Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سیدنی پاول، وکیل طرفدار ترامپ گفت می‌خواهد برای رئیس جمهور بجنگد، اما مشاوران ترامپ نمی‌گذارند حتی وی وارد دفتر رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، سیدنی پاول، وکیل طرفدار ترامپ گفت می‌خواهد برای رئیس جمهور بجنگد، اما مشاوران ترامپ نمی‌گذارند.
به گزارش نیوزویک، رئیس جمهور ترامپ می‌گوید وکیلی می‌خواهد تا درباره «سرقت انتخابات» تحقیق کند، اما سیدنی پاول، فرد اصلی مورد نظر ترامپ (برای این اقدام) می‌گوید رئیس دفتر خود رئیس جمهور مانع از ورود وی به کاخ سفید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت جمعه گذشته که وی و ترامپ در نشست جنجالی چهار ساعت و نیمه در دفتر ریاست جمهوری درباره بر عهده گرفتن این مسئولیت (تحقیق درباره سرقت انتخابات) تبادل نظر می‌کردند، مشاورانش با انتصاب وی به این سمت مخالفت کردند و حتی گاهی با گستاخی سر رئیس جمهور داد می‌زدند. اظهارات ضبط شده پاول خصومت داخلی در کاخ سفید و اختلاف فزاینده بین بلندپایه‌ترین کارکنان ترامپ و پروپاقرص‌ترین حامیان وی خارج از کاخ سفید را برملا می‌کند.
پاول گفت بلندپایه‌ترین مشاوران ترامپ صبح شنبه از اعطای مجوز امنیتی به وی برای رفت و آمد به دفتر ریاست جمهوری خودداری کردند. وی گفت: «از جمعه شب که دفتر ریاست جمهوری را ترک کردم، ظاهراً همه دور و بری هایش مانع از صحبت یا برقراری هر گونه تماس من با رئیس جمهور شده اند.»
پاول در مصاحبه تصویری با زِنگِرنیوز در هتل بین المللی ترامپ در واشنگتن دی سی گفت از زمان نشست جمعه، 18 دسامبر در کاخ سفید تاکنون هیچ گونه تماسی با ترامپ نداشته است.
کِیلی مکِنِنی، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید از اظهارنظر درباره اظهارات ضبط شده پاول درباره اینکه آیا هیچ یک از مقامات بلندپایه، اعم از مارک مدوز، رئیس دفتر ترامپ، رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی و پت اِی. سیپولون، مشاور کاخ سفید پاول را از کاخ سفید دور نگه داشتند، خودداری کرد. هر سه فرد مزبور در نشست جمعه گذشته حضور داشتند؛ نشستی که به آشفتگی و متهم کردن یکدیگر در این باره کشیده شد که چه کسی به نفع ترامپ کار می‌کند و چه کسی به ضرر او. پاول تایید کرد که مایکل فلین، مشاور امنیت ملی سابق هم با او در آن نشست بود.
اوبراین و رادولف اس. جولیانی، وکیل شخصی ترامپ هم تلفنی در آن نشست شرکت کردند. ترامپ سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد هر گونه گزینه حقوقی و قانونی موجود را برای توقف سرقت انتخابات ریاست جمهوری دنبال خواهد کرد. وی چهارشنبه در صفحه اش در توئیتر نوشت: «با هر کسی که فکر می‌کند یک مشاور ویژه قوی، تند و تیز و منصف لازم نیست، مستقیماً مخالفم. این فاسدترین انتخابات در تاریخ کشورمان بود، و باید به دقت بررسی شود!» فقط دادستان کل آمریکا می‌تواند یک مشاور ویژه منصوب کند، اما رئیس جمهور می‌تواند یک مشاور ویژه کاخ سفید منصوب کند که اختیارات و مصونیت‌های محدودتری خواهد داشت.
وکیل ترامپ : رئیس جمهور را ترغیب می‌کنم به موجب فرمان اجرایی یافته‌ها را درباره اینکه اسناد و مدارک درباره مداخله در انتخابات موجود است، منتشر کند، و فوراً یک گروه ضربت برای تامین امنیت دستگاه‌های شمارش آراء، در دست کم 10 منطقه اصلی در سراسر کشور ایجاد کند، نه فقط دستگاه‌های رای شمار دومینیون، بلکه همه دستگاهها، نه فقط مناطق آبی (اشاره به مناطق حامی دموکرات ها)، بلکه برخی مناطق قرمز (مناطق حامی جمهوریخواهان) و همچنین تحلیل سایبری و رایانه‌ای درباره آن‌ها صورت گیرد تا ببینیم سیستم شمارش شان چگونه است و آیا آن دستگاه‌ها شمارش آراء را درست انجام دادند یا خیر.
سیدنی پاول در پاسخ به سؤال زنگرنیوز مبنی بر اینکه آیا الان این سمت را دارد، در حالی که می‌خندید گفت سؤال خوبی است. وی گفت به صورت کلامی این کار به او پیشنهاد شد، اما مقامات بلندپایه دفتر مشاور کاخ سفید مانع از آن شده اند که برای رسمی شدن این امر، مدارک لازم را به رئیس جمهور ارائه کند.
وی در عین حال گفت مدوز و دیگران به وی اجازه ورود به بخش اجرایی کاخ سفید (جایی که دفتر ریاست جمهوری در آن واقع است) و ساختمان‌های اطراف آن را نداده اند. وی گفت مقامات بلندپایه در اقداماتی که رئیس جمهور از وی خواسته بود انجام دهد، مانع تراشی کرده اند.
پاول صحت روایت‌های منتشر شده در رسانه‌های خبری اصلی درباره نشست جمعه گذشته در دفتر ریاست جمهوری را زیر سؤال برد و گفت در آن جلسه از اعمال «حکومت نظامی» یا اعزام نظامیان برای توقیف دستگاه‌های شمارش آراء، یا برگزاری دور دوم انتخابات در ایالت‌های تعیین کننده هیچ صحبتی نشد. وی گفت: «می توانم با اطمینان به شما بگویم که در دفتر ریاست جمهوری درباره این موارد هیچ بحثی نشد.»
فلین گفت روایتش درباره آن نشست با اظهارات پاول همخوانی دارد. وی به زنگرنیوز گفت: «مهم نیست در اخبار چه می‌گویند، در آن نشست هیچ کسی درباره اعمال حکومت نظامی حرفی نزد.»
پاول که برای بر عهده گرفتن نقش مشاور ویژه در نظر گرفته نشده بود گفت رئیس جمهور می‌خواست او را به سمتی پایین‌تر از آن منصوب کند؛ نقشی «ویژه» در دفتر مشاور کاخ سفید. وی گفت: «من مثل رابرت مولر مشاور ویژه نیستم، اما بحث‌ها در این باره بود که به عنوان مشاور ویژه کاخ سفید منصوب شوم.»
وی در پاسخ به اینکه می‌خواهید رئیس جمهور الان چه کند گفت: رئیس جمهور در حال حاضر می‌تواند به موجب همه مقررات و قوانین و فرمان‌های اجرایی، هر کاری که فکر می‌کند باید انجام شود و در حیطه اختیارات ریاست جمهوریش در شرایط اضطراری دارد، انجام دهد تا از مردم و از این انتخابات حفاظت کند.
وی در پاسخ به اینکه چه توصیه‌ای برای رئیس جمهور دارد گفت: رئیس جمهور را ترغیب می‌کنم به موجب فرمان اجرایی یافته‌ها را درباره اینکه اسناد و مدارک درباره مداخله در انتخابات موجود است، منتشر کند، و فوراً یک گروه ضربت برای تامین امنیت دستگاه‌های شمارش آراء، در دست کم 10 منطقه اصلی در سراسر کشور ایجاد کند، نه فقط دستگاه‌های رای شمار دومینیون، بلکه همه دستگاهها، نه فقط مناطق آبی (اشاره به مناطق حامی دموکرات ها)، بلکه برخی مناطق قرمز (مناطق حامی جمهوریخواهان) و همچنین تحلیل سایبری و رایانه‌ای درباره آن‌ها صورت گیرد تا ببینیم سیستم شمارش شان چگونه است و آیا آن دستگاه‌ها شمارش آراء را درست انجام دادند یا خیر.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مشاوران ترامپ دفتر ریاست جمهوری مشاوران ترامپ رئیس جمهور مناطق حامی مشاور ویژه سیدنی پاول شمارش آراء دستگاه ها کاخ سفید آن نشست نه فقط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093682

دیگر خبرها

  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید