Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین بسیج جامعه پزشکی سیستان وبلوچستان گفت: با هدف پیشگیری از کرونا و قطع زنجیره انتقال ویروس، در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۵۰۰ نفر در استان تحت پوشش قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، یکسال از خوش نشینی کرونا این مهمان ناخوانده به کشور زمان می گذرد؛ ماه هاست که علیرغم رسم مهمان نوازی اما همه معادلات زندگی و مناسبت های زندگی فردی و اجتماعی بر هم ریخته و همه از یکدیگر دور شده و فاصله گرفتیم تا از بلا به دور باشیم، به گونه ای که دیگر به دست هایمان هم اعتمادی نیست و مدام آنها را شست وشو می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دهانمان را با ماسک می پوشانیم تا راهی برای انتقال این ویروس منحوس باقی نماند با این تفاسیر از همان روزهایی که ویروس لمس عزیزانمان را از ما گرفت، تا لحظاتی که مرگ را چقدر نزدیک به خودمان و عزیزمان حس کرده و دیدیم تا روزهایی که خیلی ها غریبانه و بی سرو صدا دفن شدند تا آنها که برای اینکه همنوعشان کمتر رنج ببیند آستین بالا زدند و در وحشت روزهای اول آمدن کرونا بر ترسشان غلبه کردند و جهادگر سلامت شدند.

همه با هم همچون زمان دفاع مقدس متحد و بسیج شدند فعالیت شان را از مساجد و خانه ها شروع کردند، با غربالگری و شناسایی بیماران، تهیه و توزیع ماسک و دستکش و بسته های بهداشتی و معیشتی؛ سفیران سلامتی که از هر قشر در قالب گروه های جهادی در سه عرصه مراقبتی، حمایتی و نظارتی تقسیم شدند تا در اجرای طرح شهید سلیمانی خانه ای جا نیفتد.

روحیه جهادی سردار «شهید حاج قاسم سلیمانی» باعث شد تا وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفین در اقدامی مشترک در راستای مقابله با کرونا از آن الگوگیری و برای دفاع از حریم سلامت از گروه‌های خودجوش مردمی گرفته تا ارگان ها، سازمانها و نهادهای مختلف در کنار دست‌اندرکاران بهداشت و درمان همه و همه برای کاهش آلام مردم در میدان حضور یابند.

 جهادی خانه به خانه در جستجوی کرونا

فاطمه کمیلی، جانشین بسیج جامعه پزشکی سیستان وبلوچستان بیان کرد: طرح شهید سردار قاسم سلیمانی با تمرکز بر پیشگیری از کرونا و قطع زنجیره انتقال ویروس، به کمک مدیریت و کنترل اپیدمی کووید19 به اجرا در آمد.

وی افزود: اصول اجرای این طرح مبتنی بر مشارکت بسیج و مردم، محله‌‌محور و خانواده‌‌محور بودن، ارائه فعال خدمات و مراقبت‌‌ها، جلب مشارکت بین‌‌بخشی و بهره‌‌گیری از ظرفیت هر خانه یک پایگاه سلامت است.

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان تصریح کرد: با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سیستان وبلوچستان از 2 تا 26 آذر ماه 224 تیم نظارتی، 451 تیم حمایتی و 586 تیم مراقبتی مشارکت کردند.

وی با بیان اینکه هزار و 261 تیم در استان برای اجرای این طرح سازماندهی شدند، تصریح کرد: تاکنون 2 میلیون و 775 هزار و 500 نفر تحت پوشش قرار گرفته که در برگیرنده 555 هزار و 100 خانوار است.

این مقام مسئول با بیان اینکه هزار و 417 پایگاه در این طرح مشارکت دارند، گفت: از این تعداد 823 پایگاه سلامت و 594 پایگاه مقاومت بسیج بوده که حدود 116 نیروی پزشک، 289 بهورز، 220 پرستار و 2 هزار و 241 نیروی بسیجی داوطلب در آن ها سازماندهی شده است.

وی تعداد افراد تست شده در طرح را در بازه زمانی ذکر شده چهار هزار و 800 نفر، افراد بستری را هزار و 119 نفر و میزان بیماران ترخیص شده از بیمارستان را 592 نفر بیان کرد.

کمیلی خاطر نشان کرد: ارائه مراقبت‌‌ها و خدمات ضروری بهداشتی به صورت حضوری و غیرحضوری، شناسایی زودهنگام کووید19 و افراد در معرض تماس نزدیک در خانه یا محل کار، قرنطینه خانگی یا غیرخانگی و مراقبت از گروه‌‌های در معرض خطر و ارتقای کیفی مراقبت‌‌ها از بیماران بستری و سرپایی از جمله سیاست‌‌هایی است که در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی دنبال می‌‌شود.

وی تعداد جان باختگان را 162 نفر اعلام کرد و افزود: از آنجایی که یکی از اهداف طرح شناسایی نیازمندان است تاکنون به هزار و 839 نفر خدمات حمایتی ارائه شده، همچنین 33 هزار بسته بهداشتی نیز در این بازه بین آسیب دیدگان ار کرونا و نیازمندان در مناطق محروم توزیع شده است.

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان ادامه داد: افراد شناسایی شده جهت دریافت خدمات هفت هزار و 326 نفر و تعداد افراد نیازمند به نقاهتگاه 230 مورد بوده است، همچنین تعداد افراد نیازمند به اکسیژن تراپی 632 نفر، تعداد افراد نیازمند قرنطینه خانگی 2 هزار و 218 نفر و تعداد افراد دارای تماس نزدیک با فرد مبتلا 6 هزار و 239 نفر بودند.

این مقام مسئول تصریح کرد: حدود هفت هزار و 260 سالمند و 15 هزار و 303 بیمار زمینه ای نیز در این طرح تحت پوشش خدمات قرار گرفتند.
 
 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قاسم سلیمانی تعداد افراد شهید حاج طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ نماینده ولی فقیه ئر استان لرستان گفت:مسجد پایگاه دین، اخلاق ،معنویت و بزرگترین مرکز  کسب آگاهی و والاترین کانون احیا و تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی است .
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی با تاکید بر اینکه مسجد باید محور و کانون همه فعالیتهای فرهنکی ،سیاسی و اجتماعی در حامعه باشند، فزود:بهره گیری از همه ی ظرفیتهای استانی را برای رونق مساجد و جذب جوانان مومن، نخبه و انقلابی خواستار شد .
فرمانده سپاه حضرت ابالفضل(ع) لرستان هم به هجمه ی گستره فرهنگی دشمن علیه ملت ایران و ارزشهای اسلام و انقلاب اسشاره کرد و گفت: مساجد باید محل رجوع مردم و مرکر حل مشکلات آنان باشد .
 سردار باقری افزود: یک هزار و ۸۰۰ پایگاه بسیج در استان وجود دارد و برنامه ریزی شده همه آنان را به مساجد منتقل کنیم .
مدیر کل صداوسیمای استان لرستان هم گفت: هویت بخشی به مساجد و تولید برنامه های مختلف فرهنگی، سیاسی ،اجتماعی واقتصادی با محور مساجد و استودیو گریزی را از سیاست های رسانه ملی برای محور قرار گرفتن مساجد عنوان کرد و افزود: آماده ایم تا پایان سال هر هفته بخشی از برنامه های تولید محتوا در صداوسیمای لرستان را در یکی از مساجد برگزار کنیم .  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • ۴۰ برنامه هفته بسیج کارگری در چالوس برگزار می‌شود
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم