Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر همین اساس با تصمیم ستاد ملی کرونا، پروتکل‌های جدی‌تری از ابتدای آذرماه اجرایی شدند که این بار علاوه بر جدیت و استمرار محدودیت‌ها در مراکز استان‌ها، شهرها نیز مبنا قرار گرفته‌اند و محدودیت‌ها شهر به شهر و بر اساس رنگ بندی زرد، نارنجی و قرمز اعمال شد. محدودیت‌های که تردد افراد و فعالیت‌های برخی مشاغل را در جهت مقابله با کرونا کنترل می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکنون پس از گذشت بازه زمانی ۲ هفته از شروع محدودیت‌ های کرونایی، اجازه فعالیت‌‌های مشخص شده برای گروه‌های مختلف در قبال رعایت پروتکل‌ های بهداشتی ارایه شده است.

باتوجه به اینکه تا‌کنون یافته‌های جدیدی در مورد وضعیت انتقال ویروس کرونا کشف شده است و به طبع باید پروتکل‌های بهداشتی جدید نیز رعایت شود، در ادامه به برخی از جدیدترین نکاتی که باید در زمینه مقابله با ویروس کرونا مورد توجه باشد اشاره خواهیم کرد.

فاصله (ایمن) را در اجتماعات حفظ کنید

از کسی که سرفه و عطسه می کند، حداقل یک متر فاصله بگیرید. زمانی که فردی سرفه و عطسه می‌کند قطرک‌های ریزی از دهان و بینی او به اطراف پاشیده می‌شود که ممکن است حاوی ویروس باشند.

اگر فاصله شما با آن فرد خیلی نزدیک باشد، ممکن است شما این قطرک های حاوی ویروس کووید 19 را استنشاق کنید.

به چشم‌ها، بینی و دهان خود دست نزنید

دست‌ها در تماس با سطوح مختلف ممکن است به ویروس‌ها آلوده شده باشند. دست‌های آلوده می‌توانند ویروس را به چشم‌ها، بینی و دهان شما منتقل کنند. از این راه‌ها ویروس می‌تواند وارد بدن شما شده و شما را بیمار کند.

انتقال ویروس از طریق هوا بیش از گذشته مورد تأیید است

شما و اطرافیانتان باید بهداشت تنفسی را رعایت کنید. بهداشت تنفسی به معنای پوشاندن دهان و بینی با آرنج خم شده یا دستمال کاغذی در هنگام عطسه و سرفه است. بعد از سرفه و عطسه بلافاصله دستمال کاغذی خود را دور بیاندازید.

چرا باید رعایت کنیم؟ قطرک‌های خارج شده از بینی و دهان ویروس ها را پخش می کنند. با رعایت بهداشت تنفسی می توانید از خود و اطرافیانتان در برابر ویروس‌هایی چون سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کووید 19 محافظت کنید.

آیا می‌توان ماسک‌های پزشکی را ضدعفونی و مجدداً استفاده کرد؟

خیر، ماسک‌های پزشکی یک‌بارمصرف، فقط برای یک‌بار استفاده کاربرد دارند. این ماسک‌ها پس از استفاده، باید به طور صحیح از روی صورت برداشته شوند (به‌عنوان‌مثال، بخش بیرونی ماسک را لمس نکنید، با کشیدن کش یا بندهای پشت گوش، ماسک را از صورت خود جدا کنید).

پس از برداشتن ماسک‌های یک‌بارمصرف از صورت، بلافاصله آن‌ها را در سطل دردار ویژه زباله‌های عفونی بیندازید و بلافاصله پس از دور انداختن ماسک، دست‌‌ها را بشویید و ضدعفونی کنید.

اهمیت شناسایی و رعایت قرنطینه توسط افراد مبتلا

توانایی سیستم‌های بهداشت و درمان برای انجام آزمایش‌های تشخیص ابتلا به ویروس کرونا این روزها به یک معیار عمده برای مهار بیماری کووید ۱۹ بدل شده است.

براساس تحقیقات و آزمایشاتی که انجام شده است در بسیاری از مواقع کرونا علامتی از خود نشان نمی‌دهد و می‌تواند به‌طور خاموش در بدن رشد و در نهایت سلامتی فرد را به خطر بیندازد که در این صورت تنها راه تشخیص ابتلا به این بیماری انجام آزمایش کرونا است تا با اطمینان خاطر بتوان به روند عادی زندگی ادامه داد.

سیستم‌های بهداشتی می‌گویند هرچقدر ظرفیت انجام آزمایش بالا برود، امکان تشخیص و مهار بیماری بالاتر است.

خانم‌های باردار، افراد مسن، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و همچنین افرادی که در نزدیکان خود فرد مبتلا به ویروس کرونا داشته‌اند، در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.

اگر برخی علایم شایع کرونا را در خود مشاهده کردید و فکر می‌کنید که ممکن است به این بیماری مبتلا شده باشید، می‌توانید بدون خروج از خانه اقدام به آزمایش تشخیص ابتلا به کرونا داشته باشید.

سرویس تخصصی تست کرونا در منزل اسنپ دکتر با هدف دسترسی راحت‌تر افراد راه‌اندازی شده ‌است. شما می‌توانید از طریق اپلیکیشن و سایت اسنپ دکتر نسبت به رزرو آزمایش کرونا اقدام کنید. پاسخ تست در کمتر از ۴۸ ساعت از طریق اسنپ دکتر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

در حال حاضر آزمایش کرونا در منزل در شهرهای تهران، کرج، قم، مشهد، همدان، اصفهان و شیراز انجام می‌شود.

همچنین برای راحتی کاربران امکان استفاده از آزمایش پزشکی در منزل و خدمات پزشکی و پرستاری در منزل هم در سرویس «پزشک و مشاور» اسنپ دکتر در نظر گرفته شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی پروتکل های بهداشتی مشاغل سرفه عطسه کووید ۱۹ سرماخوردگی آنفلوآنزا ماسک قرنطینه تست کرونا اسنپ دکتر آزمایش کرونا ویروس کرونا اسنپ دکتر ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز