Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هفتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین امروز پنج شنبه ۴ دی ماه با حضور غلام حسین رحیمی، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم و عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه خوارزمی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در حاشیه این نشست اظهار کرد: بحث زنجیره تأمین در کشور ما موضوع بسیار مهمی است  و در این زمینه ضعف‌های مشخص و محسوسی در کشور داریم.

او افزود: به مدت پنج سال عضو صندوق تعاون نوآوری و شکوفایی کشور بوده ام و این صندوق بزرگترین صندوق تعاونی کشور است که از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت مالی به عمل می‌آورد و هم اکنون حدود ۶ هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد و حدود ۱۷۰۰ شرکت در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری مستقر هستند.

رحیمی تصریح کرد: تجربه من در این مدت نشان داده که اکثر شرکت‌های دانش بنیان مشکل بازاریابی و بازار سازی داشته اند و ما شرایطی را فراهم کرده ایم تا تعدادی از این شرکت‌ها گرد هم جمع شوند و شرکت دانش بنیانی تاسیس کنند و به این منظور بتوانند زنجیره تولید تا مصرف نهایی را برای آنان تعیین کنند، گفتنی است که سهامداران این شرکت خود افراد بودند.

او ادامه داد: باید زیر ساخت لازم فراهم شود تا شرکت‌های دانش بنیان بتوانند خودشان را به بازار مصرف وصل کنند، در واقع بهره گیری از هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، مارکتینگ دیجیتال و... در دنیا جزء موضوعات نو و تازه است و در ایران هم کار در این زمینه‌ها آغاز شده است و موضوعات جالب و تازه‌ای هستند که در این نشست در خصوص آن‌ها بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد.

ارتباط تمام دستگاه‌های اجرایی دولتی و خصوصی با زنجیره تامین

در ادامه حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی اظهار کرد: در این همایش بیش از ۳۵ کشور شرکت کردند و ۳۰ استاد برجسته از ۲۴ کشور جهان در کمیته علمی این کنفرانس حضور داشته اند.

او افزود: این کنفرانس نتایج خوب و ارزشمندی را برای جامعه دانشگاهی و برای بازار صنعت و کار داشته باشد. تمام دستگاه‌ها و تشکیلات اجرایی اعم از بخش خصوصی و دولتی به نوعی با بحث زنجیره تامین در ارتباط هستند و طبیعتاً می‌توان گفت که تحول و دگرگونی برای بهره مندی بیشتر توسعه شهری، امنیت بیشتر تامین مواد غذایی، امنیت در حوزه گردشگری و... همگی در ارتباط با کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین است.

حبیبی تصریح کرد: ما امیدواریم که در این نشست سخنرانی افراد متخصص به گونه‌ای باشد که کمیته علمی برگزارکننده، دستاورد‌های علمی و کاربردی آن را برای دانشگاه، مدیران صنعت و مدیران ارشد کشور منتقل و منعکس کند و آسیب شناسی لازم صورت گیرد و پیشنهاد‌هایی برای بهبود مدیریت شهری و مدیریت استراتژیک و کلان کشور استخراج و انعکاس یابد.

در ادامه حسین عیسایی، رئیس انجمن لجستیک ایران افزود: اگر بخواهیم ابعاد و گستره فعالیت‌های حوزه لجستیک را تعریف کنیم از نیاز و مدیریت تقاضا شروع شده و به مدیریت تأمین و تأمین کنندگان و عرضه کالا ختم می‌شود.

 عرصه لجستیک از فرد آغاز می‌شود

او اضافه کرد: هر علمی یک موضوعی دارد و حوزه لجستیک همان زنجیره تأمین موضوع علم لجستیک کالا و خدمات است. عرصه لجستیک از فرد آغاز می‌شود و تا سطح بین المللی و منطقه‌ای مورد توجه قرار می‌گیرد.

عیسایی درباره اهمیت موقعیت ایران به عنوان یک منطقه لجستیکی گفت: جایگاه کشور در قلب منطقه غرب آسیا که به عنوان پل ارتباطی سه قاره محسوب می‌شود، قرارگیری در مسیر کریدور‌های تجاری مهم عبوری از منطقه، مرز‌های گسترده آبی و دسترسی به دریای آزاد (دریای عمان)
و ایجاد دسترسی بازار‌های آسیای میانه به منطقه خلیج فارس و به صرفه‌ترین و کوتاه‌ترین کریدور برای ترانزیت هوایی از منطقه اهمیت زیادی در منطقه لجستیکی دارد.

عیسایی با اشاره به لجستیک بستر توسعه صنعت وتجارت اظهار کرد: ایجاد دسترسی مناسب به بازار‌ها برای کالا‌های داخلی و صادراتی، کاهش هزینه تمام شده محصولات و خدمات، افزایش بهره وری و کارآمدی شبکه تولید و تجارت کشور لجستیک به عنوان موتور پیشران اقتصاد مقاومتی درآمدزایی و اشتغالزایی برای کشور به واسطه ایجاد کسب و کار‌های جدید لجستیکی، ساماندهی زنجیره عرضه، تقاضا و توزیع کالا و خدمات و حذف دلال بازی و واسطه‌ها و لجستیک به عنوان یک صنعت توسعه یافته مطالبی عنوان کردند.

او در خصوص مسائل و چالش‌ها و مدیریت لجستیک و زنجیره تأمین در کشور گفت: نیاز به رویکرد کلان و سیستمی به این حوزه و جزیره‌ای و نامنسجم بودن اقدامات در حوزه لجستیک، نیاز به افزایش یکپارچگی و بهره‌وری شبکه‌های حمل و نقل و توزیع کالای کشور و بهینه سازی و ساماندهی آنها، سنتی بودن سیستم لجستیک در اغلب بانک‌های کشور و اثرات هزینه‌ای آن در فعالیت‌های بنگاه، نیاز به نهادینه شدن فرهنگ لجستیکی در کشور و به کارگیری علم آن در بنگاه‌های کشور، به کارگیری فناوری‌های نوین لجستیک و زنجیره تامین با توجه به اثرات غیرقابل انکار آن‌ها در ایجاد بهره‌وری و کارایی، نیاز به تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه لجستیک و زنجیره تامین از مشاغل اجرایی تا سطوح ارشد مدیریتی است.

او در پایان یادآوری کرد: لجستیک خوب شاید به تنهایی نتواند باعث موفقیت سازمان شود، اما لجستیک به تنهایی باعث ورشکستگی سازمان خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

علم و فناوری، پیشران تحولات است بیشترین اعتماد ملی در کشور به حوزه دفاعی اختصاص دارد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه لجستیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر