Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رییس کل دادگستری البرز گفت: از سال گذشته تا کنون 3 هزار و 500 هکتار از اراضی تغییر کاربری داده شده استان آزادسازی شده است.

حسین فاضلی‌هریکندی پیش از ظهر امروز در حاشیه تودیع و معارفه دادستان پیشین و جدید شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات سفر آیت‌الله رئیسی به استان البرز اقدامات بسیار مطلوبی صورت گرفته و بر این اساس قرارگاه صیانت از بیت‌المال و مقابله با تغییر کاربری را تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در قرارگاه صیانت از بیت‌المال و مقابله با تغییر کاربری علاوه بر این امور، اقداماتی مانند مقابله با تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی، جرایم علیه محیط زیست، تعرض به حریم راه‌ها و رودخانه‌ها صورت می‌گیرد.
رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون حدود ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری داده شده استان آزادسازی شدند.
وی خاطرنشان کرد: این قرارگاه در ۶ ماه ابتدای سال جاری توانست بیش از ۲ هزار ۲۰۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری داده شده در استان البرز را آزادسازی کند که برابر با مجموع مدت مشابه در چهار سال گذشته بود.
فاضلی‌هریکندی گفت: قرارگاه صیانت از بیت‌المال و مقابله با تغییر کاربری در سال قبل نیز موفق به آزادسازی یک هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری داده شده استان شد.
وی اظهار کرد: ۶۷۵ هکتار از اراضی آزادسازی شده در ۶ ماه نخست سال جاری در شهرستان ساوجبلاغ واقع شده است که نشان از تلاش و عزم جدی دادستان این شهرستان برای مقابله تغییر کاربری حکایت دارد که این رویه باید در دستور کار دادستان جدید نیز قرار بگیرد.
رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: ساوجبلاغ به دلایل جغرافیایی و ویژگی‌های خاص طبیعی یکی از اصلی‌ترین شهرستان‌هایی است که اراضی آن هدف تغییر کاربری قرار گرفته و به همین دلیل پروندهای زیادی در این باره تشکیل شده است.
فاضلی‌هریکندی با بیان اینکه فاضلی‌هریکندی با توجه به برنامه‌ریزهای صورت‌گرفته تا سال آینده ۶۰۰ هزار نفر در شهرستان ساوجبلاغ ساکن می‌شود، خاطرنشان کرد: امکانات موجود قضائی، انتظامی و اجرایی شهرستان جوابگوی این رشد جمعیتی نیست، بنابراین قطعاً چالش‌های زیادی در این زمینه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساوجبلاغ فاضلی هریکندی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از انجام ۲۵۵ مورد قلع و قمع تغییر کاربری غیر قانونی عرصه های کشاورزی در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم.

صالح محمدی ‌در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، اظهار کرد: این قانون مورد تایید شورای نگهبان بوده و توسط رئیس جمهور به دستگاه ها ابلاغ شده و لازم الاجراست.

وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی تکلیف دارند، افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی خط قرمز ماست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به سختی های مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی، تصریح کرد: برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم.

محمدی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان براساس تکلیف ابلاغی و از طریق سامانه های در اختیار و به کمک دستگاه قضا در جلوگیری از دست درازی به اراضی ملی و کشاورزی با احدی تعارف ندارد، گفت: از مردم انتظار داریم گزارش‌های تغییر کاربری را اعلام کنند تا از طریق گشت امور اراضی و یگان حفاظت سازمان جهاد کشاورزی جلوی تغییر کاربری‌ها را بگیریم و ساخت و سازها را متوقف کنیم.

وی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی را در خط مقدم مبارزه با تغییر کاربری اراضی ملی دانست و ادامه داد: در گذشته برخورد با تغییر کاربری اراضی کشاورزی و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز مشمول زمان می شد و فرایند رسیدگی طولانی بود، اما اکنون بلافاصله از اختیارات قانونی استفاده می کنیم و هرگونه تغییر کاربری و تیغه گذاری به محض صدور اخطار، تخریب می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی سریعا برخورد می کنیم و اجازه ایجاد هزینه در منابع و مصالح کشور را نمی دهیم، یادآور شد: هرگونه عملیات ساخت و ساز را متوقف می کنیم تا بنایی احداث نشود، زیرا فعل تغییر کاربری غیر قانونی بوده و لذا اختیار توقف عملیات را داریم.

وی از انجام ۲۵۵ مورد قلع و قمع تغییر کاربری غیر قانونی عرصه های کشاورزی در سال ۱۴۰۲ خبر داد و بیان کرد: با توجه به افزایش حضور غیر بومی ها در تعطیلات نوروز، شاهد برخی تغییر کاربری ها هستیم که همه شناسایی و برای آنها اخطار صادر شده و در حال اجرای حکم هستیم. این اقدامات با هماهنگی استانداری و معاونت عمرانی استاندار و فرمانداران و دادستان ها انجام گرفته و گزارش ها به صورت هفتگی به دستگاه قضا ارسال می شود.

محمدی هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی را ممنوع دانست و تاکید کرد: طبق تکلیف رئیس کل دادگستری استان، صدور مجوزها باید از طریق پنجره واحد انجام شود و لذا دستگاه های خدمت رسان از جمله آب و برق و گاز اجازه ارائه زیرساخت را ندارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از دهیاران خواست در راستای منویات رهبر انقلاب و تاکیدات رئیس جمهور و دستور استاندار از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری کنند و افزود: دهیاران در کنار جهاد کشاورزی و دستگاه قضا باشند و به غیر بومی ها اجازه ساخت و ساز غیر مجاز را ندهند.

وی با بیان اینکه شاهد برخی تغییر کاربری ها در اراضی شالیزاری و باغات چای هستیم، خاطرنشان کرد: اکنون تغییر کاربری ها کم شده و باید به صفر برسد. البته افرادی که به دنبال خرید زمین و ساخت و ساز در روستا هستند باید به ادارات بنیاد مسکن مراجعه و در قالب طرح هادی اقدام کنند. عرصه ها باید قابلیت احداث بنا داشته باشند و لذا ساخت و ساز در خارج از محدوده طرح هادی غیر قانونی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی