Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن لجستیک ایران درباره اهمیت جایگاه کشور گفت:کشور ایران در غرب آسیا بعنوان پل ارتباطی سه قاره محسوب می‌شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه خوارزمی، هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین در دانشگاه خوارزمی روز‌های سوم و چهارم دیماه به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 در این کنفرانس حسین عیسایی، رئیس انجمن لجستیک ایران گفت: اگر بخواهیم ابعاد و گستره فعالیت‌های حوزه لجستیک را تعریف کنیم از نیاز و مدیریت تقاضا شروع می شود و به مدیریت تأمین و تأمین کنندگان و عرضه کالا ختم می‌شود.

وی افزود: هر علمی یک موضوعی دارد در حوزه لجستیک و زنجیره تأمین موضوع علم لجستیک کالا و خدمات است. عرصه لجستیک از فرد آغاز می‌شود و تا سطح بین المللی و منطقه‌ای مورد توجه قرار می‌گیرد.

عیسایی در خصوص اهمیت موقعیت ایران بعنوان یک منطقه لجستیکی به مواردی مانند، جایگاه کشور در قلب منطقه غرب آسیا که بعنوان بعنوان پل ارتباطی سه قاره محسوب می‌شود، قرارگیری در مسیر کریدور‌های تجاری مهم عبوری از منطقه ،مرز‌های گسترده آبی و دسترسی به دریای آزاد (دریای عمان) ، ایجاد دسترسی بازار‌های آسیای میانه به منطقه خلیج فارس و به صرفه‌ترین و کوتاه‌ترین کریدور برای ترانزیت هوایی از منطقه اشاره کرد.

عیسایی در خصوص لجستیک بستر توسعه صنعت وتجارت، ایجاد دسترسی مناسب به بازار‌ها برای کالا‌های داخلی و صادراتی، کاهش هزینه تمام شده محصولات و خدمات، افزایش بهره وری و کارآمدی شبکه تولید و تجارت کشور لجستیک به عنوان موتور پیشران اقتصاد مقاومتی درآمدزایی و اشتغالزایی برای کشور به واسطه ایجاد کسب و کار‌های جدید لجستیکی، ساماندهی زنجیره عرضه، تقاضا و توزیع کالا و خدمات و حذف دلال بازی و واسطه‌ها و لجستیک بعنوان یک صنعت توسعه یافته مطالبی عنوان کردند.

وی در خصوص مسائل و چالش‌ها و مدیریت لجستیک و زنجیره تأمین در کشورافزود: نیاز به رویکرد کلان و سیستمی به این حوزه و جزیره‌ای و نامنسجم بودن اقدامات در حوزه لجستیک، نیاز به افزایش یکپارچگی و بهره‌وری شبکه‌های حمل و نقل و توزیع کالای کشور و بهینه سازی و ساماندهی آنها، سنتی بودن سیستم لجستیک در اغلب بانک‌های کشور و اثرات هزینه‌ای آن در فعالیت‌های بنگاه، نیاز به نهادینه شدن فرهنگ لجستیکی در کشور و به کارگیری علم آن در بنگاه‌های کشور، به کارگیری فناوری‌های نوین لجستیک و زنجیره تامین با توجه به اثرات غیرقابل انکار آن‌ها در ایجاد بهره‌وری و کارایی، نیاز به تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه لجستیک و زنجیره تامین از مشاغل اجرایی تا سطوح ارشد مدیریتی اشاره کردند.

وی یادآور شد: لجستیک خوب شاید به تنهایی نتواند باعث موفقیت سازمان شود، اما لجستیک به تنهایی باعث ورشکستگی سازمان خواهد شد.

در ادامه این مراسم میرزازاده، دبیر علمی کنفرانس گفت: مدیریت زنجیره تامین حوزه‌ای میان رشته است و رشته‌های مختلفی از جمله مهندسی صنایع، مدیریت، اقتصاد، کامپیوتر و ... از جمله مخاطبین این حوزه می‌باشند.
وی افزود: بیش از ۳۷ کشور در زمینه ارائه مقاله، سخنرانان کلیدی، عضویت در کمیته علمی مشارکت داشتند که از تمامی آن‌ها تشکر می‌نمایم. کمیته علمی از ۲۴ کشور مختلف تشکیل شده است. داوری مقالات بسیار سختگیرانه بود و ارائه مقالات در کنفرانس رصد می‌شود.

میرزازاده گفت: انتخاب رساله برتر دکتری حوزه مدیریت زنجیره تامین برای اولین بار در سطح کشور در این کنفرانس انجام می‌شود همچنین پنج سخنران کلیدی از برجسته‌ترین و شناخته شده‌ترین افراد این حوزه از جمله رئیس فدراسیون بین المللی انجمن‌های تحقیق در عملیات، رئیس بخش کشور‌های در حال توسعه فدراسیون بین المللی انجمن‌های تحقیق در عملیات و... به عنوان میهمان ویژه این کنفرانس هستندو بیش از ۴۲۰ مقاله از کشور‌های مختلف از جمله ایران، استرالیا، نیوزیلند، انگلستان، مالزی، امریکا، هند، عراق، ترکیه، اتیوپی، سریلانکا، الجزایر، مراکش، صربستان، بوسنی و هرزگوین و ... دریافت شده است و نشست تخصصی با حضور اندیشمندان ایرانی و خارجی با عنوان "مدیریت زنجیره تأمین در شرایط کووید ۱۹" برگزار خواهد شد. این نشست با پشتیبانی علمی مجله بین المللی:International Journal of Supply and Operation Researchبرگزار می‌شود؛ و علاوه بر رقابت انتخاب رساله برتر دکتری، دو مسابقه دیگر نیز در حوزه مدیریت زنجیره تامین برگزار می‌شود همچنین مسابقه دفاع ۳ دقیقه‌ای و انتخاب کتاب برگزیده از دیگر مواردی است که در این کنفرانس اجرا می‌شود و مقالات برگزیده توسط ناشر بین المللی اشپرینگر چاپ می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هفته پژوهش کنفرانس لجستیک رحیمی معاون پژوهشی وزارت علوم لجستیک و زنجیره مدیریت زنجیره زنجیره تأمین زنجیره تامین حوزه لجستیک بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا

محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در گفت وگویی با اشاره به‌دستاورد‌های سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا تصریح کرد: سفر آیت الله رئیسی به سریلانکا و پاکستان در چهارچوب سیاست خارجی دولت و بر مفهوم همسایگی و همگرایی صورت گرفت.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور سفر آیت الله رئیسی به پاکستان را از منظر ارزش راهبردی سفر و دستاورد‌های ملموس آن حائز اهمیت عنوان کرد.

به گفته وی در این سفر در حوزه‌های کشاورزی، انرژی، تجارت و ترانزیت بین‌الملل توافقات اساسی انجام گرفته بدین معنا که دولت در نظر دارد در بحث کشاورزی کالا‌های اساسی مورد نظر خود را از کشور‌های دوست و همسایه وارد کند.

جمشیدی خاطر نشان کرد: پاکستان در حوزه گوشت، ذرت و کنجاله ظرفیت خوبی دارد و توافقات خوبی در این حوزه به دست آمده و قطعاً اثر ملموسی در تامین کالا‌های اساسی کشور و بهبود وضعیت معیشت جامعه خواهد داشت.

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور تشریح کرد: در حوزه انرژی خط لوله صلح در مذاکرات خصوصی و گفتگو‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که طرف مقابل باید به تعهدات خود در این حوزه عمل نماید و این حقی است که متعلق به جمهوری اسلامی ایران است پاکستان پذیرفت که تعهدات خود در رابطه با خط لوله صلح را به صورت کامل اجرایی کند و این علی رغم فشار‌هایی است که از طرف آمریکا به این کشور وارد می‌شود.

جمشیدی یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم را کاهش میزان تجارت غیر رسمی و تبدیل آن به تجارت رسمی دانست و گفت: این فواید بسیاری برای دو طرف و دو کشور دارد. توافق‌نامه‌های تجارت آزاد و کاهش هزینه‌های گمرکی و ایجاد مناطق آزاد تجاری در نزدیکی مرز از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

به گفته معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور تجارت بین ایران و پاکستان که در حال حاضر حدود ۲ میلیارد دلار است و قرار است در گام اول به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

جمشیدی با تاکید بر اینکه در حوزه ترانزیت پاکستان علاقه بسیاری برای پیوستن به کریدور شمال جنوب دارد، بیان کرد: حضرت آقا فرمودند که امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است افزایش تولید از طریق افزایش صادرات محقق می‌شود و این بدون یافتن بازار‌های جدید تجاری امکان‌پذیر نیست.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور هدف سفر آیت الله رئیسی به کشور‌های مختلف را بازاریابی جدید و تلاش برای افزایش صادرات کشور توصیف کرد وگفت: در دولت سیزدهم تلاش می‌کنیم که پارادایم جدیدی از قدرت اقتصادی کشور ارائه شود بدین معنا که جمهوری اسلامی کشوری نیست که محدود به خام‌فروشی باشد بلکه به دنبال صادرات کالا‌های دارای ارزش افزوده و فناورانه است.

وی بیان کرد: در حوزه سیاسی امنیتی هم مذاکرات بسیار مهمی انجام شد با مقامات مسئول پاکستان مذاکرات صریح، شفاف و سازنده‌ای داشتیم.

جمشیدی خاطر نشان کرد: عمده مسئله‌ای که مطرح شد و به توافق رسیدیم این بود که هماهنگی‌ها در حوزه دفاعی و امنیتی افزایش یابد و توافق در این زمینه صورت گرفت تا در حوزه‌های امنیتی از جمله مبارزه با تروریسم هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور با اشاره به رایزنی‌های فرهنگی در این سفر، تاکید کرد: بحث دیگر، حوزه فرهنگی است که آن هم اهمیت ویژه‌ای دارد پاکستان یک عقبه فرهنگی برای ایران محسوب می‌شود نفوذ زبان فارسی در آنجا بسیار زیاد است.

جمشیدی بیان کرد: اقبال لاهوری با چند هزار بیت شعر به زبان فارسی از محبوبیت بالایی در این کشور برخوردار است. اگر چند صد سال قبل مقامات ایران و پاکستان همدیگر را می‌دیدند و انگلیس نبود، به زبان فارسی مذاکره می‌کردند؛ با این ظرفیت جای پای ما در فرهنگ پاکستان وجود دارد.

به گفته وی سفر رئیس‌جمهور به شهر‌های لاهور و کراچی نشان دهنده عمق استراتژیک روابط ایران و پاکستان است.

جمشیدی خاطر نشان کرد: این سفر در شرایط خاصی بعد از ضربه تاریخی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی انجام شد که استقبال گسترده دانشگاهیان و جامعه پاکستان را در پی داشت آمریکا نسبت به این سفر موضع گرفت و اساسا از تحرکات جمهوری اسلامی در موضوعات منطقه‌ای و بین لمللی نگران است.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: جالب اینکه سپاه صحابه از گروه‌های تروریستی فعال در پاکستان هم از سفر رئیس جمهور به این کشور ابراز نگرانی کرده بودند که چرا اینقدر ایران نفوذ دارد همگرایی آمریکا و سپاه صحابه معنی خاصی دارد.

جمشیدی در پایان تاکید کرد: سریلانکا یک کشور راهبردی است، در روابط مان به کوچکی و بزرگی کشور‌ها توجه نمی‌کنیم به همه کشور‌ها توجه می‌کنیم. سریلانکا در ترانزیت دریایی جایگاه ویژه‌ای دارد و ایران حتی در قبل از انقلاب هم به این کشور توجه خاص داشته است. به دنبال این هستیم که تجارت و توسعه روابط اقتصادی را با این کشور دنبال کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا