Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها- معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: طرح شهید سلیمانی سرعت کاهش بیماران را شدیدتر کرده و اکنون شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا در استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ابراهیم قادری بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید سلیمانی که در ستاد فرماندهی سپاه بیت‌المقدس کردستان برگزار شد، اظهار داشت: طرح شهید سلیمانی با همکاری سپاه، دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر در قالب پایگاه‌هایی از ابتدای آذر ماه در سطح استان اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای هر شهرستان‌ رابط‌هایی قرار داده شده که به صورت روزانه فعالیت تیم‌ها را به ستاد استانی ارائه می‌‌دهند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: در حال حاضر در استان یک میلیون و 500 هزار نفر زیرپوشش طرح شهید حاج قاسم سلیمانی قرار دارند.

وی با بیان اینکه 750 تیم رهگیری در اجرای طرح شهید سلیانی در استان فعالیت دارند، افزود: 162 پزشک، 242 پرستار، 129 کارشناس بیماری‌ها و 967 نفر از بسیج و 400 نفر از نیروهای هلال‌احمر کردستان در این طرح نقش دارند.

قادری با ذکر اینکه تاکنون 8 اقامتگاه و 6 نقاهتگاه با 99 تخت فعال در استان راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: در طرح شهید سلیمانی تیم‌های نظارتی نظارت بر اماکن و اصناف را بر عهده‌ دارند و بسیج نیز برای گندزدایی اماکن و منزل افراد مبتلا به کرونا تیم‌های گند زدا را تشکیل داده است.

‌طرح شهید سلیمانی در استان‌ها‌| ‌چشمِ امید مردم به برکات و دستاوردهای طرح "حاج قاسم" در استان کردستان است + فیلماجرای طرح "شهید سلیمانی" در سنندج به روایت تصاویر

وی عنوان کرد: تاکنون یک هزار و 600 مکان توسط تیم‌های نظارتی بررسی شده که 64 مکان پلمپ و تعدادی نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام اینکه از آغاز اجرای طرح شهید سلیمانی تاکنون، 543 مراقبت درون‌منزل، 6 هزار و 300 نفر نیز به صورت حضوری ویزیت شده‌اند، خاطرنشان کرد: از آغاز طرح تاکنون 12 هزار نفر در منزل ویزیت شده اند شده که از 483 نفر تست سریع انجام شده و تست از 3 هزار و 800 نفر تستPcr و 3 هزار و 300 نفر به مراکز بهداشتی معرفی شده‌اند.

وی اعلام کرد: طرح شهید سلیمانی سرعت کاهش بیماران را شدیدتر کرده و اکنون شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا در استان هستیم.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: میانگین مرگ روزانه بیماران مبتلای به کرونا در کردستان 13نفر بود که بااجرای طرح شهید سلیمانی این امر به 6 نفر در روز کاهش یافته است.

قادری یادآور شد: روزانه 432 نمونه‌گیری PCR در استان انجام می‌شود و اکنون بیماریابی در استان شرایط بهتری دارد.

انتهای پیام/487/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح شهید سلیمانی شده اند تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد