Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا،  اکبر بهنامجو شامگاه چهارشنبه در نشست شورای عالی ورزش استان اردبیل افزود: شیوه زندگی کنونی به گونه‌ای است که افراد جامعه را ناخودآگاه به نشستن، سکون و پرهیز از فعالیت‌های بدنی سوق می‌دهد و ادامه این روند هزینه‌های فراوانی متوجه سلامت جامعه می‌کند.

وی بیان کرد: به لحاظ همه‌گیری کرونا در زمان کنونی بسیاری از خانواده‌ها به خانه نشینی وادار شده‌اند و این موضوع نیز ضروت تامین زمینه لازم برای انجام ورزش و حرکات بدنی در منازل را دو چندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهنامجو ادارات را یکی از مراکزی دانست که مدیران آنها با برنامه‌ریزی مناسب می‌توانند نسبت به انجام حرکات ملایم بدنی کارمندان در ساعاتی خارج از وقت اداری اقدام نمایند و به نوعی با تعیین تشویق‌هایی، کارکنان را به این امر سوق دهند.

وی با اشاره به اینکه کارهای خوبی برای تامین مکان‌هایی جهت انجام ورزش‌های همگانی طی چند سال اخیر در استان انجام شده، افزود: مکانهایی مانند دریاچه تفریحی شورابیل در اردبیل با زیرپوشش قرار دادن درصدی از جمعیت این شهر به عنوان نمادی برای چنین فعالیت‌های  ورزشی محسوب می‌شود و برای جا انداختن این فرهنگ در جامعه نیاز به کارهای فرهنگی و عملی زیادی است.

استاندار اردبیل در قسمت دیگری از سخنانش وجود جاذبه‌ها و ظرفیت‌های سیاحتی و طبیعت‌گردی در استان را به عنوان قابلیت مناسب برای کشاندن مردم به طبیعت برای کمک به سلامت افراد دانست.

وی افزود: در کنار افرادی که به شکل حرفه‌ای به انجام بعضی از فعالیت‌های ورزشی مانند کوهنوردی، قایقرانی می‌پردازند می‌توان با ایجاد امکانات و تپه‌های کم شیب در کنار مراکز تفریحی و طبیعت‌گردی خانواده‌ها و افراد عادی را نیز به انجام فعالیت‌های ملایم کوهپیمایی تشویق کرد.

بهنامجو همچنین از مدیران ذیربط خواست تا باتوجه به محدودیت انجام عملیات ساختمانی در کوتاه ترین زمان ممکن در تابستان با تهیه نقشه و تامین مصالح مناسب نسبت به ساخت پناهگاه و جان پناه ضلع جنوبی کوه سبلان اقدام شود.

او یادآوری کرد: ایجاد مسیر صعود جدید ازطریق ضلع جنوبی در منطقه آلوارس به سبلان هیچ لطمه‌ای به رونق فعالیت‌های کوهنوردی در مشگین‌شهر و صعود از ضلع شمال‌شرقی آن نمی‌زند چرا که مشگین‌شهربا جاذبه‌ها و ویژگی‌های طبیعی منحصر به فرد خود همواره به عنوان منطقه مهم پذیرش کوهنوردان و گردشگران باقی خواهد ماند.

فرماندار شهر سیاحتی سرعین نیز در این نشست از ساخت راه مناسب دسترسی به پیست اسکی آلوارس خبر داد و گفت برای این منظور 200 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

حسن حسنپور افزود: ساخت پیست اسکی اوجور و سکوی پرش که در ایران نمونه ندارد و یک سایت بسیار مناسب برای انجام ورزش‌های زمستانی به حساب می آیند بطور مستمر درحال انجام است.  

وی همچنین بر ضرورت در نظر گرفتن معیارهای محیط زیستی در اجرای پروژه‌ها و طرح‌های کوهنوردی و گردشگری در منطقه آلوارس سرعین تاکید کرد.

شهردار اردبیل نیز در این نشست افزایش مکانهای مناسب برای انجام فعالیت‌های ورزشی و زمین‌های ورزش محله‌ای را از برنامه‌های مهم این شهرداری دانست.

حمید لطف اللهیان افزود: در پیرامون مجتمع تفریحی و فرهنگی شورابیل و نیز در تعداد دیگری از محله‌های شهر اردبیل زمین‌های مناسبی برای انجام ورزش‌های مختلف از جمله بدمینتون و مینی فوتبال ایجاد شده و طی چند ماه آینده چندین مکان دیگر برای این منظور در نقاط مختلف این شهر آماده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این نشست که در سالن شهید رجایی استانداری اردبیل ترتیب یافت روسای هیات‌های مختلف ورزشی این استان پیشنهادها و مشکلات خود را در میان گذاشتند.

                  

برچسب‌ها اردبیل گردشگری ورزشی استانداری اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردبیل گردشگری ورزشی استانداری اردبیل اردبیل گردشگری ورزشی استانداری اردبیل اخبار کنکور برای انجام انجام ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد

به گزارش همشهری آنلاین، فهیمه فرهمندپور؛ ‌رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان در روزنامه همشهری نوشت، سؤالی مطرح شده مبنی بر اینکه چه کارهایی باید می‌شد تا شاهد اتفاقات و توهین‌هایی که در بازی پرسپولیس و سپاهان به تماشاگران زن شد، نباشیم. در این موضوع چند نکته وجود دارد؛ نکته نخست این است که کارهای فرهنگی تدریجی و دیربازده است. فرهنگسازی چه به این معنا که مقوله‌ای می‌خواهد فرهنگ شود و چه به این معنا که می‌خواهیم مقوله‌ای از فرهنگ حذف یا اصلاح شود، به زمان نیاز دارد. فرهنگ ورزشگاه نه در مدت ۶ماه و یک سال ساخته شده‌ و نه قرار است در این مدت ۶ماه و یک سال تغییر کند.
نکته دوم؛ این اتفاق نشان داد اینکه ادعا شود با حضور تعدادی از زنان در ورزشگاه می‌شود بر فرهنگ موجود در این فضا مسلط شد و آن را تغییر داد، در ساحت واقعیت، شدنی نیست. تامین امنیت زنان در ورزشگاه فقط این نیست که در ورودی و خروجی مجزا برای زنان درنظر گرفته شود یا سرویس‌های بهداشتی مناسب برای آنها پیش‌بینی شود. مسئله مهم در این موضوع، وضعیت فرهنگی ورزشگاه‌هاست. این وضعیت موجود در یک سال و ۶ماه شکل نگرفته ‌که با یک سال و ۶ماه کار بتوانیم آن را تغییر بدهیم. متأسفانه ورزشگاه‌رفتن زنان طبیعتا چنین مخاطراتی را به همراه دارد و به‌نظر نمی‌رسد که صرفا با دستگیری یک نفر خاطی‌ یا عذرخواهی او این مسئله حل شود و تضمینی وجود ندارد که تکرار نشود.
موافقان حضور زنان در ورزشگاه‌ها این موضوع را با حضور زنان در سینماها و پارک‌ها مقایسه می‌کنند و می‌گویند همانطور که زنان و مردان در سینما و تئاتر یا در خیابان و پارک می‌توانند در فضای مشترک کنار هم باشند، در ورزشگاه‌ها هم می‌توانند با هم فوتبال تماشا کنند. زنان را کنار بگذاریم و خود مردان را با هم مقایسه کنیم. مردانی را سراغ دارید که بعد از تماشای یک فیلم صندلی‌های سالن سینما را بشکنند؟ ولی بارها این اتفاق در ورزشگاه‌ها افتاده است. فضای ورزشگاه با سینما و تئاتر قابل مقایسه نیست و نگاه متفاوتی را برای حل مسائل می‌طلبد. افرادی که مخالف حضور زنان در ورزشگاه‌ها هستند، این دغدغه‌ها را داشتند. با اتفاقاتی که افتاده است می‌شود واقع‌بینانه اظهارنظر کرد که با صرف درست‌شدن زیرساخت‌هایی مثل نرده‌کشی، ورودی و خروجی مجزا و... مسئله حل نمی‌شود.
این مسئله را چطور می‌شود حل کرد؟ نظر بعضی این است که با درنظرگرفتن جرایم سنگین و برخوردهای انضباطی برای خاطیان، فضا را برای حضور زنان فراهم کنیم. در این موضوع هم باز زنان را کنار بگذاریم و ببینیم در حوزه ورزش آقایان، در مسابقات و سالن‌های ورزشی مردان، جریمه‌هایی که قبلا درنظر گرفته شده و برخوردهای انضباطی که انجام داده‌اند، برای مواجهه با تخلفات، خشونت‌ها و بی‌اخلاقی‌ها بازدارنده بوده است؟ به‌نظر می‌رسد که جواب به این سؤال منفی است. هیجان در ورزشگاه‌ها بالاست و غالبا مجازاتی که درنظر گرفته می‌شود، بازدارنده نیست.
در این شرایط عده‌ای از زنان هم علاقه‌مند به حضور در ورزشگاه‌ها هستند و دغدغه حضور در این فضاها را دارند و شاید گفته شود که این حق آنهاست که به علاقه‌شان پاسخ داده شود، اما باید دید پاسخ‌دادن به این علاقه ارزش چنین هزینه‌هایی را دارد یا نه؟ مقایسه فایده - هزینه است؛ اینکه ارزش دارد برای پاسخ به این علاقه زنان، آنها مورد اهانت قرار بگیرند؟ باید موضوع یک‌بار از این منظر و از این نگاه مورد بررسی قرار بگیرد. صرف آماده‌کردن زیرساخت‌های فیزیکی برای حضور زنان، امنیت‌بخش نیست.
منکر ضرورت کار فرهنگی‌ یا مواجهه انضباطی با خاطیان نیستم؛ مسئله میزان اثربخشی چنین اقداماتی برای تضمین امنیت فیزیکی، اخلاقی و روانی خانم‌هاست؛ نکته‌ای که حتما باید در ارزیابی درخصوص پاسخ به نیازهای خانم‌ها برای حضور در میادین ورزشی مردان، مورد توجه و تأکید قرار گیرد.

کد خبر 849277 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها فرهنگ - میراث فرهنگی زنان - حجاب ورزش زنان زنان

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد