Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: تبدیل تهران به یک شهر پیاده‌محور، نیازمند اجرای ۲۰ هزار کیلومتر طول پروژه احداث و بهسازی معابر پیاده رو است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  صفا صبوری دیلمی که از طریق ویدئو کنفرانس در همایش ملی بتن و زلزله ایران سخن می گفت، با بیان آنکه نباید گذاشت افزایش قیمت قیر و به تبع آن گران‌تر شدن پروژه های روسازی آسفالتی، سطح خدمت‌رسانی به شهروندان در شهرهای مختلف کشور را دچار رکود کند، منافع زیست محیطی، دوام و کیفیت بیشتر رویه های بتنی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: تغییر رویکرد پروژه های روسازی از آسفالت به بتن باید هرچه سریعتر در تهران و سایر کلانشهرها و شهرهای کشور پیگیری شود؛ امری که می‌تواند با نظارت نهادهایی همچون سازمان نظام مهندسی و همکاری ناظران این سازمان با شهرداری های کشور به نتیجه مطلوب برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه جزئیاتی از طرح 500 کیلومتری بهسازی معابر پیاده‌رو و احداث مسیرهای دوچرخه در شهر تهران، استفاده گسترده از بتن درجا در طرح یادشده را نویدبخش توسعه استفاده از بتن در پروژه های احداث معابر دانست و با یادآوری اینکه شهر تهران نزدیک به 12 هزار کیلومتر طول معبر پیاده‌رو و حدود 8 هزار کیلومتر طول معبر فاقد پیاده‌رو دارد، خاطرنشان کرد: تبدیل تهران به یک شهر پیاده‌محور، نیازمند اجرای 20 هزار کیلومتر طول پروژه احداث و بهسازی معابر پیاده رو است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به سابقه 100 ساله پیاده‌روسازی در شهر تهران از زمان آغاز اقدامات عمرانی بلدیه پایتخت تاکنون، مشکلات این دسته از معابر را یکی از گلایه‌های همیشگی شهروندان توصیف و اضافه کرد امسال و در آستانه آغاز سال 1400 و سده پانزدهم هجری شمسی، طرحی مطالعاتی با هدف رسیدگی به یکی از مهمترین درخواست‌های شهروندی کلید خورد و طی آن پروژه‌ای به منظور بهسازی 1400 کیلومتر معبر پیاده‌رو تعریف شد؛ معابری که گزینش آنها برای قرار گرفتن در فهرست اقدامات مرمتی و بهسازی، ضمن انطباق لایه‌های مختلف مناسب‌سازی برای معلولان، دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی، فضای سبز، مبلمان شهری و آراستگی محیط انجام شد و بهسازی آنها بخش قابل توجهی از مشکلات و کاستیهای موجود در این زمینه را برطرف خواهد ساخت.

وی با بیان آنکه بهسازی 500 کیلومتر از طول این مسیر 1400 کیلومتری تا پایان سال جاری هدف‌گذاری شده است، بهره‌گیری از بتن درجا به عنوان روکش نهایی این معابر را نقطه عطف توسعه استفاده از بتن در پروژه‌های روسازی شهرداری تهران خواند و یادآور شد: استمرار این طرح طی سال‌های آتی باعث خواهد شد تمام پیاده‌روهای پایتخت به جز معابر سنگفرش شده بافت تاریخی، به معابر بتنی تبدیل شوند. این در حالی است که تاکنون کار بهسازی بیش از 150 کیلومتر طول از پیاده‌روهای موجود در این طرح  به اتمام رسیده است. اگرچه به دلیل محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و مشکلات مالی تا حدودی از برنامه عقب هستیم اما به نظر می‌رسد دستیابی 60 تا 70 درصدی به اهداف سال اول طرح نیز ایده‌آل خواهد بود.

صبوری با ذکر مثالی از پروژه بهسازی معابر پیاده‌روی خیابان ولیعصر به عنوان یکی از پروژه‌های عظیم پیاده‌روسازی طی یک دهه اخیر، مقایسه طول 18 کیلومتری این پروژه با ابعاد طرح 500 کیلومتری بهسازی معابرپیاده‌رو و احداث مسیرهای دوچرخه را نشانگر حجم وسیع اقدامات عمرانی در این طرح ذکر و گفت: با هدف ارتقای کیفی و تسهیل امر نظارت در پروژه بهسازی معابر پیاده‌روی شهر تهران، نوع خاصی از بتن به صورت بتن خشک طراحی و به مرحله تولید رسید تا میزان دخل و تصرفات واحدهای اجرایی برای تهیه بتن به حداقل رسیده و شهرداری تهران نیز بتواند کیفیت نهایی پروژه را با نظارتی که صرفا روی اجرا و کیفیت اختلاط انجام می دهد، تضمین کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخشی از بتن مصرفی در طرح بهسازی معابر پیاده رو از طریق خرید بتن آماده و بخش دیگر به صورت بتن خشک تامین می شود، از برنامه‌ریزی به منظور تحویل تمام بتن مورد استفاده به صورت کیسه‌های بتن خشک به همراه افزودنی و پیمانه آب خبر داد و از کارخانه های تولید بتن، مراکز تحقیقاتی و فعالان این عرصه خواست تا مدیریت شهری را در تحقق این هدف مهم یاری کنند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، با یادآوری اینکه بهسازی تمام پیاده‌روهای شهر تهران در صورت اجرای سالانه 500 کیلومتر طرح بهسازی نزدیک به 40 سال طول می‌کشد، از تلاش برای بهره‌گیری گسترده از بتن در معابر پایتخت خبر داد و گفت: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران استفاده از بتن متخلخل را با هدف افزایش سطح تراوایی معابر پیاده در دستور کار قرار داده است.

شهرداری اراده‌ای برای ساماندهی دستفروشان نداردسکوت شهرداری و شورای شهر درباره اقدام خودسرانه افزایش 5برابری عوارض ساخت‌وساز می‌شکند؟!شهرداریها 4.5 برابر نیاز نیرو دارند/ نوسازی 73 هزار دستگاه تاکسی در کشور

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فنی و عمرانی شهرداری تهران بهسازی معابر پیاده رو هزار کیلومتر طول شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

ایسنا/زنجان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

اصغر اسماعیلی امروز (جمعه ۷ اردیبهشت ماه)  در برنامه صف خدمت از رادیو اشراق با اعلام مطلب فوق افزود: بخشی از این پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

اسماعیلی نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد