Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس شیلات شهرستان نیر گفت: با مکانیزه شدن مزارع پرورش ماهی در شهرستان نیر که با استقبال سرمایه‌گذاران روبه‌رو شده، افزایش توان تولید را در این منطقه شاهد هستیم.


نصر 4 دی ماه در جمع خبرنگاران به روش متنوع رهاسازی ماهیان در مزارع پرورش ماهی اشاره کرد و گفت: روش رهاسازی و برداشت لایه‌ای و همچنین رهاسازی ماهیان با اوزان مختلف را شاهد هستیم که در هر مرحله برداشت ماهی به سرعت و تولید تا دو برابر افزایش یافته و سورت‌بندی ماهیان برداشت شده نیز به راحتی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به استفاده از روش‌های مکانیزه در تولید ماهیان به عنوان یک روش مدرن مدیریتی مزارع پرورش ماهی در سطح دنیا اشاره کرد و افزود: قطعا با استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات مدرن، سعی بر این است تا تولید آبزیان با روش مکانیزه شکل متفاوتی گرفته و ارتقا تولید را شاهد باشیم.
رئیس شیلات شهرستان نیر به استقبال سرمایه‌گذاران پرورش ماهی در شهرستان نیر برای پرورش آبزیان اشاره کرد و ادامه داد: با در نظر گرفتن مسائل زیست‌محیطی، پرورش ماهی در این شهرستان با روش مکانیزه و مدرن در حال انجام است به طوریکه 18 مرکز پرورش ماهی در شهرستان نیر سالانه 750 تن ماهیان سردابی و گرمابی را تولید و روانه بازار می‌کنند.
نصر تصریح کرد: سرمایه‌گذاران ما با فاصله گرفتن از روش‌های قدیمی در پرورش ماهی، سعی کردند به سیستم نوین مدار بسته در تولید ماهیان روی آورند که قطعا با بهره‌گیری از روش‌های مدرن با توصیه متخصصان در این حوزه تولید در مزارع پرورش ماهی دو برابر افزایش پیدا می‌کند.
وی به رایج شدن استخرهای دایره‌ای و هشت ضلعی و همچنین سیستم نیمه مدار بسته در پرورش آبزیان اشاره کرد و گفت: هدف اصلی در کنار افزایش تولید در واحد سطح،‌ کاهش ریسک تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست است که به ترویج و توسعه این روش‌ها اقدام کردیم.
نصر بهره‌گیری از تکنیک‌های مدیریتی جدید را در این روش و استفاده از ماشین‌آلات مدرن یادآور شد و اضافه کرد: با گندزدایی مستمر و همچنین هوادهی و استفاده از دستگاه‌های اکسیژن‌ساز سعی بر این است تا تولید آبزیان با کیفیت و در آب مناسب به انجام برسد.
وی در ادامه بیان کرد: با بهره‌گیری از روش‌های مکانیزاسیون و همچنین سیستم نیمه مدار بسته سعی بر این است تا سرمایه‌گذاران بتوانند تولید خود را به درستی انجام داده و روانه بازار مصرف کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها پرورش ماهي مكانيزه سرمایه گذاران مزارع پرورش ماهی سرمایه گذاران پرورش ماهی شهرستان نیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان شهر شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور گفت: از صبح سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحاء مزارع مذکور در سطح 270 هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با اذعان به اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری قریب به 20 دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ده قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

وی با بیان اینکه کار امحاء مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، ابراز کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، بیان کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های ذی مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند