Web Analytics Made Easy - Statcounter

بلوط های زاگرس در کهگیلویه و بویراحمد قربانی اصلی سودجویان در کافه های بین راهی ،زغال فروشان و غفلت مسئولان از جنگل می باشد تا در سایه این بی تدبیری بلوط ها ایستاده بمیرند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس حال جنگلهای زاگرس خوب نیست، سالهاست که بلوط های دنا و رشته کوه زاگرس در آتش غفلت مسئولان و تجارت کثیف سودجویان می سوزند و زغال سیاه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی خواهیم در این مجال از قطع درختان به واسطه ساخت و ساز ها و جاده کشی در دل کوه ها بگوییم که خود قصه دردناک دیگری دارد ، حکایت ما بلوط هایی هستند که ذغال می شوند و می میرند.

اگر نگاهی گذرا به قصه های زندگیمان بیندازیم می بینیم که بلوط های زاگرس آشیانه پرندگان و جوندگان و... زیادی بودند اما ما زاگرس نشینان با دست به تبر بردن هم بلوط ها را به قتل رساندیم هم کوچ آفرینش های خدا را رقم زدیم.

زغال ، ماده ای سیاه و اسفنج مانند برای مصارف مختلف همانند منقل کباب پزی ، قلیان ، بخاری زغالی و…. مورد استفاده قرار می گیرد  اما این زغال ها باید با استفاده از ضایعات چوب بدست آیند نه اینکه برای یک دستمال قیصریه را آتش زنند.

رشته کوه زاگرس در حوزه کهگیلویه و بویراحمد این سالها یا در هجمه آتش سوزی ها و یا با تبر سودجویان در ختهایش به قتل می رسند و جالب است سبک و سیاق فروش زغال  هم مدرن شده است .

اردیبهشت امسال مجلس شورای اسلامی هرگونه حمل، عرضه، خرید، فروش، نگهداری، اقدام برای خروج یا خارج کردن چوب، هیزم یا زغال حاصل از درختان جنگلی را با قصد تجاری بدون تحصیل پروانه از مرجع ذی‌صـلاح ممنـوع کرد اما مدرن فروشی در سایه غفلت مسئولان و آتش سوزی جنگلها همچنان از بلوط های زاگرس زغال بر جای می گذارد و سودجویان کارشان را در فضای مجازی ادامه می دهند، که امید واریم شاهد برخورد جدی مسئولان در این رابطه باشیم.

پیش از این رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد عنوان کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از ۱۵۰ تن چوب قاچاق و ۲۰ تن زغال قاچاق از قاچاقچیان در سطح شهرستان بیوراحمد کشف و ضبط شد.

حسن زاده گفت: از مردم استان و شهرستان خواهشمندیم هرگونه گزارش قطع درختان جنگلی، زغال گیری از درختان جنگلی و تخریب و تصرف اراضی ملی را به واحد حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اطلاع دهند یا با شماره تماس رایگان ۱۵۰۴ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بلوط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم

کارشناس مسائل بین الملل گفت: اگر بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از گردنبند مروارید در جاده ابریشم شکوفا کنیم؛ روابط تجاری ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

 گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نرگس عبدلی- آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان پنجم اردیبهشت، پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به دعوت رسمی همتای خود و همچنین به منظور حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، صبح چهارشنبه وارد سریلانکا شد و مورد استقبال نخست وزیر این کشور قرار گرفت. سفر آیت‌الله رئیسی به سریلانکا، ۱۶ سال پس از آخرین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به سریلانکا انجام شد.

 سید محمدعلی رئیس الساداتی، کارشناس مسائل بین الملل، در رابطه با این سفر در گفتگویی با خبرنگار دانشجو گفت:سابقا رابطه تجاری بین ایران و سریلانکا در حوزه فروش نفت برقرار بود. پالایشگاه‌هایی در سریلانکا وجود داشت که خوراک آن‌ها نفت ایران بود و همانطور که مستحضر هستید اساساً پالایشگاه‌ها، ماشین آلات، دستگاه‌ها و سازمان تقطیر در پالایشگاه‌ها بر اساس ماده اولیه (نفت) شکل می‌گیرد. ولی متاسفانه به دلیل اینکه طی سال‌های اخیر از فروش نفت خام به سریلانکا غفلت شد؛ کم کم عربستان در این حوزه جایگزین ایران شد. اما با توجه به مشکلاتی که اسلام‌گرایی افراطی و وهابیت در سریلانکا به وجود آورد رفته رفته چهره عربستان در سریلانکا مخدوش شد.

 اما موضع گیری‌های ایران در برابر اسلام افراطی همچنین حمایت از حکومت مرکزی سریلانکا در برابر گروه بودایی افراطی ببر‌های تامیل در داخل سریلانکا، باعث شد روابط خوبی در دوره‌های قبلی بین دولت جمهوری اسلامی و دولت سریلانکا شکل بگیرد.

 علاوه بر این اگر ما بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از پازل گردنبند مروارید و بخشی از پازل جاده ابریشم شکوفا کنیم، قطعاً روابط اقتصادی ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست