Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سفیر سوئد در ایران بر نقش دو تولیدکننده بزرگ خودروهای سنگین در نوسازی ناوگان باری و مسافری کشورمان تأکید کرد.

 به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «ماتیاس لنتز»، سفیر سوئد در ایران با بیان اینکه شرکت‌های سوئدی از دیرباز در بخش‌های مختلف حمل‌ونقل ایران حضور جدی داشته‌اند، افزود: ایران بازار مهمی برای شرکت‌های بزرگ خودروسازی سوئد به شمار می‌رود و این شرکت‌های بزرگ نقش مهمی در نوسازی ناوگان تجاری و حمل‌ونقل مسافری ایران ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این شرکت‌ها تمایل بسیار زیادی برای ازسرگیری فعالیت‌های خود در ایران دارند؛ اما باید توجه داشت که حضور در پروژه‌های راهسازی یا احداث راه‌آهن به دلیل عظیم بودن این پروژه‌ها نیازمند تشکیل کنسرسیومی از شرکت‌های مختلف است و شرکت‌های سوئدی نیز می‌توانند به‌عنوان بخشی از این کنسرسیوم فعالیت کنند.

لنتز تصریح کرد: در سال‌های گذشته شرکت‌های سوئدی در کنسرسیومی به این منظور حضور داشتند؛ اما به دلیل تأخیر در تصمیم‌گیری قرارداد مذکور لغو شد و آن‌ها مجبور به ترک ایران شدند.

آمادگی سوئد جهت همکاری در صنعت حمل‌ونقل ایران

سفیر سوئد در ایران تأکید کرد: آنچه سفارت سوئد در این زمینه قادر به انجام آن است تا اندازه زیادی تابع سیاست‌های دولت ایران است. در صورت تمایل ایران به بهینه‌سازی و افزایش ایمنی جاده‌ها، برنامه‌ریزی در راستای تولید و جایگزینی سوخت‌های سبز، سوئد آمادگی و توان لازم برای فعالیت و همکاری در این بخش‌ها را دارا است.

لنتز یادآور شد: به‌عنوان مثال اخیراً سمیناری در زمینه ایمنی جاده‌ای برگزار کردیم که ایران نیز در آن حضور داشت و درصورتی‌که سیاست دولت ایران در این زمینه مبتنی بر همکاری با سوئد و شرکت‌های سوئدی باشد، ما به عنوان سفارت، آماده فراهم کردن زمینه همکاری فی‌مابین هستیم.

وی با بیان اینکه با برگزاری سمینار یا کنفرانس و حضور در آن اقدام خاصی صورت نخواهد گرفت، افزود: اگر این اجلاس‌ها یا سمینارها به صورت واقع‌گرایانه و با توجه به شرایط واقعی تشکیل شود و امکان فعالیت و همکاری میان شرکت‌های سوئدی و ایرانی در آن فراهم شود می‌توان با حضور در این رویدادها زمینه را برای سرمایه‌گذاری و فعالیت مشترک فراهم ساخت.

سفیر سوئد گفت: در مورد تمایل شرکت‌های سوئدی به فعالیت در ایران باید تأکید کرد که این شرکت‌ها به خوبی از زیرساخت‌ها و توانایی‌های صنعتی ایران آگاهی دارند و علاقه زیادی نیز برای فعالیت در این کشور را دارند.

مشارکت سرمایه‌گذاران سوئدی در صنعت حمل‌ونقل منوط به موافقت ایران

لنتز در پاسخ به این سوال که «با توجه به پیشتازی سوئد در انرژی‌های سبز و پایدار به ویژه در انرژی‌های نو در حوزه حمل‌ونقل، چرا ارتباط چندانی بین دو کشور در این زمینه وجود ندارد؟»، اظهار کرد: همکاری در این زمینه‌ها مستلزم درخواست و تمایل طرف ایرانی است و در صورت ابراز موافقت، تمایل و درخواست ایران، سفارت سوئد از آمادگی کامل برای فراهم کردن حضور هیأت‌های تخصصی سوئدی در این حوزه‌ها برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: همان‌طور که گفته شد اقتصاد سوئد یک اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد است و دولت سوئد نمی‌تواند شرکت‌های سوئدی را مجبور به حضور و فعالیت در ایران کند؛ اما با توجه به آشنایی شرکت‌های سوئدی با زیرساخت‌ها و فضای مناسب فعالیت صنعتی در بخش‌های مختلف ایران و علاقه زیاد آن‌ها برای حضور در ایران، در صورت تمایل، سفارت می‌تواند زمینه و شرایط آشنایی، دیدار و همکاری طرفین را فراهم کند.

 

 مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های سوئدی سفیر سوئد حمل ونقل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟