Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:48:44 GMT

دستورالعمل های تنفس و یوگا با پروتز دست و پا

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۶۵۲۳۷

دستورالعمل های تنفس و یوگا با پروتز دست و پا

از روزگاران قدیم تا به امروز همواره موقعیت های ناگوار و غیرمنتظره ای پیش می آمده است که افراد در آن دچار سوانح سنگین و خسارات جسمانی همچون قطع عضو دست یا پای خود می شدند. جنگ ها، زلزله، سیل، تصادفات رانندگی و حوادثی از این قبیل از جمله مشکلاتی بودند که افراد را به کام مرگ می کشانده یا صدمات سهمگینی به جسم و جان آن ها وارد می کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کلینیک تخصصی حکیم، ما در این متن قصد داریم که دستورالعمل های تنفس عمیق و یوگا با پروتز دست و پا را برای شما به طور کامل توضیح دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

یوگا مخصوص افراد دچار قطع عضو و دارای پروتز پا

افراد دچار قطع عضو متناسب با شدت جراحت و جراحی، در حدود ۴ الی ۶ هفته پس از سانحه، با کمک و مراقبت پزشکی مناسب بهبود پیدا می کنند. اما مدارا و ادامه زندگی با درد جسمی و عاطفی و همچنین سازگاری با نقص و قطع اندامی که دچار آسیب شدید شده است؛ یک سفر پایان ناپذیر به سوی توانبخشی طولانی مدت خواهد بود.

در این مرحله یوگا (آسانا و مدیتیشن) این قابلیت را دارد که بخشی از روند بهبودی فرد باشد که به او کمک فراوانی کرده و در ضمن مدت زمان بهبودی را نیز کاهش می دهد.

تمرین یوگا هر چند در ابتدا لازم است که به تقویت قدرت از دست رفته عضلات ساق پا و در عین حال بهره مندی از ماهیچه، لگن، کمر و زانوی قوی و انعطاف پذیر تمرکز داشته باشد؛ باید بر توانایی افراد در زمینه برقراری ارتباط مجدد با خود متمرکز شود.

این امر باید با تشویق آن ها به پذیرش خود، نمایش، بروز و به اشتراک گذاری عشق و علاقه، بازیابی شخصیت و اعتماد به نفس، احترام به جایگاهی که امروز دارند و شکرگزاری چیزهایی که هنوز دارند؛ انجام شود.

مواردی که در زیر آورده شده است؛ ساختاری توالی ای محسوب می شود که این قابلیت را دارد که با انجام آن طی چند هفته شاهد پیشرفت تدریجی و چشمگیر خواهید بود.

هفته اول

در اولین هفته یوگا با پروتز دست و پا هدف این است که با پای پروتزی در حالت های مختلف روی پای خود بایستیم و نفس های دم و بازدم عمیق و مرتب بگیریم. هدف این تمرین آن است که دوباره با بدن خود ارتباط برقرار کنیم. این تمرین لازم است که در هر روز و به طور میانگین ۳۰ دقیقه در هر نوبت انجام شود که نتیجه مورد نظر را از آن انتظار داشته باشیم.

هفته دوم

در این هفته لازم است که به حالت و موقعیت دمر دراز بکشید که به کشش عمیق ماهیچه های پا کمک می کند و این پروسه بدون اینکه لازم باشد که پای پروتزی خود را بپوشید؛ انجام می گیرد. این تمرین لازم است که در هر روز و به طور میانگین ۳۰ دقیقه در هر نوبت انجام شود که نتیجه مورد نظر را از آن انتظار داشته باشیم.

هفته سوم

در این هفته پوگا با پروتز دست و پا ما به حالت نشسته یا Grounding Pose همراه با فعالیت هایی برای نیروی هسته مرکزی بدن کار خواهیم کرد که منجر به بازیابی اعتماد به نفس می شود. این تمرین با استفاده از توپ تعادل یوگا انجام می شود که به تحمل یا پایداری استحکام بدن کمک می کند.

هفته چهارم

تغییراتی که در این مرحله از یوگا با پروتز دست و پا صورت می گیرد؛ حالت هایی هستند که با مساعدت یک همراه در حالت ها و پوزیشن های هوایی انجام می شود. این حالت احساس عشق، پیوند و نزدیکی در کنار باز پس گیری اعتماد به نفس و ایجاد کنترل بر سراسر بدن و ذهن را به همراه دارد.

هفته پنجم

در طول این هفته از یوگا با پروتز دست و پا لازم است که مرحله هفته اول را دوباره آغاز کرده و پیش بگیرید که تغییرات موثری که در نیرو و توان، استقامت، اعتماد به نفس و پذیرش خود به دست آورده اید را نظاره گر باشید. این تمرین باید در هر روز و به طور میانگین ۳۰ دقیقه در هر نوبت انجام شود که نتیجه مورد نظر را از آن انتظار داشته باشیم.

با همه این ها پس از اتمام این توالی پنج هفته ای یوگا با پروتز دست و پا و انجام مرتب آن باید شاهد افزایش تدریجی نیرو و استقامت جسمی در کنار قدرت و توان روحی و روانی خود به ترتیب باشیم. افراد این امکان را دارند که از انجام و پیاده سازی هر حالتی که هنوز آماده اجرای آن نیستند؛ صرف نظر کنند؛ به خصوص اگر انجام آن باعث اذیت و ناراحتی جسمانی فرد شود.

همیشه با جریان و روندی ثابت و آهسته حرکت کرده و از این بابت مطمئن باشید که این جریان تنها مربوط به قدرت و انعطاف پذیری بدنی نیست؛ بلکه در مورد عشق به آنچه هستیم و پذیرش خود نیز هست.

سخن آخر

یکی از بهترین راه ها جهت افزایش قدرت جسمانی و همچنین قدرت روحی، باز پس گیری اعتماد به نفس و تحرک پذیری با استفاده از یوگا با پروتز دست و پا است.

این کار دستورالعمل ها و نکات به خصوصی دارد که ما در این متن تعدادی از آن ها را برای شما شرح داده و شما را با آن ها آشنا کردیم. جهت ارتباط با کلینیک ارتوپدی فنی حکیم می توانید به آدرس وبسایت به نشانی hakimclinic.org مراجعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یوگا اعتماد به نفس انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته

سرهنگ خلبان برزو فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خلبانان پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته با انجام چهار پرواز امدادی توانستند در کمترین زمان ممکن مصدومانی را از استان‌های کرمانشاه و همدان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها منتقل کنند.

وی افزود: هفته گذشته در پی درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های کرند غرب و ماهیدشت در استان کرمانشاه و اسدآباد در استان همدان خلبانان این پایگاه طی عملیات مردم یاری با بالگرد در این مناطق توانستند به چهار نفر از هموطنان امدادرسانی کنند.

فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه تصریح کرد: این افراد به‌علت بیماری نیاز فوری به مراقبت‌های ویژه داشتند که در کمترین زمان به بیمارستان‌های کرمانشاه و همدان منتقل شدند.

فرجی با اشاره به تفاهم‌نامه این پایگاه با وزارت بهداشت، بیان کرد: بالگردهای اورژانس هوایی پایگاه هوانیروز کرمانشاه وظیفه انتقال مصدومان و بیماران بدحال در مناطق دور افتاده، صعب‌العبور و… را به مراکز درمانی بر عهده دارد.

وی تاکید کرد: اورژانس هوایی این پایگاه مجهز به تیم پزشکی اورژانس، دستگاه کمک تنفسی، دستگاه شوک و احیا و جعبه کمک‌های اولیه است.

فرجی خاطر نشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در استان‌های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه تحت فرماندهی پایگاه هوانیروز کرمانشاه قرار دارد و در مواقع ضروری بیماران و مصدومین را به مراکز درمانی منتقل می‌کند.

کد خبر 6095347

دیگر خبرها

  • گری نویل: آرسنال برای قهرمانی به عملکرد تاتنهام امیدوار نباشد
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • مدافع مورد علاقه مارینوس به ترکیب گل‌گهر بازگشت
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • بازی نساجی و پرسپولیس بدون حضور زنان
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند
  • تنفس هوای قابل قبول در پایتخت
  • گلر لیگ‌ برتری 1 ماه و 24 روز دور از کلین‌شیت!