Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرامت حاج حسنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد در خصوص فعالیت‌های محرومیت‌زدا در شهرستان اردل گفت: بنیاد علوی که مسؤول نهاد پیشرفت و آبادانی است و به کمک بنیاد مستضعفان کشور در هر استان یک منطقه هدف را مشخص کرده تا به طور ویژه در بحث محرومیت‌زدایی ورود پیدا کرده و روز به روز بتوانیم افراد بیشتری را از فقر نجات دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول نهاد آبادانی و پیشرفت شهرستان اردل ادامه داد: منطقه هدف در استان چهارمحال و بختیاری شهرستان اردل بخش میانکوه است که در حوزه‌های عمرانی و زیرساخت، اقتصاد و اشتغال، فرهنگی و اجتماعی فعالیت‌های خود را از ابتدای مهر ماه شروع کرده تا با رفع محرومیت و توانمندسازی محرومین آبادانی این بخش را شاهد باشیم.

از مردم، با مردم و برای مردم

حاج حسنی افزود: 25 میلیارد تومان بودجه برای این بخش اختصاص یافته است تا در حوزه‌های راه و شهرسازی، بهداشت و درمان، ورزش و جوانان و اشتغال تحول عظیمی در میانکوه رقم بخورد که هدف این طرح نیز از مردم، با مردم، برای مردم است که این پیشرفت با همکاری مردم روستا تحقق پیدا کند.

وی با اشاره به اقدامات این مدت، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ملی دام سبک (اصلاح مدیریت و اصلاح نژاد) در بخش محروم میانکوه با همراهی دامداران، برنامه ریزی، مدیریت فنی و لجستیک بنیاد، تیم تخصصی محلی و شبکه سفیران با تعداد 20 هزار راس دام سبک و اعتبار 5 میلیارد تومان اجرا شد.

حاج حسنی ادامه داد: کارگاه آموزشی برای 60 زوج جوان و تهیه جهیزیه، تهیه کارت هدیه، تهیه بسته‌های معیشتی، کمک به هیئت‌های مذهبی و تهیه و توزیع 50 هزار ماسک برای افراد سرخون که درگیر ترکیدگی لوله نفت شدند از دیگر اقدامات این نهاد برای رفع محرومیت زدایی است.

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: نهاد آبادانی و پیشرفت اردل بنیاد علوی شهرستان اردل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: کسانی که شعار زن و زندگی سر می دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می‌کشند و لگد مال می‌کنند، اساتید دانشگاه‌ها را از دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین های خبرنگاران را از بین می‌برند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر پیش از ظهر امروز_شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان ورامین که در مسجد صاحب الزمان برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا چیز خوبی پیدا نمی‌کنید که اسلام آن را حرام کرده باشد، هر چیزی حرام باشد، مطمئناً مشکلاتی برای فرد و جامعه دارد، نمونه بارز آن بحث حجاب است که برای بانوان ارزش قائل شده است، حجاب سپر دفاعی برای زنان محسوب می‌شود.

وی در رابطه با فلسفه حجاب افزود: اسلام زن را اجتماعی می‌داند و زن باید در جامعه فعالیت کند و حجاب دیواری است که باعث می‌شود زن در آرامش باشد در جوامع غربی رعایت نکردن حجاب، باعث می‌شود حریم خانواده و بنیان خانواده از بین برود.

تولیت آستان مقدس حصرت عبد العظیم حسنی (ع) خاطرنشان کرد: بعد از رحلت حضرت محمد (ص)، پیامبر دیگری نبود و وظیفه پیامبران را امامان معصوم بر عهده داشتندحضرت علی (ع) در دوره امامت خود همه این موضوعات را در دستور کار قرار می‌داد، حضور فعال در بازار داشت، در محله‌ها حضور پیدا می‌کرد و کمک حال افراد ضعیف بود و همه رسالت‌های پیامبر را در جامعه اجرا می‌کرد.

حجت الاسلام قاضی عسکر بیان کرد: قیام امام حسین علیه السلام قبل از اینکه حسینی باشد، قیام حسنی بود و ادامه دهنده راه امام حسن مجتبی علیه السلام بود، زیرا در آن زمان شرایط به گونه‌ای بود که این قیام امام حسین (ع) به کربلا منجر می‌شود، امامان ما با توجه به شرایط تصمیم گیری و اقدام می‌کردند و مشکلات مردم را رفع می‌کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: امام صادق علیه‌السلام در آن زمان بیش از ۴ هزار نفر شاگرد داشت، با درایتی که داشت توانست دین اسلام را ترویج دهد، امام صادق علیه‌السلام در تربیت شاگرد دقیقاً رسالت حضرت محمد (ص) را به کار بست.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: امام صادق (ع) در تربیت شاگردان خود دقت می‌کرد، شاگرد سخنور، با دانش و خلاق تربیت می‌کرد، شاگردانی که پاسخگو باشند تا در مقابل مباحث مردم جواب شفاف و منطقی ارائه دهند.

حجت الاسلام قاضی عسکر در ادامه یادواره شهدای طلبه و روحانی بیان کرد: امام صادق علیه‌السلام در مقابل حاکمان آن زمان با اقتدار برخورد می‌کرد، از احادیثی استفاده می‌کرد که باعث می‌شد اقتدار امامت بیشتر شود، اسلام دین زیبایی‌ها و بسیار بزرگ است، باید اسلام درست تبیین شود، باید احادیث به درستی به جوانان تبیین شود.

وی با بیان اینکه دشمن جوانان کشور را هدف قرار داده است، تاکید کرد: احادیث و مباحث دینی را به درستی تبیین کنید، دنیا در حال تغییر است و اسلام در حال گسترش است، امروز مردم دنیا در کشورهای استکباری از مباحث اسلامی استفاده می‌کنند و از مردم مظلوم فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع می‌کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی خاطرنشان کرد: کسانی که شعار زن و زندگی سر می‌دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می کشند، اساتید دانشگاه‌ها را بخاطر حمایت از فلسطین در دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین‌های خبرنگاران را از بین می‌برند، این همان جامعه‌ای است که شعار حمایت از زنان جامعه کشور ما را داشت، بیایید مشکلات و موضوعات را به درستی تبیین کنید و چهره واقعی غرب را به مردم نشان دهید.

منبع: فارس

کد خبر 750489

دیگر خبرها

  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد