Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل نیکشاد پنجشنبه شب در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان اردبیل که با حضور سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با ارائه گزارشی از سیمای کشاورزی این استان گفت: استان اردبیل در تولید ۱۲ محصول مشمول شاخص‌های اقتصاد مقاومتی در تراز ملی رتبه یک الی هفت کشوری را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که استان اردبیل در تولید بذر ویترین کشور است، افزود: از ۱۰ سال گذشته تاکنون، ۱۷۲ طرح در تراز ملی در بخش طرح‌های تحقیقاتی استان اردبیل به اجرا درآمده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به ظرفیت بالای سه دشت اردبیل، مشکین‌شهر و مغان با اقلیم‌های بسیار متفاوت و مطلوب، وجود این ظرفیت را فرصتی مغتنم برای سرمایه گذاری و توسعه این استان برشمرد و اضافه کرد: در شهرستان‌های خلخال و کوثر در جنوب استان نیز بیش از ۴۳۰ گونه گیاه دارویی تولید می‌شود که ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.

وی شهرستان گرمی را سرآمد تولید محصولات پاک به ویژه در محصول عدس در کشور ذکر کرد و ادامه داد: استان اردبیل در زمینه تولید بذر پیشتاز است به طوری که ۱۰۰ درصد بذر چغندر قند کشور را تولید کرده و در حال حاضر، نیاز بذری ۱۰ استان دیگر را تامین می‌کند.

نیکشاد، وجود بیش از سه میلیون واحد دامی در استان اردبیل را از جمله ظرفیت‌‎های این استان در تامین بخش مهمی از نیاز کشور به پروتئین ذکر کرد و گفت: این استان با تولید بیش از ۲۷۰ هزار تن شیر و تولید عسل با برند بین‌المللی "عسل سبلان"  در سطح مشور و دنیا مشهور شده است.

وی مجموع تولیدات دامی، باغی و زراعی استان اردبیل را حدود چهار میلیون تن اعلام کرد و گفت: با اجرای سه طرح شاخص و ملی شهرک گلخانه‌ای، شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین و طرح‌های آبیاری تحت فشار، این استان به زودی در زمینه تولیدات کشاورزی جهش چشمگیری خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، احداث بزرگترین شهرک گلخانه‌ای کشور به مساحت یک هزار و ۶۰۰ هکتار در شمال استان اردبیل و در منطقه مغان را گامی مهم در افزایش تولیدات کشاورزی عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح بزرگ که از سال گذشته آغاز شده، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال توسط بهره‌برداران بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است.

وی اظهار کرد: اجرای عملیات شبکه‌های فرعی اراضی پایاب سد خداآفرین در سطح ۴۲ هزار و ۵۰۰ هکتار با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد و اجرای طرح‌های متنوع در زمینه آبیاری مدرن و تحت فشار را از جمله توفیقات بخش کشاورزی استان اردبیل اعلم کرد.

نیکشاد همچنین گفت: استان اردبیل با کسب رتبه چهارم کشوری در اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار گامی مهم برای استفاده از ظرفیت های منابع آب و خاک خود برداشته است که آثار آن به زودی در جهش تولیدات کشاورزی استان آشکار خواهد شد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی استان اردبیل کشاورزی سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی استان اردبیل کشاورزی مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی استان اردبیل کشاورزی اخبار کنکور کشاورزی استان اردبیل تولیدات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل موسی عبادی اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، جمع آوری اطلاعات لازم برای بررسی وضعیت اشتغال و بیکاری افراد جامعه است و دقت و صحت در این اطلاعات، با ارائه تصویری صحیح از وضعیت بیکاری در جامعه، موجب ارتقای کیفیت نتایج آمارگیری می‌شود و در نهایت، امکان برنامه ریزی بهتر برای کاهش میزان بیکاری کشور و بهبود شرایط زندگی مردم را فراهم می‌کند.
وی با بیان اینکه هدف نهایی از اجرای طرح آمارگیری نیروی کار، شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار و تغییرات آن است افزود: این هدف از طریق برآورد شاخص‌های فصلی و سالانه نیروی کار در سطح کل کشور ، برآورد تعداد سالانه در سطح کل کشور و استان‌ها، برآورد تغییرات فصلی و سالانه شاخص‌های نیروی کار در سطح کل کشور و استان‌ها و برآورد تغییرات سالانه‌ی شاخص‌های نیروی کار در سطح استان‌ها تامین می‌شود.
عبادی افزود : این طرح به مدت ۱۴ روز با مراجعه به خانوارهای شهری و روستایی و شناسایی افراد ۱۵ ساله و بیشتر اجرا می‌شود و بعد از اتمام آمارگیری ، در فصول بعدی دوباره برای برآورد تغییرات صورت گرفته، به این خانوارها مراجعه می‌شود.
وی بیان کرد: اجرای این طرح از پانزدهم اردیبهشت ماه با مراجعه به نمونه‌های جامعه هدف شامل ۱۲۸ خوشه شهری و روستایی ۱۲ خانواری و اعضای این خانوارها طبق تعریف، شروع و تا تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
عبادی ادامه داد: نتایج این طرح به صورت فصلی و سالانه در قالب شاخص‌های عمده بازار کار جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر، شامل «نرخ مشارکت اقتصادی، نسبت اشتغال، نرخ بیکاری و سایر شاخص‌های نیروی کار، از طرف مرکز آمار ایران منتشر می‌شود.

دیگر خبرها

  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد