Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان ازهمدان، محمد عظیم خدایاری,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در نشست خبری با خبرنگاران این شهرستان با اشاره به روند تولید برنامه تلویزیونی "مثبت ملایر" گفت: در جلسه ای که اردیبهشت ماه امسال با دکتر دهقان نیری مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان داشتیم، پیشنهاد ساخت یک برنامه تلویزیونی با موضوعیت شهرستان ملایر به تیم دانشجویی ما داده شد و پس از آن پیگیری و جلساتی در شهرستان برگزار شد که نتیجه آن ساخت یک برنامه با عنوان "مثبت ملایر" بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:نخستین قسمت این مجله تصویری در ۲۵ مرداد ماه امسال پخش شد و این برنامه در فصل اول با چهارده قسمت مهمان خانه های همشهریان ملایری بود که مجری طرح آن نیز دانشجوی  دانشگاه آزاداسلامی ملایر بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر به استقبال مردم ملایر از این برنامه اشاره کرد و تصریح کرد: تلاش ما برای تولید و پخش فصل دوم این برنامه است که تا کنون ۶۰ درصد از مراحل پیش تولید مربوط به فصل دوم انجام شده و با همراهی مسولان و رفع موانع،فصل دوم این برنامه از اسفند ماه سال جاری پخش شود.

خدایاری با بیان اینکه در فصل نخست تلاش شد به نکات مثبت و توانمندی های شهرستان ملایر پرداخته شود افزود: در فصل دوم امیدواریم علاوه بر ارتقاء کیفیت برنامه بتوانیم بخش های طنز،روستا گردی و غیره را هم در این برنامه داشته باشیم.

او افزود:در تلاش و رایزنی هستیم که بتوانیم فصل دوم این برنامه را از یکی از شبکه های سراسری نیز پخش کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، عمده مشکل تولید فصل دوم را مسائل مالی عنوان کرد و افزود: در جلسات ابتدایی تولید این برنامه دستگاه های دولتی قول حمایت دادند اما بعد از گذشت حدود ۵ ماه از شروع برنامه تا کنون یک ریال کمک مادی نشده است و عوامل این برنامه جهادی عمل کرده اند و تا الان هیچ مبلغی از مطالبات عوامل این برنامه پرداخت نشده است.

خدایاری به فعالیت بیش از ۳۵ نفر در مراحل تولید این برنامه اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی های لازم محتوایی مربوط به فصل دوم این برنامه انجام شده است و برخی بخش های جدید نیز به برنامه اضافه می شود.

او با بیان اینکه برای ساخت ۱۴ قسمت فصل اول مثبت ملایر نزدیک به ۸۴ میلیون تومان هزینه شده است گفت: در صورت حل مسائل و کمک‌های مالی ساخت فصل دوم این برنامه به سرعت آغاز می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با اشاره به محدودیت های مختلف در تولید این برنامه افزود: در مراحل مختلف تولید سعی شد با استاندارهای صدا و سیما پیش رویم و یک برنامه با کیفیت چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ محتوایی را تولید کنیم و یکی از نکات مثبت این برنامه انجام تمام امور به دست دانشجویان ۱۹ تا ۲۲ ساله بود است،که با این اتفاق به این باور رسیدیم که با اعتماد به جوانان و حمایت از آنها میتوانیم قله های زیادی را در تمامی زمینه ها فتح کنیم.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر مثبت ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود