Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، هنگامی که کروناویروس وارد بدن می‌شود، سیستم ایمنی فعال می‌شود و پادتن‌هایی را تولید می‌کند که به ویروس متصل می‌شوند و آن را خنثی می‌کنند. این محافظت ایمنی، حافظه دارد؛ بنابراین هنگامی که بدن دوباره با همان پاتوژن‌ روبرو می‌شود، می‌تواند آن را به سرعت شناسایی کند و به محافظت در برابر عفونت مجدد بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  پژوهش‌های پیشین، بحثی را در مورد مدت زمان پایداری سیستم ایمنی در برابر کروناویروس آغاز کردند زیرا بررسی‌ها نشان داده بود که سطح پادتن بیماران در چند ماه نخست پس از بیماری افت می‌کند.   اکنون پژوهشگران استرالیایی برای نخستین بار در پژوهش خود نشان داده‌اند که شاید نجات‌یافتگان کووید-۱۹ بتوانند برای پیشگیری از عفونت مجدد تا حداقل هشت ماه به سیستم ایمنی خود اطمینان کنند. این داده‌های جدید می‌توانند نگرانی‌های دیگری که در مورد توانایی واکسن‌های تازه تولید شده در ایجاد محافظت برای بلندمدت وجود دارد، برطرف کنند.   «منو فان زلم» (Menno van Zelm)، پژوهشگر «دانشگاه مانش» (Monash University) استرالیا و همکارانش در این پژوهش، ۲۵ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ را مورد بررسی قرار دادند و نمونه خون آنها را از ابتدای دوره عفونت تا ۲۴۲ روز بعد از تشخیص جمع‌آوری کردند.   پژوهشگران حدود دو هفته پس از عفونت، افت پادتن را مشاهده کردند. آنها با استفاده از روش «فلو سایتومتری» (flow cytometry) نشان دادند که بیماران، سلول‌های B حافظه را که پادتن تولید می‌کنند، در خون خود دارند. این سلول‌ها، پروتئین‌ خوشه‌ای کروناویروس را به طور ویژه هدف قرار می‌دهند. سلول‌های B مشاهده شده، حداقل هشت ماه ماندگاری داشتند و این نشان می‌دهد که طی این دوره و احتمالا بیشتر از آن، از بیماران در برابر عفونت مجدد محافظت می‌شود.   فان زلم گفت: این نتایج، مهم هستند زیرا نشان می‌دهند که بیماران مبتلا به کووید-۱۹، ایمنی در برابر ویروس و بیماری را حفظ می‌کنند.   این موضوع می‌تواند یک امید حقیقی را در این مورد به وجود بیاورد که شاید با تولید واکسن یا واکسن‌ها، محافظت بلندمدت ایجاد شود.   این پژوهش، در مجله «Science Immunology» به چاپ رسید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پایداری ایمنی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش مدیسن نت، یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آن ها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جست و جو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • احتمال ریزش سنگ‌ریزه در محور گنجنامه‌-تویسرکان