Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایبنا، داوود محمدبیگی در خصوص چگونگی ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد اظهار داشت: بهترین محل مراجعه برای ثبت اطلاعات چک در سامانه برای متقاضیان، وب سایت بانک صادرکننده چک است و آخرین اطلاعات نیز از طریق سایت تمامی بانک ها قابل دریافت است.

وی در ادامه تاکید کرد: تمامی شعب بانک ها و موسسات اعتباری موظف شدند تا کلیه اطلاعات لازم در خصوص چگونگی ثبت اطلاعات در سامانه را به مردم آموزش و اطلاع رسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی افزود: همچنین با کمک برخی اپلیکیشن های پرداخت نیز این امکان برای مردم ایجاد شده تا با استفاده از این طریق نیز ثبت نام و نقل و انتقال چک ها را در سامانه صیاد انجام شود.

به گفته محمد بیگی، متقاضیان می توانند از طریق مراجعه به اپلیکیشن هایی که در حال حاضر عملیات پرداخت خود را طریق آن انجام می دهند، با توجه به افزوده شدن بخشی با عنوان سامانه صیاد امکانات را ملاحظه کنند.

وی با اشاره به اینکه احراز هویت از طریق کارت بانکی دارنده چک انجام می شود و سپس امکان ثبت و تایید چک برای دریافت کننده نیز ایجاد می شود، گفت: همچنین نقل و انتقال چک نیز در این اپلیکیشن ها پس از احراز هویت برای مردم امکانپذیر خواهد بود.

پربیننده ترین جزئیات ادغام ۵بانک نیروهای مسلح آخرین وضعیت انتشار رمزپول بانک مرکزی کدوم چک‌های در وجه حامل رو نگیریم؟ آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا به شبکه بانکی ابلاغ شد پرداخت بیمه بیکاری کرونا به جاماندگان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی چک سامانه چک بانکی سامانه صیاد چک صیادی شعب بانک ها شعب بانک اپلیکیشن ها سامانه صیاد ثبت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد