Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی به افتتاح سه طرح از طرح‌های جهش دوم صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، ظرفیت تولید سالانه صنعت پتروشیمی به مرز ۷۷ میلیون تن می‌رسد.

بهزاد محمدی درباره سه طرح پتروشیمی که فردا (پنجشنبه، چهارم دی‌ماه) با دستور رئیس جمهوری از طریق ویدیوکنفرانس به بهره‌برداری می‌رسند  گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶ طرح همسو با تعهد بهره‌برداری از ۱۷ طرح پتروشیمی در سال ۹۹ افتتاح شده است که این رقم با افتتاح‌های فردا به عدد ۹ طرح می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مجموع ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی با بهره‌برداری از این سه طرح از ۶۶ میلیون تن سال ۹۸ به مرز ۷۷ میلیون تن در سال می‌رسد، افزود: با تداوم روند تکمیل طرح‌های هفده‌گانه سال ۹۹، ظرفیت صنعت پتروشیمی با ۳۸ درصد رشد نسبت به سال ۹۸ به ۹۰ میلیون تن خواهد رسید.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه طرح‌های پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، پتروپالایش کنگان، پالایش پارسیان سپهر و اکسیر حلال از جمله طرح‌هایی هستند که تا پایان امسال به‌صورت رسمی افتتاح خواهند شد، افزود: شیوع ویروس کرونا روند پیشرفت طرح‌ها را کاهش داده است، بنابراین احتمال دارد بهره‌برداری از چند طرح به ماه‌های ابتدایی سال آینده موکول شود.

واحد الفین و گوگردزدایی پتروشیمی ایلام

واحد گوگردزادیی پتروشیمی ایلام وظیفه شیرین‌سازی خوراک ورودی الفین را به‌عهده دارد تا محصولات اتیلن، پروپیلن، بنزین پیرولیز و سوخت مایع تولید شوند. از محصولات تولیدی واحد الفین، محصول اتیلن آن به عنوان خوراک واحد پلی‌اتیلن سنگین استفاده می‌شود و سایر محصولات به فروش می‌رسند.

هم‌اکنون خوراک واحد پلی‌اتیلن سنگین از طریق خط اتیلن غرب تأمین می‌شود که با بهره‌برداری از واحد الفین، خوراک واحد پلی‌اتیلن سنگین از داخل شرکت تأمین خواهد شد، همچنین در صورتی که ظرفیت واحد الفین به ۱۰۰ درصد برسد، افزون بر تأمین خوراک کافی پلی‌اتیلن سنگین، ۱۵۳ هزار تن اتیلن اضافی نیز به خط اتیلن غرب کشور تزریق می‌شود.

مجموع سرمایه‌گذاری واحد الفین و گوگردزدایی پتروشیمی ایلام ۸۶۶ میلیون یورو و ظرفیت تولید سالانه ۷۵۰ هزار تن است که ارزش فروش کل محصولات ۴۳۹ میلیون دلار در سال خواهد بود.

۷۱ درصد اجرای واحد گوگردزادیی و الفین پتروشیمی ایلام شامل مهندسی، ساختمان، نصب و ساخت تجهیزات از توان داخل کشور استفاده شده است.

واحد گوگردزادیی و الفین پتروشیمی ایلام در زمان پروژه به‌طور متوسط برای ۱۷۰۰ نفر و در زمان بهره‌برداری برای ۲۵۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۸۷۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی ایجاد کرده است.

سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه

سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه با هدف تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین‌دستی با ظرفیت تولید سالانه ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم ساخته شده است.

ارزش فروش محصولات سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه که با سرمایه‌گذاری ۷ میلیون دلاری اجرا شده ۴۶۵۰ میلیارد ریال است، همچنین این واحد سبب اشتغال‌زایی ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم در دوران بهره‌برداری و اشتغال‌زایی برای ۷۰ نفر در زمان پروژه شده است.

پتروشیمی هگمتانه

تکمیل طرح پتروشیمی هگمتانه پس از چند سال توقف با تأمین سرمایه ازسوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان یکی از سهامداران طرح سرعت گرفت و هم‌اکنون آماده بهره‌برداری رسمی است. این پتروشیمی ظرفیت تولید سالانه ۴۵ هزار تن پی‌وی‌سی گرید پزشکی دارد که برای نخستین بار در کشور تولید می‌شود.

ارزش فروش محصولات پتروشیمی هگمتانه که با سرمایه‌گذاری ۳۸ میلیون یورویی احداث شده است، سالانه ۳۵ میلیون دلار است، این واحد برای ۵۰۰ نفر در دوران ساخت و ۲۵۰ نفر در دوران بهره‌برداری ایجاد اشتغال کرده است.

 

 شانا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ظرفیت تولید سالانه پلی اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام بهره برداری صنعت پتروشیمی سولفات پتاسیم نفر به صورت واحد الفین میلیون تن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکت صنایع غذایی سحر به‌عنوان مجموعه تولیدی محصولات سلامت‌محور با چند دهه سابقه از توان متخصصان و ظرفیت کشور اعم از نیروی جوان به‌خصوص نیروی انسانی ماهر بهره می‌برد.

این مجموعه با اعتقاد به اتصال بین صنعت و دانشگاه در رویداد سه روزه «صدرا» با شعار «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار شده؛ شرکت کرده تا زمینه انتقال تجارب از صنعت به دانشگاه و بالعکس در جامعه محقق شود.

مدیر فروش شرکت صنایع‌ غذایی با ابراز خرسندی از حضور در این رویداد علمی به خبرنگار آنا گفت: ما در این شرکت به منظور ارتقای کیفیت محصولات و جذب رضایت مشتریان خود سعی می‌کنیم از پرسنل مجرب و متخصص در واحد‌های طراحی و مهندسی، بازاریابی و برندینگ، واحد استراتژیک و بهبود روش‌ها بهره ببریم.

محمدی با بیان اینکه در همین راستا بهره‌گیری از توان علمی دانشگاه برای کمک به رفع مشکلات و ارائه محصولات کیفی‌تر مدنظر است، افزود: حضور دانشجویان در این واحد تولیدی و بازدید از بخش کنترل کیفی و آزمایشگاهی و آشنایی با ماشین‌آلات صنعتی بخشی از دغدغه‌ها و فعالیت‌های ما بوده است.

‌وی با بیان اینکه حضور دانشجویان به عنوان کارورز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و آشنایی با مراحل تولید صنایع غذایی یکی از علاقه‌مندی‌های شرکت صنایع غذایی است که در این زمینه نیز ورود داشته است، افزود: استقبال دانشجویان برای برقراری ارتباط با مجموعه تولیدی سحر نیز بسیار خوب بود که از این اتفاق خرسندیم.

مدیر فروش شرکت صنایع‌ غذایی متذکر شد: رویداد صدرا با هدف ارتباط دانشگاه و صنعت می‌تواند منجر به افزایش همکاری‌ها و ارائه مهارت‌های لازم برای ورود فارغ‌التحصیلان به صنعت صنایع غذایی و اشتغالزایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان