Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه مهدهای کودک و پیش دبستان‌ها نباید از اول هم تحت پوشش بهزیستی قرار می‌گرفتند گفت: مجلس معتقد است که باید تربیت در اختیار یک سیستم و به صورت هدفمند و حساب شده برای اعمال نظارت بیشتر باشد.

مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در برنامه سعادت آباد رادیو تهران اظهار داشت: از ابتدا برداشت اشتباه باعث شده تا مهدکودک‌ها و پیش دبستان‌ها تحت پوشش بهزیستی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌گویا این نگاه تربیتی نبوده است و بیشتر به فکر پرورش فیزیولوژیک کودکان بوده‌اند که این موضوع دقیقا بر خلاف آموزه‌های دینی و علم روانشناسی نوین است که بر تربیت کودکان در 7 سال اول زندگی تاکید فراوان دارند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد:‌ شاید بار سنگینی که به دلیل کثرت دانش آموزان بر روی آموزش و پرورش بوده باعث شده تا مهدکودک‌ها تحت نظارت بهزیستی قرارگیرند اما در حال حاضر مجلس و شورایعالی انقلاب فرهنگی معتقدند تربیت باید در اختیار یک سیستم و به صورت هدفمند و حساب شده باشد.

ویس کرمی تاکید کرد: اگر چه آموزش و پرورش ما دارای نقاط ضعفی است اما سپردن کودکان به بخش خصوصی با دید اقتصادی با معضلاتی همراه است؛ خردسالان بسیار تاثیرپذیر هستند و در برابر آنچه به آنها القاء می‌شود مقاومت ندارند از این رو برخی اعضاء کمیسیون آموزش مجلس طرحی را مبنی بر واگذاری مهدکودک‌ها و پیش دبستانی‌ها به آموزش و پرورش ارائه دادند و چند هفته پیش، شورایعالی انقلاب فرهنگی این مسئولیت را رسما به آموزش و پرورش واگذار کرد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی شورایعالی انقلاب فرهنگی طرحی را تصویب می کند، تحت اصل 110 قرار می‌گیرد و مجلس به آن ورود نمی‌کند. مجلس با این قانون موافق است و باری از روی دوش این نهاد برداشته شد. اگرچه برخی نمایندگان به مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی اعتراض کردند به جهت اینکه وظیفه این شورا سیاستگذاری است اما مصوبه جدید در حوزه قانونگذاری نمی‌گنجد.

ویس کرمی تاکید کرد: اگر طرح مذکور در روند قانونگذاری مجلس قرار می‌گرفت حداقل 4 ماه زمان می‌برد ولی با تصویب شورایعالی فرهنگی این طرح به سرعت تصویب شد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با تاکید بر نگاه فیزیولوژیک به کودکان خردسال کشورمان و محافظت جسمی از آنها در مهد کودکها گفت: در علم روانشناسی نوین انسان به عنوان حیوان فیزیولوژیک پیچیده تعریف می‌شود که در مهدهای کودک ما فقط بر ابعاد فیزیولوژیک انسان تاکید شده و پیچیدگی به کل فراموش شده است. آموزش و پرورش باید لوازم این کار را فراهم کند.

وی افزود: آموزش و پرورش باید سند بنیادین تحول را دگرگون کند و سیستم یکپارچه تربیتی هم باید زیر نظر این وزارتخانه باشد.

ویس کرمی خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش، بهزیستی و مجلس با این مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی موافق هستند اما آموزش و پرورش باید برای اینکار، برنامه‌ریزی دقیق انجام دهد. اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی موافق باشد؛ مجلس می‌تواند به این موضوع ورود کند آیین نامه‌های آن باید به سرعت توسط آموزش و پرورش نوشته شود. رسالت ما قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون است و سعی می‌کنیم این کار به نحوی مطلوب انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد شورایعالی انقلاب فرهنگی کمیسیون آموزش مجلس عضو کمیسیون آموزش آموزش و پرورش ویس کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی بعدازظهر پنجشنبه در همایش ائمه جماعات استان قم اظهار کرد: انقلاب اسلامی در طول این ۴۵ سال سرعت منحصر به فردی داشته و با قدرت و برنامه‌ای منسجم مسیر خود را طی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: نظام تعلیمی و تربیتی انقلاب اسلامی طی این سالیان مثمر ثمر بوده است و در آینده نیز تاثیر مطلوبی خواهد داشت.

وی افزود: اگر تعلیم و تربیت دچار اختلاف شود، یقیناً در ریل انقلاب اسلامی نیز تاثیر خواهد داشت.

رحیمی ابراز کرد: تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد چراکه آموزش رکن اصلی آن می‌باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: تعامل مسجد و مدرسه نقش موثری در تقویت نظام اسلامی دارد و آن مستلزم هم افزایی مضاعف می‌باشد.

کد خبر 6088752

دیگر خبرها

  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم