Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت یک جریان مستمر در جامعه اسلامی ماست و پرداختن به موضوع شهدا استمرار دارد.

به گزارش قدس آنلاین، سردار یعقوبعلی نظری ‌شب گذشته در نخستین نشست شورای سیاستگذاری کنگره ملی هزار و ۱۰۳ شهید تربت‌حیدریه، رشتخوار، زاوه و مه‌ولات افزود: کنگره بزرگداشت شهدا ظرفیتی برای تجمیع تلاش‌ها و در مسیر شناساندن روحیه شهادت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پرداختن به صحنه‌های با عظمت جهاد ستارگان آسمان شهادت، لازمه جامعه است و باید با خلق آثار ارزشمند در حوزه دفاع مقدس و دفاع از حرم یا هر صحنه دیگری که از آن به عنوان یک نماد و تابلو یاد می‌کنیم، به برجسته سازی آن رویداد بپردازیم و به نسل‌های بعدی معرفی کنیم.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: کنگره‌ها و یادواره‌ها برش‌های تاکتیکی زمانی هستند که آنچه انجام داده‌ایم در این ظرف‌های زمانی به مردم معرفی ‌شوند.
وی افزود: شکوه یک یادواره و کنگره به شاخص و میزان کیفیت معرفی آن بستگی دارد، ما باید در ارتباط با مجاهدت‌های دفاع مقدس و همچنین در ارتباط با جانفشانی‌های شهدای حرم، امنیت و دیگر شهدا به تناسب ایثارگری آنان در مبارزاتشان، به معرفی صحنه‌ها و معرفی شهدا بپردازیم.
سردار نظری ادامه داد: امروز فرهنگی به نام فرهنگ شهید و شهادت وجود دارد که باید به عنوان دستاوردهای معنوی کشور و نظام آن را برجسته نموده و به نسل های بعد معرفی کنیم.
وی با اشاره به برگزاری کنگره ملی در تربت‌حیدریه گفت: باید با توجه به ظرفیت‌های متعدد که در این منطقه وجود دارد به برجسته شدن این آثار در شان شخصیت‌ها و شهدای منطقه پرداخت و همه فعالیت‌های کنگره باید بر اساس توانمندی‌های این منطقه باشد.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) افزود: این منطقه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد که توانسته شهیدی مانند سردار عبدالحسین برونسی را تقدیم انقلاب کند.
در این نشست احکام ماموریت‌های  کنگره ملی شهدا توسط فرمانده سپاه امام رضا (ع) به مسوولان ارائه شد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرمانده سپاه امام رضا ع مشهد فرهنگ شهادت فرمانده سپاه امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • فرمانده جدید سپاه دامغان معرفی شد
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می‌شود
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • عقیدتی سیاسی سپاه به دنبال تعمیق معنویت در علم است
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد