمانی را در یک رشته خاص ورزشی برای صد‌ها یا هزاران نفر در مناطق و محلات شهر تهران ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان