Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا گفت: اگر چه نپذیرفتن fatf کار را سخت کرده اما ناممکن نکرده است بنابراین برای ورود دارو به کشور همانطور که نفت را به فروش می رسانیم می توانیم دارو را نیز وارد کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز در خصوص حاشیه سازی برخی پیرامون تاثیرات نپذیرفتن fatf بر خرید واکسن کرونا، اظهار داشت: در کشور در عین اینکه fatf فشار زیادی وارد می کند و برخی تعاملات بانکی را عملا محدود کرده و راه آنرا بسته اما برای عبور از این مشکل راههای دیگری را می توان در پیش گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس افزود: اگر چه نپذیرفتن fatf کار را سخت کرده اما ناممکن نکرده است بنابراین برای ورود دارو به کشور همانطور که نفت را به فروش می رسانیم می توانیم دارو را نیز وارد کنیم.

وی خاطر نشان کرد: برای خرید واکسن کرونا نیز راهی وجود دارد و آن بخشی که لازم هست را حتما تهیه و وارد می کنیم.

حجت الاسلام حسینی کیا بیان داشت: امیدوارم هر چه سریعتر داروی ایرانی کرونا به بازار عرضه شود تا مشکل دارو در داخل حل و فصل شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود