Web Analytics Made Easy - Statcounter

موحدی زاده با بیان اینکه رفاه بیشتر شهروندان از طریق پژوهش و تحقیق و نوآوری است که محقق می‌شود، در کنار پژوهش باید راهکار هم در اختیار مدیران اجرایی قرار گیرد، گفت:ریشه ‌یابی آسیب ‌های اجتماعی نیازمند تحقیق و پژوهش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حمیدرضا موحدی ‌زاده» عصر(۳ دی) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توسعه شهرها وابسته به توجه ویژه بخش‌های مطالعه‌کننده و پژوهشگر به این عرصه حائز اهمیت است، اظهارکرد: با دستیابی به راهبردها و راه حل ‌های مناسب و ارزنده می‌تواند گره‎‌گشا و تاثیرگذار باشد، این رسالت مهم را از ابتدای فعالیت خود به مراکز تحقیقاتی شورای شهر و شهرداری مشهد، از جمله مرکز پژوهش‌های شورای شهر و نهاد مطالعات شهرداری تاکید کردیم که در رابطه با مسائل مربوط به مدیریت شهری فعالیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نایب رئیس شورای شهر مشهد با تاکید بر لزوم ارتقاء جایگاه پژوهش و تحقیق در مدیریت شهری، افزود: این تحقیقات و پژوهش‌ ها باید پیرامون مسائلی چون کنترل آلودگی هوا، بهره‌گیری از تجربیات شهرهای پیشرفته و موفق، کاهش ترافیک از طریق مهندسی ارزش و مهندسی معکوس پروژه‌های ترافیکی و حمل‌ونقلی، تفکیک زباله از مبداء و بهینه‌سازی و افزایش بهره‌وری باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز همچون بحث کارتن‌خوابی و معتادان متجاهر معطوف شود؛ البته شهرداری در این زمینه اقداماتی چون توسعه گرم‌خانه و ایجاد مراکز نگهداری و بازپروری معتادین را در دستورکار خود قرار داده است.

 

موحدی ‌زاده گفت: یکی از نقاط ضعف در بحث ساماندهی آسیب ‌های اجتماعی یاد شده این است که سایر دستگاه‌های متولی رسالت خود را به درستی انجام نمی‌دهند و شهرداری به تنهایی مسئولیت را به دوش می‌کشد که همین امر درصد موفقیت را تنزل می‌بخشد.

 

نایب رئیس شورای شهر مشهد ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی را نیازمند تحقیق و پژوهش دانست و افزود: در رابطه با شهر هوشمند و مرکز نوآوری که می‌تواند خلاقیت‌های پژوهشگران را بسترسازی کند، نیز مقوله پژوهش و فناوری بسیار مهم است؛ چگونه هوشمندکردن حمل‌و‌نقل عمومی اعم از اتوبوس و تاکسی و پارکینگ و بهینه سازی مصرف سوخت ساختمان‌ها دیگر عرصه‌های این فعالیت می‌تواند باشد.

 

وی پژوهش را پایه و اساس رفتارهایی دانست که منجر به رفاه و آسایش مردم می‌شود و تصریح کرد: رفاه بیشتر شهروندان از طریق پژوهش و تحقیق و نوآوری است که محقق می‌شود، در کنار پژوهش باید راهکار هم در اختیار مدیران اجرایی قرار گیرد چراکه افزایش بهره‌وری و کارایی و کارآمدی در گروه راهکارهای عملی همین پژوهش ها است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: ریشه یابی مشکلات نایب رئیس شورای شهر مشهد کاهش آسیب های اجتماعی آسیب های اجتماعی تحقیق و پژوهش شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن کریمدادی در نشست مردمی با اهالی محله «خوش‌سیما» در شهرک شهید رجایی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای معلم و شهدای کارگر، اظهارکرد: باورمند به لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده‌نگهداشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر هستیم و اولین مصوبه شورای ششم، نامگذاری معابر به نام شهدا بود و این مهم را مایه افتخار می‌دانیم.

وی گفت: دیگر مصوبه شورای ششم، تخصیص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های زودبازده با نظر مردم و شورای اجتماعی محلات بود که اعتبار آن، برای سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ این عدد به ۱۵ میلیارد تومان افزایش یافت.

کریمدادی با بیان اینکه شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره توجه خاصی به حاشیه شهر داشته و اعتبارات خوبی را به این حوزه تخصیص داده که در ادوار مختلف نظیر نداشته است، افزود: از سوی دیگر، یکی از بزرگترین اتفاقاتی که در این دوره شاهد بودیم، تصویب طرح «مسجدمحوری» بود که جزئیات مختلف و متعددی دارد.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح، دغدغه‌های بسیاری از مساجد حل و فصل می‌شود و مسجد به پایگاهی برای تمامی فعالیت‌های هر محله تبدیل خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه آرامش امروز کشور را مدیون شهدا و جانبازان گرانقدر هستیم و عزت ما در گرو این عزیزان است، گفت: برای ادای دین نسبت به این بزرگواران، در کنار نامگذاری معابر، تبدیل وضعیت ۴۵۵۰ نفر از نیروهای شهرداری‌ را دنبال کردیم.

کریمدادی افزود: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بیش از ۸ هزار متر نقاشی دیواری چهره‌های شهدا را داشته‌ایم، رویدادهای مختلفی در این خصوص تعریف و برگزار کرده‌ایم، تسهیلات ویژه شهرسازی برای خانواده شهدا درنظر گرفته‌ایم.

رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه به این حوزه اشاره داشت و تصریح کرد: ۶۵ درصد فعالیت‌های شهرداری در حوزه خدمات‌شهری است؛ فضای سبز شهری مشهد در کشور بهترین است و در استقبال از بهار پیشگام در سطح ملی هستیم.

کریمدادی با بیان اینکه یکی از بهترین‌ بوستان‌های سطح شهر، یعنی بوستان «کرامت» در منطقه ۶ شهرداری درحال ساخت است، گفت: این بوستان شامل ۸ باغ می‌شود و تا پایان سال، برخی فازهای آن تکمیل و اجرا می‌شود.

وی احداث بوستان کرامت را اقدام بزرگی دانست که اجرای آن بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای شهرداری هزینه دارد و باید در فازهای مختلف احداث شود.

کریمدادی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر شاهد کاهش نزولات آسمانی هستیم، گفت: در شهر مشهد بیش از ۶۶۰۰ هکتار فضای سبز داریم که نگهداری از آنها امری ضروری است؛ برهمین اساس، قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای تامین منابع آبی مورد نیاز فضای سبز منعقد کرده‌ایم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901650

دیگر خبرها

  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد