Web Analytics Made Easy - Statcounter

"سید حسن حسینی" روز پنجشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز قم به خبرنگاران ایرنا گفت: با توجه به فاصله کوتاه شهر قنوات تا مرکز استان و جذب تعداد قابل توجهی از جمعیت سرریز شهر قم در این شهر، حمایت مسئولان و اجرای دقیق مصوبات استانی، در روند توسعه شهر قنوات و خدمت رسانی بهتر به مردم، اهمیت فراوانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در همین رابطه سال گذشته مسئولان ارشد استان با حضور در شهر قنوات ضمن تشکیل جلسات رسمی و شورای اداری، مصوبات قابل قبولی را برای توسعه این شهر و گسترش خدمت رسانی به مردم ساکن در آن تصویب کردند که برخی از آن ها اجرا شد و شماری نیز تاکنون به نتیجه نرسیده است.
وی ادامه داد: مصوباتی همچون اجرا طرح های روکش آسفالت جاده قم - قنوات، روشنایی راه در فاصله میان مبارک آباد تا قنوات، ایجاد ناحیه صنعتی قنوات و فراهم ساختن راه دسترسی مناسب برای مجتمع دامپروری قنوات و گاز رسانی به آن که نقش مهمی در کاهش هزینه تولید گوشت و شیر دارد، از جمله مواردی است که تاکنون به نتیجه مورد نظر نرسیده است.
حسینی گفت: با استفاده از همه ظرفیت های موجود و همراهی مسئولان استان پیگیر اجرای کامل این مصوبات که نقش مهمی در ارتقا خدمات شهری و توسعه اقتصادی شهر قنوات دارد، در کوتاه ترین زمان ممکن هستیم.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت های شهر قنوات در بخش های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اشاره و بیان کرد: شهر قنوات به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان علاوه بر توجه به گسترش خدمات مورد نیاز شهروندان، برای جذب سرمایه گذاران و توسعه فعالیت های تولیدی آمادگی کامل دارد.

شهر قنوات پرجمعیت ترین شهر استان قم پس از شهر قم است که در بخش مرکزی استان قرارگرفته و فاصله آن با شهر قم حدود ۱۰ کیلومتر است، این شهر در سال ۷۹ با ادغام روستاهای حاجی‌آباد لک‌ها، مرادآباد، والیجرد و حسن‌آباد ایجاد شد و از سابقه تاریخی قابل‌توجهی برخوردار است و گویش برخی از مردم ساکن در این شهر به زبان لکی است.
این شهر در مناطق خشک و کویری قم قرار گرفته است و درگذشته از طریق حفر قنات، آب مورد نیاز مردم منطقه تامین می‌شد و به دلیل همین پیشینه تاریخی به نام شهر قنوات شناخته می‌شود.

استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفریه، سلفچگان، کهک و خلجستان است؛ بخش مرکزی قم با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است که جمعیتی حدود ۳۵ هزار تن دارد./

برچسب‌ها شورای شهر قنوات قم اختصاصی ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر قنوات قم اختصاصی ایرنا شورای شهر قنوات قم اختصاصی ایرنا اخبار کنکور شهر قنوات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی