Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حبیب الله مسعودی فرید روز چهارشنبه درحاشیه سفر به استان خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه این استان جزو استانهای خیلی بزرگ و دارنده بیشترین تعداد مراکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است اجرای این طرح که با هدف مدیریت با کیفیت بهتر در این حوزه تدوین شده، از این استان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در اجرای این طرح نگاه جامع‌تری به مراکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بخشهای مختلف صورت می‌گیرد ضمن اینکه تمامی داده‌ها و اطلاعات افراد آسیب‌دیده به شیوه الکترونیکی در این مراکز ثبت شده و قابل رهگیری و نظارت خواهد بود. 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: با اجرای این طرح ارائه خدمات بهتر، ارتقای نیروی انسانی و کیفت بخشی به خدمات و همچنین کمک به ایجاد و راه‌اندازی مراکز با رویکرد جدید نسبت به آسیبهای اجتماعی نوظهور میسر می‌شود.

وی در خصوص تاثیر شیوع ویروس کرونا بر آسیبها و مسائل اجتماعی نیز افزود: مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا، مسائل ناشی از افزایش ماندن در خانه و پایین بودن مهارت ارتباط اعضای خانواده با یکدیگر موجب بروز آسیبهای اجتماعی و افزایش خشونتهای خانگی شده است.

مسعودی فرید ادامه داد: مشکلات اقتصادی و خشونتهای ناشی از بیکاری در این شرایط موجب افزایش آسیب‌های اجتماعی شده و تنش میان اعضای خانواده را بیشتر کرده است.

وی گفت: نسبت به این عوامل خطر گوش به زنگ هستیم و علاوه بر خدماتی که ارائه می‌شود شماره تلفن ۱۴۸۰ در سراسر کشور ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی را بر عهده دارد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: دولت نیز در بخش‌های اقتصادی کارهای فراوان انجام داده اما فشار همچنان وجود دارد و در کنار این اقدامات باید نسبت به آموزش و حمایت روانی از مردم نیز اقدام شود.

وی در سفر امروز به خراسان رضوی از مراکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مشهد و تربت‌حیدریه بازدید کرد.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی مشهد سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی مشهد سازمان بهزیستی کشور آسیب های اجتماعی مشهد سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور مراکز پیشگیری از آسیب آسیبهای اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسراهای نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سراها و… را چندین برابر افزایش دهیم.

کد خبر 6093144

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است