Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت الله حسینی بوشهری در دیدار معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیرکل اوقاف استان قم با اشاره دستبرد نااهلان به وقف و استفاده از وقف در جهت منافع عده‌ای خاص در گذشته گفت: متأسفانه وضعیت سازمان اوقاف قبل از انقلاب خوب نبود و به‌دلیل فضای مسموم حاکم بر آن، بین مسیر استفاده‌از موقوفات با نیات واقفان فاصله عمیقی بود و همین امر سبب شده بود که ذهنیت مردم نسبت به وقف منفی شود، اما به برکت انقلاب اسلامی یک تحولی در آن صورت گرفت و این زخم التیام یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و … در شرایط کنونی نیازمند موقوفات جدیدی هستند، افزود: حمایت سازمان اوقاف از علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان و تنوع کارهای سازمان اوقاف بسیار حائز اهمیت و از امتیازات این سازمان به شمار می‌آید و لازم است روحانیت و حوزه‌های علمیه با توان تبلیغی که دارند برای گسترش فرهنگ وقف کار تبلیغی انجام دهند، زیرا قطعاً ظرفیت‌های سازمان اوقاف بیشتر از وضعیت فعلی است و عزیزان سازمان اوقاف نباید به همین اندازه اکتفا کنند.
 
رئیس جامعه مدرسین با اشاره به اهمیت و جایگاه وقف در اسلام گفت: تبلیغ وقف مصداق بارز امر به معروف است و باید در آن سرمایه گذاری صورت بگیرد و سازمان اوقاف می‌تواند با ارتباط بیشتر با اساتید حوزه‌های علمیه و استفاده از ظرفیت اساتید و طلاب، این سنت حسنه را بهتر و بیشتر ترویج و تبیین کند، البته رابطه اوقاف با حوزه علمیه خوب است و امیدواریم این رابطه و همکاری بهتر شود.
 
وی ضمن اشاره به ضرورت تشویق عملی مردم برای سنت حسنه وقف گفت: مرحوم آیت الله یزدی منزل خودشان را وقف حوزه علمیه کردند که این مساله هم باعث برکت و پاداش الهی برای آن مرحوم و هم تشویق و ترغیب مردم به این کار شد و در روایات هم داریم که اگر کسی وقفی را انجام دهد در عالم برزخ پاداش آن را دریافت می‌کند و کسانی که یک سنت حسنه‌ای را پایه گذاری می‌کنند، وقتی در سرای دیگر پرونده خود را می‌بینند با تعجب می‌گویند خدایا این اعمال را ما انجام نداده‌ایم که ندا می‌رسد این به‌دلیل آن سنت حسنه‌ای است که در دنیا پایه گزاری کردید و دیگران آن را انجام می‌دادند.
 
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه پایه‌گذاری یک سنت سیئه نیز در آخرت پیامدهای منفی دارد، افزود: دشمنان دین و نظام بیکار ننشسته و از همه فرصت‌ها مخصوصاً فضای مجازی برای تخریب، سیاه نمایی و سست کردن پایه‌های اعتقادی مردم و نسل‌های جدید نهایت استفاده را می‌کنند، بنابراین لازم است از همه ظرفیت‌های مهم فرهنگی و مذهبی برای خنثی کردن تبلیغات سو دشمنان و فضای مسموم مجازی استفاده کنیم.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سازمان اوقاف سنت حسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال تأثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم