Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@06:05:54 GMT

تولید PVC پزشکی در پتروشیمی هگمتانه

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۴۱۶۱۸

تولید PVC پزشکی در پتروشیمی هگمتانه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، پتروشیمی هگمتانه پس از حدود ۱۸ سال به صورت ویدئوکنفرانسی و با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار همدان و مدیران استانی و مدیران شرکت پتروشیمی کشور توسط رییس جمهور افتتاح شد.

رییس جمهور در آیین افتتاح با بیان اینکه صادرات محصولات پتروشیمی هگمتانه ارزش معنوی، سیاسی و اقتصادی برای کشور ما دارد، اظهار کرد: از افتتاح این طرح خوشحال هستیم چراکه بخشی از محصولات این پتروشیمی می‌تواند صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با بیان اینکه صادرات این محصول ارزش معنوی، سیاسی و اقتصادی دارد، تصریح کرد: امروز برای من روز افتخارآمیزی است و از همه دست‌اندرکاران این پروژه مهم تشکر می‌کنم.

رییس جمهور در پایان خاطرنشان کرد: همدان شهر بزرگ، تاریخی و مهمی است و من از تلاشی که مسئولان استان در مهارکروناویروس داشتند، تشکر می‌کنم.

به گزارش ایسنا، به گفته استاندار همدان، از پروژه هایی که سال ها به دلایل مختلف معطل مانده بود، پتروشیمی هگمتانه بود که خوشبختانه طی یکی دو سال گذشته با پیگیری های جدی و البته حضور مؤثر بخش خصوصی و فرزند خلف مرحوم علاقبندیان خیر بزرگوار کار پیگیری شد و خوشبختانه بعد از رفع موانعی که بر سر کار وجود داشت امروز شاهد یکی از پتروشیمی های مهم در کشور در استان همدان هستیم.

به گفته رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان، در سال ۸۱ توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت وقت مجوز تولید PVC پزشکی به ظرفیت اسمی ۷۰ هزار تن را برای شرکت پتروشیمی هگمتانه صادر شد. سرمایه گذاری واحد ۱۲۰۰ میلیارد تومان بوده و جزء پژوه های استان و تأثیرگذار استان است که این قول را سازمان صمت به همشهریان داده بود که پروژه را تا پایان سال ۹۹ به بهربرداری برسد که به لطف خدا و پیگیری های سرمایه گذاران این واحد به بهره برداری رسید.

برای نخستین بار تولید انحصاری و دانش بنیان انواع پودر و گرانول PVC با گرید پزشکی استاندارد برای نخستین بار در خاورمیانه با ظرفیت تولید ۴۵ هزار تن در سال توسط پتروشیمی هگمتانه انجام می شود.

پتروشیمی در سال ۸۱ با مصوبه هیئت وزیران و هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و با مشارکت بخش خصوصی، بخش دولتی و سهامدار خارجی در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار برای تولید انواع محصولات شیمیایی و پتروشیمی در استان همدان تأسیس و ایجاد شد.

پربیننده ترین جهانگیری: تولید از میدان مشترک گازی پارس جنوبی ۵/۲ برابر افزایش یافت سراسر کشور در دوران تحریم به یک کارگاه بزرگ تبدیل شد/ جنگ اقتصادی به پایان رسید ایران به واردکننده انرژی اولیه نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود زنگ خطر مصرف گاز در کشور زده شد افزایش ورشکستگی‌ شرکت‌های نفتی آمریکا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پتروشیمی رییس جمهور همدان هگمتانه پتروشیمی هگمتانه ویروس کرونا طرح های نفتی پتروشیمی هگمتانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۱۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت