Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمد تقی وکیل پور با اشاره به اینکه در طراحی و برنامه ریزی های فرهنگی باید به پایان خط نیز توجه داشت، گفت: زندان خروجی اتفاقات فرهنگی در کشور است بنابر این باید در طراحی و عملیات‌های فرهنگی به پایان خط کارها نیز توجه ویژه شود.

وی تاکید کرد: در این راستا توجه به آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک عملیات مشترک میان سازمان تبلیغات اسلامی و زندان‌های کشور مد نظر قرار گرفته است تا شاخص‌هایی در این راستا مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رئیس کل زندان‌های کشور با بیان اینکه باید از ریشه مشکلات مطلع باشیم تا بتوانیم برای رفع آنها عملیات کنیم، گفت: تدوین نظام مسائل زندان در راستای بررسی همین مشکلات بود که حدود ۸ شاخص و اولویت کلی مشخص گردید و از طرفی موضوع حضور طلبه‌ها در زندان نیز در این مسیر کم فراوان می‌کند.

حجت الاسلام وکیل پور ادامه داد: زمانیکه با زندانیان صحبت می‌کنیم متوجه مشکلات و آسیب‌ها می‌شویم که تمامی آنها نیز از فقر مالی نیست.

«سحر تبر» مشکل عاطفی داشت

وی با بیان اینکه کانون خانواده از جمله مباحثی است که می‌تواند در موضوع آسیب‌های اجتماعی بسیار تأثیرگذار باشد، گفت: زمانیکه با یکی از همین شاخ‌های اینستاگرامی «سحر تبر» در زندان صحبت می‌کردم یکی از مشکلاتش را عدم در آغوش گرفته شدن از جانب پدر عنوان کرد که این موضوع همان مشکل عاطفی و دیده نشدن است.

مشاور رئیس کل زندان‌های کشور یادآور شد: فقر مالی و فقر فرهنگی باعث زندانی شدن و آسیب اجتماعی برای افراد می‌شود بنابر این مسئولین باید به تمامی آنها توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی بد نیست، گفت: باید استفاده از فضای مجازی مدیریت شده باشد همانگونه که والدین حاضر نیستند مواد مسموم را در کنار دست نوزاد و نوجوان خود قرار دهند.

حجت الاسلام وکیل پور تاکید کرد: از طرفی باید مباحث فرهنگی در خصوص زندانیان ازاد شده نیز مد نظر باشد و باید نگاه مردم به زندانی و خانواده زندانی در جامعه تغییر کند.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سحر تبر فاطمه خویشوند شاخ اینستاگرامی پارسی خبر زندان های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • تأکید عراق بر پایبندی به توافق امنیتی با ایران
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • سفر یک روزه رئيس سازمان زندان های کشور به بشاگرد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • جمع آوری ۳ میلیارد ریال درجشن گلریزان میبد
  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • مشاوران رئیس فدراسیون والیبال معرفی شدند
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است