Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سیدابراهیم رئیسی با بیان اینکه فضای مجازی تمام لایه های زندگی اجتماعی را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: اگر شرارت هایی نگذارند مسیر فضای مجازی به درستی طی شود، عرصه بر همه تنگ می شود و خلاف حقوق عامه و اجتماعی و ضایع کردن حق مردم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه پیش از ظهر امروز در دیدار با نخبگان و اقشار مختلف استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه فضای مجازی امروز مورد استفاده همگان قرار دارد و بسیار گسترش پیدا کرده است، گفت: شاید در دست ساخته های بشر هیچ دست ساخته ای از بشر وجود نداشته باشد که به این سرعت گسترش پیدا کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه فضای مجازی تمام لایه های زندگی اجتماعی را تحت تاثیر قرار داده است، اضافه کرد: اگر فضای مجازی مدیریت نشود و جلوی آسیب های آن گرفته نشود، مردم نمی توانند از این فضا آنچنان که باید برای تسهیل امور استفاده کنند.


آیت الله رئیسی اظهار داشت: به هیچ عنوان نباید اجازه داد که فضای مجازی به فضایی برای قمار، فحشا ، فساد، جابجا کردن مواد مخدر و کلاه برداری تبدیل شود.


وی یادآور شد: فضای مجازی اگر بستری برای کسانی باشد که در بحث اقتصاد ، اخلاق اجتماعی و حریم خصوصی ضربه بزنند، طبیعی است که این فضا به جای اینکه بخواهد مورد استفاده صحیح واقع شود، استفاده نادرست خواهد شد و  اگر شرارت هایی نگذارند این مسیر را طی کند عرصه بر همه تنگ می شود و خلاف حقوق عامه و اجتماعی و ضایع کردن حق مردم است.


آیت الله رئیسی گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا، مدیریت امام (ره) و در تداوم آن هدایت های حکیمانه مقام معظم رهبری، خواست مردم و تاکید قانون بر اجرای عدالت است.

 

هیچ کس نباید در هیچ جایگاه و شرایطی به خودش اجازه نقض قانون را بدهد


وی ادامه داد: اجرای عدالت امری است که همواره باید همه دستگاه ها، مدیران و تمام کسانی که خدمتگذار نظام هستند، بدانند امروز در حوزه کاری شان باید عدل را گسترش دهند، که مردم احساس اجرای عدالت را داشته باشند و تمامی روابط مبتنی بر یک روابط کاملا عادلانه باشد.


آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه ورود به نظام اداری کشور باید ورود عادلانه باشد، گفت: برای ارائه خدمات و توزیع ظرفیت ها و امکانات باید عادلانه باشد و این امر مهمی است که همواره محوریت در اجرای عدالت حول قانون است.


رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: هیچ کس نباید در هیچ جایگاه و شرایطی به خودش اجازه نقض قانون را بدهد، همواره باید به قانون و اجرای قانون احترام بگذارند، زیرا نزدیک ترین راه به اجرای عدالت، اجرای قانون و کوتاه ترین مسیر تا گسترش عدل، توجه به قانون مداری است.


وی نقش سازمان های مردم نهاد و سمن ها را  نقش مهمی خواند و گفت: دستورالعملی با استفاده از مفاد قوانین مختلف جمع بندی و اعلام کرده ایم که به سازمان های مردم نهاد، سمن ها و همه آنان که دغدغه مردم و مشکلات مردم را دنبال می کنند، باید میدان داده شود که حرف مردم را بزنند و سخن آنها نه به عنوان حاشیه بلکه به عنوان متن و به صورت یک قاعده شنیده شود.


آیت الله رئیسی بیان داشت: سازمان های مردم نهاد، آمران به معروف و ناهیان از منکر، اگر مطالبه ای دارند، مطالبه شان مطالبه اجرای قانون و عدالت و حق است،  باید به آنها میدان داد و با همه وجود تلاش کرد که سخن آنها به مرحله اجرا برسد.

 

سازمان های مردم نهاد برای مسئولان به عنوان یک نعمت تلقی شود


وی با اشاره به اینکه این سازمان های مردم نهاد باید به عنوان یک نعمت تلقی شود ، افزود: افرادی متوجه اوضاع هستند و تذکر می دهند، این تذکر باید برای مدیران و مسئولان به عنوان نعمت جدی تلقی شود.


رئیس قوه قضائیه همچنین با تاکید بر این که مسئولان باید تعهدشان را در قبال مردم انجام دهند ، اضافه کرد: بعضی اوقات برخی از ترک فعل ها خسارتش از برخی فعل ها بیشتر است، باید مدیران توجه داشته باشند که با ترک تعهد و وظیفه موجب خسارت به مردم برای عصرها و نسل ها شود، زیرا ممکن است برخی از خسارت ها به ادوار مختلف وارد شود، بنابرین تعهدات نباید به صورت یک طرفه لغو و موجب ضرر به مردم شود.


آیت الله رئیسی یادآور شد: اگر کسی صاحب قدرت و یک جایگاه اجتماعی بود نباید به صورت یک طرفه تعهدش را لغو کند، تعهد اگر در حوزه کار مسکن، جاده، راه، مسائل اجتماعی، اقتصادی، باشد و پایه بندی از دو طرف سست شود، به تعهدات نمی شود اعتماد کرد.


وی با اشاره به اینکه مقدمه شکل گرفتن سبک زندگی اسلامی که مقام معظم رهبری در این استان همه را حکیمانه به سبک زندگی اسلامی هدایت کردند، اضافه کرد: آسیب های اجتماعی در جامعه با سبک زندگی اسلامی سازگار نیستند، بنابریان برای کاهش آسیب های اجتماعی باید تلاش شود.


رئیس قوه قضائیه گفت: در حال حاضر در دستگاه های قضایی، در استان خراسان شمالی پرونده های معوقه در حال رسیدگی هستند و کارهایی که در دستگاه قضایی زمان برای رسیدگی به آن طولانی می شد، در زمان کوتاهی در حال پیگیری و رسیدگی هستند.


وی در رابطه با بازرسی و نظارت ها عنوان کرد: بازرسی پنهان و آشکار داریم، که این بازرسی ها در گام اول نظارت بر خود مجموعه و بعد نظارت بر بیرون سازمان قضایی از بخش هایی است که بر آن تاکید شده است.

 

انتهای پیام/ رحمانی

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد رئیس قوه قضائیه آیت الله رئیسی فضای مجازی اجرای عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست

داود زارع گاریزی، که این روز‌ها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: طیبی را از حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن او می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجرا‌های وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنر‌های نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد، اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم، اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه؟ تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟

وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیرو‌های خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درباره اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم، چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالن‌های خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم. دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.

وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره کرد که از تئاتر باید حمایت شود و هنرمندان نباید از تئاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزد‌های نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم، ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالی که فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند، اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین تا اواخر هفته آینده، هر شب ساعت ۲۱:۰۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند