Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: برای بورسیه‌هایی که رأی قطعی دیوان عدالت اداری دارند، مجوز جذب صادر شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دویست و شصتمین جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به ریاست محمدعلی کی‌نژاد، رئیس هیئت عالی جذب، به صورت حضوری و مجازی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کی‌نژاد در پیش از دستور این جلسه با اشاره به مدت زمان بررسی پرونده متقاضی برای جذب، گفت: طبق گزارش‌هایی که به هیأت  عالی جذب ارسال شده ماندگاری برخی از پرونده‌ها در دانشگاه‌ها به مدت 276 روز اعلام شده و در هیئت مرکزی جذب وزارت علوم این ماندگاری به 44 روز کاهش داده شده است. البته ما معتقد هستیم مدت زمان بررسی پرونده متقاضی باید به 2 هفته کاهش یابد.

همچنین جواد محمدی، دبیر هیئت عالی جذب در این جلسه پیشنهاد داد: در روند شکایت متقاضی به دانشگاه و وزارت علوم، باید پاسخ وزارت علوم و دانشگاه به صورت مکتوب به متقاضی ارائه شود و اگر فرد درخواست اجرای ماده 15 را داشت، جواب مکتوب را برای رسیدگی به هیأت عالی جذب ارسال کند.

وی افزود: طبق مقررات، شاکی حق دارد ابتدا به هیئت اجرایی و بعد از 2 هفته در صورت عدم رضایت به هیئت مرکزی و سپس به هیأت عالی شکایت کند تا پرونده وی بازنگری شود.

در ادامه با توجه به دستور اول جلسه که به پیگیری وضعیت بورسیه‌های وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص داشت، گزارشی از جذب 112 بورسیه‌ بلاتکلیف توسط دکتر محمدرضا رضوان طلب دبیر هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم ارائه شد.

 رضوان طلب خاطر نشان کرد: دانشگاه‌ها برای اعلام نظر اولیه برای جذب بورسیه‌ها، ١ روز مهلت داشتند و در حال حاضر اعمال ماده ٢ برای رأی‌های منفی اعلام شده از سوی دانشگاه‌ها، در حال اجراست که حداقل 2 هفته زمان می‌برد.

همچنین کی‌نژاد با تأکید بر لزوم حفظ بورسیه‌ها در کشور گفت: ما متعهد هستیم که این جوان‌ها را در کشور حفظ کنیم لذا ضرورت دارد هر چه سریع‌تر مشکل بورسیه‌ها حل شود و نباید استثناء قائل شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم اجرای کامل مصوبه آمایش آموزش عالی در فراخوان‌ سال جاری، خاطرنشان کرد: اگر این فراخوان‌ها بر اساس آمایش آموزش عالی نباشد، سازمان امور استخدامی مجوز جذب صادر نخواهد کرد. همچنین هیئت عالی جذب نیز به جد به دنبال اجرایی شدن این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

رئیس هیئت عالی جذب تصریح کرد: گزارش اجرایی شدن مصوبه آمایش آموزش عالی در فراخوان سال جاری توسط هیئت مرکزی جذب وزارت علوم به هیئت عالی جذب ارائه شود.

صدرالدین صدری نوش آبادی  در ادامه گفت: برای بورسیه‌هایی که رأی قطعی دیوان عدالت اداری دارند، مجوز جذب صادر شده است.

وی افزود: بورسیه‌هایی که رأی دیوان عدالت اداری را ندارند از مسیر مجوزهایی که برای وزارت علوم و بهداشت صادر شده است، جذب می‌شوند چرا که طبق قانون باید نسبت دانشجو به استاد رعایت شود.

بورسیه های بلاتکلیف به 5 دانشگاه معرفی می شوندرضوان طلب: احکام دیوان عدالت برای جذب بورسیه‌ها فصل الخطاب است

 

در ادامه محمدی پیرامون دستور دوم جلسه که به معیارهای هم‌ترازی دانشگاه‌ها در جذب وزارتین علوم و بهداشت اختصاص داشت، گفت: معیارهای هم‌ترازی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در کارگروه بررسی‌های ویژه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است که بر این اساس مقرر شد پیشنهادهای هم‌ترازی وزارت بهداشت برای بررسی و اعلام نظر به وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شود.

همچنین محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به موضوع هم‌ترازی دانشگاه‌ها اظهار داشت: با توجه به مطالبه مقام معظم رهبری درمورد سطح‌بندی و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی بر اساس وضعیت ملی، ضرورت دارد نظام سطح بندی دانشگاه‌ها بر اساس معیارهای داخلی انجام شود.

وی در ادامه با بیان اینکه معیارهای هم‌تزاری باید عمیق‌تر بررسی شود، تأکید کرد: همچنین دانشگاه‌ها از تصمیمات سلیقه‌ای برای جذب اعضای هیأت علمی پرهیز کنند.

کی نژاد در ادامه به سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی اشاره کرد و گفت: پیشنهادهای مطرح شده در مورد معیارهای هم‌ترازی دانشگاه‌ها باید بر اساس سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها بررسی شود و بعد از 15 روز به هیئت عالی جذب برای تصویب نهایی و طرح در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

همچنین صدری نوش آبادی پیشنهاد داد: برای جذب اعضای هیئت علمی با تعریف یک جدول مشخص، ضریب معدل برای دانشگاه‌های برتر کشور تعیین شود.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان جلسه تعدادی از اعضای هیأت‌های اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاه‌های حکیم سبزواری، صنعت نفت، ملایر، فسا، زابل، شهید چمران اهواز، گیلان، صنعتی قم، صنعتی اصفهان، الزهرا، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج و کشاورزی، جامعه المصطفی(ص) العالمیه، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، علوم پزشکی جهرم، علوم پزشکی اراک، علوم پزشکی قم و دریانوردی، علوم دریایی چابهار و هیئت اجرایی جذب استان خراسان تأیید صلاحیت شدند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشجویان بورسیه آزمون استخدامی وزارت علوم دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دانشجویان بورسیه آزمون استخدامی وزارت علوم دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی دیوان عدالت اداری هیئت عالی جذب دانشگاه ها معیارهای هم آموزش عالی وزارت علوم هیئت مرکزی بورسیه ها جذب اعضای مجوز جذب برای جذب بر اساس کی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۷۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • برگزاری مجدد کنکور در یک منطقه متاثر از وقوع سیل
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود