Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، امیر مرتضوی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی سیستان و بلوچستان در نشست فراهم‌سازی تمهیدات لازم برای برگزاری مجامع الکترونیک شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب در ۹ اردیبهشت ۹۹ با آزادسازی سهام عدالت موافقت کردند و پیرامون آن ۲ گزینه شامل روش مستقیم که سهامداران به صورت مستقیم مدیریت و مالکیت سهام خود را عهده دار شده و روش غیرمستقیم که شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت از طریق سیستمی برای سهامداران انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  افزود: در همین ارتباط و بحث مجامع الکترونیک شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت مبلغ زیادی در دسترسی خواهد بود و این رقم هم برای مردم قابل توجه است و هم ۳۰ درصد آن را استان می‌تواند در توسعه، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی برنامه‌ریزی کند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در ابتدای شروع سجامی شدن که در وزارت اقتصاد کلید خورد در این استان سه درصد بوده که اکنون این میزان به ۱۶ و نیم درصد رسیده که به نسبت پیشرفت خوبی است اما به لحاظ معیاری که شرط لازم برای برگزاری مجمع خواهد بود این میزان درصد قابل قبولی نیست.

او  خاطر نشان کرد: تعداد کل مشمولان شرکت در مجامع الکترونیک یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده که ۵۸۹ هزار سهامدار مستقیم و یک میلیون و ۲۱۶ هزار نفر سهامدار غیرمستقیم را انتخاب کردند که از این تعداد ۲۰۰ هزار سجامی‌شده و یک میلیون و ۱۶ هزار نفر غیرسجامی هستند.

او افزود: با توجه به اینکه ۱۵تا ۳۰ دی مجامع الکترونیک شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت برگزار خواهد شد باید بتوانیم به صورت گروهی و جمعی برای احقاق حق مردم همگی دست به دست هم دهیم و سیستان و بلوچستان را در سجامی شدن به حد نصاب ۵۰ درصد برسانیم.

مشاور اجرایی سهام عدالت کشور نیز در این نشست گفت: از حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر سهامدار استانی در سیستان و بلوچستان حدود ۷۰ درصد روش غیرمستقیم و بقیه معادل ۳۰ درصد روش مستقیم را انتخاب کرده اند.

محمدرضا پورضایی افزود: در روش مستقیم مدیریت سبد سهام را افراد خودشان به عهده خواهند گرفت و آن‌ها که غیرمستقیم هستند یا خودشان این موضوع را انتخاب کرده یا در محدوده تاریخ تعیین شده اقدام نکردند.

او  با اشاره به اینکه پنج مرحله باید گذارنده شود تا شرکت‌ سرمایه‌گذاری در سطح سیستان و بلوچستان شکل گرفته و به صورت عملیاتی وارد بحث‌های کاری و اجراشود گفت: در گام نخست شرکت‌های تعاونی سابق سهام عدالت استان‌ها تغییر ماهیت داده و تبدیل به شرکت‌های سرمایه گذاری شده و در مرحله دوم پذیرش این شرکت‌ها در بورس اوراق بهاداربوده که تا کنون ۲۵ استان فرآیند پذیرش آنان در این زمینه انجام شده است.

مشاور اجرایی سهام عدالت کشور افزود: در گام سوم نماد این شرکت‌ها در تابلوی بورس اوراق بهادار باید بازگشایی شود که در این راستا نیز ۲۵ استان کشور انجام شده و سیستان و بلوچستان نیز جزو این لیست است.

او خاطر نشان کرد: گام بعدی برگزاری مجمع به صورت الکترونیک بوده که برای برگزاری انتخابات مجامع زیر ساخت‌های الکترونیکی فراهم شده و در ۲۰ دی انتخابات ۲ مجمع عادی و فوق العاده پیشبینی شده در سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.

پورضایی ادامه داد: چیزی حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه شرکتی خواهد بود که در سیستان و بلوچستان می‌خواهد شکل گیرد و تا ۳۰ درصد این منابع در پروژه‌های سودآوری استانی قابل سرمایه‌گذاری خواهد بود.

مدیرعامل برنامه‌ریزی استراتژیک سهام عدالت کشور نیز در این نشست گفت: سیستان و بلوچستان از یک درصد پیشرفت کاری برخوردار است ولی این پیشرفت اندک یک سیر صعودی دارد وهر روز مراجعه‌کننده وجود داشته و خود را برای شرکت در این مجمع الکترونیکی آماده می‌کنند.

غلامرضا علیزاد پروین از وجود سامانه‌ای با شماره ۱۵۶۹ تحت عنوان باشگاه ذی نفعان سرمایه برای رفع مشکلات سهامداران خبر داد و افزود: در این سامانه کارشناسان مربوط در بخش پشتیبانی پس از ارتباط برقرار کردن با سهامداران مشکلات آنان را جویا شده و راهنمایی می کنند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد و دارایی سهام عدالت سیستان و بلوچستان مجامع الکترونیک سرمایه گذاری یک میلیون سهام عدالت هزار نفر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین، برای انتخاب نام نوزادان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ثبت احوال استان، علی رحمتی اظهار کرد: نام‌ها واژه‌هایی هستند که برای شناسایی، تشخیص و تمییزدادن افراد از یکدیگر به کار می‌روند و انتخاب نام یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد طفل مورد توجه آنان قرار می‌گیرد.

وی افزود:در واقع نام و نام‌گزینی پدیده‌ای فرهنگی است، به عبارت دیگر علاوه‌بر رویه‌های اداری تابع اقتضائات عموماً پیچیده فرهنگی است تا جایی‌که در دهه اخیر با پدیده افزایش فراوانی نام‌های نوپدید مواجه بودیم.

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: به استناد ماده ۲۰ قانون ثبت احوال، انتخاب نام با اعلام کننده است، برای نام‌گذاری یک نام ساده یا مرکب که عرفاً یک نام محسوب می‌شود، انتخاب خواهد شد، با توجه به اینکه ارائه خدمات در سازمان ثبت احوال به سمت ارائه خدمات تمام الکترونیک پیش می‌رود، مشاوره تخصصی نام نیز در قالب سامانه جامع هوشمند با عنوان «سامانه تعاملی نام» به صورت ویژه در سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال (سهیم) انجام می‌شود.

وی یادآور شد: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام‌گذاری کودکان در زمینه‌های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام‌های اصیل، زیبا با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث خواهد شد ترویج نام‌های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی صورت گیرد.

رحمتی تصریح کرد: والدین می‌توانند در بستر اینترنت و با گوشی تلفن همراه با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره‌مند شوند.

کد خبر 749582

دیگر خبرها

  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران