Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@14:16:28 GMT

جاذبه های دیدنی در سفر به ترکیه

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۹۳۹۲

شهر زیبا و ساحلی مارماریس یکی از پر طرفدارترین مقاصد توریستی در کشور ترکیه و همینطور در دنیاست که با وجود سواحل شگفت انگیز به شهرت فراوانی رسیده و سالانه میزبان هزاران گردشگر از سراسر دنیاست . این شهر در جنوب غربی کشور ترکیه و در امتداد آبهای زلال دریای مدیترانه قرار دارد و آب و هوای مطبوع و مدیترانه ای آن برای گذران تعطیلات تابستانی بسیار ایده آل است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهر بندری در استان موغلا قرار دارد و به خصوص در دهه های گذشته مورد استقبال گردشگران که تعداد زیادی از آن ها اروپائیان تشکیل می دهند قرار گرفته اما با وجود ویژگی های منحصر بفرد برای بسیاری از ایرانیان نامی نا آشنا است . و اغلب تا صحبت از سفر به کشور ترکیه به میان می آید ، معمولا اولین مقاصد شهرهای استانبول و آنتالیا ست .

شهر استانبول توسط کوهستان های سرسبز و آبهای فیروزه ای احاطه شده و از نواحی شمالی به خلیج گکوا و از جنوب به دریای مدیترانه منتهی می گردد . مارماریس همچنین از شرق با شبه جزیره داتچا و از غرب با دریاچه کوی جییز همسایه است .

استانبول دارای سواحی بسیاری است که هر یک دارای چشم اندازی بی نهایت زیبا هستند و شنا در آبهای زلال و آفتاب گرفتن بر روی شن های طلائی رنگ کار مورد علاقه گردشگران است . همچنین آرامش و امنیت حاکم بر این شهر چیزی است که همه گردشگران را شیفته نبوده و در این شهر ، از هیاهوی و ازدحام دیگر شهرهای توریستی نظیر آنتالیا خبری نیست .

استانبول یک شهر بندری است و بندرگاه آن محل پهلو گرفتن کشتی های مسافربری و تجاری است و این منطقه در گذشته نقش بزرگی در اقتصاد این کشور داشت . همچنین سالانه بسیاری از مسابقات رالی در این شهر انجام می گیرد که خود سبب جذب بسیاری از ورزشکاران این عرصه شده است . همچنین قیمت تور استانبول ارزان را در سایت سفر باتو مشاهده کنید.

جالب است بدانید این همه خصوصیات این شهر توریستی نیست و مارماریس دارای امکانات رفاهی و تفریحی متنوعی نیز هست و هتل های این شهر خدمات سطح بالایی را در اختیار مسافران قرار می دهند تا جائیکه گاه رغبتی برای خارج شدن از هتل باقی نمی ماند . اما باید متذکر شد که این شهر تاریخی پر فراز و نشیب را از سر گذارنده و می بایست بازدید از آثار باستانی این شهر را در الویت برنامه های خود بگنجانید . باستان شناسان تاریخ این سرزمین را به حدود سه هزار سال پیش از میلاد ، نسبت داده اند و به عقیده آنان این شهر جزو اولین سکونتگاه های انسان های اولیه بوده است . این منطقه همواره به خاطر داشتن آب و هوایی لطیف و طبیعتی دل انگیز مورد توجه حکومت های بزرگی همچون رومیان و یونانیان قرار داشت و تمدن های بسیاری در این جا شکل گرفته اند .

گشت و گذار در این شهر با بازدید از قلعه استانبول ، بازار بزرگ شهر آغاز می شود و سپس گردشگران به تماشای سواحل مارماریس می روند و در روزهای بعدی همراه با تورهای تفریحی و با قایق از مقبره های باستانی و ساحل لاک پشت ها و همین طور حمام گل و در نهایت از منطقه دالیان دیدن می کنند . که همگی آنها از پر طرفدارترین جاذبه های گردشگری در این شهر است . ما در ادامه مطلب قصد داریم برخی از جذاب ترین دیدنی های این شهر را به شما معرفی کنیم . پس با ما همراه شوید :


قلعه مارماریس

بازدید از این قلعه تاریخی مارماریس معمولا در الویت برنامه های گردشگران قرار می گیرد . قدمت قلعه مارماریس به دوران اسکندر کبیر باز می گردد و در سال ۱۵۲۲ میلادی یعنی در حدود پانصد سال پیش این بنا توسط عثمانیان و به دستور سلطان سلیمان بازسازی گردید . و برای بار دوم مرمت این بنا در سال ۱۹۷۹ میلادی بازسازی گردید و به موزه تبدیل شد .

برای رسیدن به این قلعه می بایست بخشی از راه را پیاده طی کنید و در این مسیر شاهد چشم اندازی زیبا از شهر در تور استانبول خواهید بود .



بازار بزرگ استانبول

بازار بزرگ شهر استانبول مکانی تاریخی و بسیار زیباست که گشت و گذار در آن شما را به دل تاریخ می برد . این بازار بیش از هزار حجره و مغازه کوچک و بزرگ را در خود جای داده و هر آنچه را بخواهید در این بازار خواهید یافت . از انواع صنایع دستی چوبی گرفته تامحصولات چرمی و همین طور قالی و قالیچه را در این بازار خواهید یافت . در این بازار می توانید انواع خوراکی های لذیذ و قهوه و شیرینی جات سنتی کشور ترکیه را تهیه کنید . داروهای گیاهی ، ادویه جات ، ظروف سرامیکی ، عطر و لوازم آرایشی ، پوشاک و ... از دیگر کالاهای عرضه شده در این بازار هستند .

تورهای یکروزه با قایق

به گزارش سفر باتو ، در سفر با تور استانبول یکی از تفریحات مورد علاقه گردشگران ، قایق سواری بر روی آبهای زیبای دریای مدیترانه و بازدید از شهرهای اطراف و جاذبه های تاریخی متنوع در این مناطق است . روزانه صدها قایق کوچک و بزرگ را خواهید دید که مسافران را در امتداد ساحل به این سو و آن سو می برند . این قایق ها معمولا از لنگرگاه اصلی مسافران را سوار و به سمت جزایر و خلیج های کوچک اطراف مارماریس می برند . جزیره پارادایس (نیمارا) ، سواحل ترنج ، کوملوبوک ، چیفتلیک و غار فسفری از محبوب ترین مقاصد این تور های یک روزه هستند .



منبع: الف

کلیدواژه: کشور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

به گزارش همشهری آنلاین، عراق یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری ایران است و عراق نیز به ایران نیاز دارد. به همین دلیل، هر دو کشور حساب ویژه‌ای برای توسعه مبادلات باز کرده‌اند و می‌خواهند تا سال ۱۴۰۶، ارزش تجارت دوجانبه را با افزایش ۱۰۰ درصدی به ۲۰ میلیارد دلار برسانند؛ اما ایران تنها تاجر حاضر در بازار عراق نیست و برای این هدف باید با ترکیه، به‌عنوان قدیمی‌ترین رقیب و حتی چین و عربستان رقابت کند.

البته هدف‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری برای تجارت ایران و عراق موضوع جدید نیست و در دهه ۹۰ چندین بار بر این هدف‌گذاری تأکید شده است. حتی در سال ۱۳۹۷، که عراق در بحث واردات از ایران، از چین نیز سبقت گرفت و به بزرگ‌ترین مشتری ایران تبدیل شد، گمان می‌شد قبل از سال ۱۴۰۰ رؤیای افزایش تجارت دوجانبه به ۲۰ میلیارد دلار محقق شود؛ اما تحقق این هدف فقط به خرید کالاهای ایرانی از عراق منوط نیست و باید مکانیسم‌های رقابتی در بازار عراق، نیاز این کشور به موازنه تجاری و خنثی کردن تبعات تحریم‌های ظالمانه غربی نیز مدنظر قرار گیرد.

چرا تجارت با عراق مهم است؟

اهمیت عراق برای ایران از چند منظر مطرح است. اول اینکه تجارت با این کشور عمدتاً توسط بازرگانان بخش خصوصی انجام می‌شود و سهم کالاهای ساخته شده و دارای ارزش‌افزوده بالا در آن زیاد است. به همین دلیل است که اهمیت تجارت با عراق، حتی از امارات که ارزش مبادلاتش با ایران به سه برابر عراق می‌رسد، بیشتر است؛ چراکه امارات برای ایران یک پایگاه تجاری است و بنا به شرایط تحریم جایگاه مهمی در تجارت با ایران پیدا کرده است درحالی‌که عراق با مبادلات مستقیم و بدون واسطه به شریک استراتژیک تجارت ایران تبدیل شده است.

بررسی آمارهای تجارت خارجی ایران در سال ۱۴۰۲ حاکی از این است که از بین ۴ شریک اول تجارت خارجی ایران، تراز تجاری کشور بدون نفت، با چین، امارات و ترکیه منفی و با عراق مثبت است. در حقیقت عراق بدون احتساب نفت، بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران محسوب می‌شود و بخش عمده تجارت ۹.۸ میلیارد دلاری با این کشور ربطی به نفت نداشته است.

نکته دیگر اینکه سهم زیادی از تجارت با عراق، مستقیم یا غیرمستقیم به بنگاه‌های کوچک و متوسط از گلخانه‌ها گرفته تا شرکت‌های تولیدی کوچک اختصاص دارد و تقویت آن به بهبود واقعی وضعیت کسب‌وکارها کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

ادعای عجیب مقام عراقی | عراق بدهی خود به ایران را با نفت سیاه تسویه می کند

رفع چالش‌های صادرات به عراق

بازار صادراتی ایران در عراق با چند تهدید جدی روبروست. اول تحریم‌های بانکی و اقتصادی غرب و آمریکا. دوم رقیب قدرتمندی مانند ترکیه و سوم، یک‌طرفه بودن تجارت با عراق و بی‌رغبتی آنها برای توسعه مناسبات. در مورد اول، سال‌هاست که بخش خصوصی مسیرهای ابتکاری خود را به راه انداخته اما از اواسط سال گذشته، با دونرخی شدن ارز در عراق، تجارت ایران از مسیر صرافی‌ها با چالش افزایش قیمت تمام‌شده روبه‌رو شد. در آن زمان گرچه برخی فاتحه صادرات به عراق را خواندن اما رایزنی در رأس دولت توانست به عبور تجار از این گردنه سخت کمک کند.

مهدی ضیغمی، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در گفت‌وگو با همشهری، گفت: ترکیه قدیمی‌ترین رقیب ایران در بازار عراق است و تحولات مربوط به سهم بازار در رقابت با ترکیه اتفاق جدیدی نیست؛ اما از چندی پیش، مشکلاتی در بازار صادراتی ایران به خاطر اتفاقات ارزی عراق رخ داد که با تدابیر دولت و رایزنی‌های انجام شده به‌تدریج در حال مرتفع شدن است.

ضیغمی تأکید کرد: رسیدگی سریع به حواشی پیش‌آمده برای بازار صادراتی ایران در عراق این مسئله مدنظر رئیس‌جمهوری بود و یک هیات عالی‌رتبه نیز با همراهی وزیر امور خارجه کشورمان طی سفر به عراق با محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر این کشور دیدار کردند و مسئله در حال حل شدن است.

برآورد ضیغمی این است که ایران بازار صادرات عراق را از دست نخواهد دارد و به‌زودی توافق جامع تجاری بین دو کشور با هدف رساندن ارزش تجارت دوجانبه به ۲۰ میلیارد دلار اجرایی خواهد شد که حواشی فعلی را نیز برطرف می‌کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه ترکیه در بازار عراق رقیب ایران بوده و خواهد بود، گفت: «طبیعتاً آنها تلاش خود را برای حضور قوی‌تر در بازار عراق انجام می‌دهند و ما هم برنامه‌ریزی‌های خود را بر مبنای منفعت دوجانبه اجرایی خواهیم کرد.»

در این میان، از سال گذشته، تلاش‌های بزرگی برای سرمایه‌گذاری مشترک میان بخش‌های خصوصی ایران و عراق آغاز شده که هدف آن؛ وارد کردن تجارت ایران و عراق به جاده دوطرفه، و متوازن‌سازی مبادلات دو کشور است. اتفاقی که اگر رخ دهد، می‌تواند تجارت دو کشور را حتی به بالاتر از ارقامی نظیر ۲۰ میلیارد دلار برساند.

کد خبر 847409 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سازمان توسعه تجارت ایران تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  • اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • فتحیه کجاست؟ راهنمای سفر به فتحیه
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری