Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در متن این اطلاعیه آمده است؛

پیرو انتشار برخی تصاویر و ویدئوهای مربوط به تجمع مردم در برابر برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عضو اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای با مضامینی همچون: فروش فوق العاده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نادیده گرفتن پروتکل‌های بهداشتی، بی توجهی فروشگاه‌های زنجیره‌ای به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بازنشر آن در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و انجام تبلیغات منفی با موضوع کمبود کالاهای اساسی در کشور که موجب بروز مشکلاتی در فرایند خدمت رسانی برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای شده است موارد زیر جهت استحضار مردم شریف کشور و اصحاب محترم رسانه بیان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. فروشگاه‌های زنجیره‌ای از نخستین روزهای بروز ویروس کرونا و حتی پیش از آنکه این ویروس فراگیر شود، نسبت به اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از انتشار آن و حفظ سلامت مشتریان خود اقدام نموده و در این رهگذر با هماهنگی با نهادهای مسئول و رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی و نیز نظافت مستمر شعب فروشگاهی، ضدعفونی کردن فروشگاه‌ها، الزام کارکنان به استفاده از دستکش، ماسک و سایر روش‌های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نسبت به اندازه گیری دمای بدن مراجعین و اقناع مراجعین جهت رعایت پروتکل‌ها، تلاش‌های چشمگیری به کار برده اند. دقت و توجه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی تا بدانجا بوده است که بارها موجب رضایت سازمان‌های ذیربط از یک طرف و اعتراض برخی از مراجعین مبنی بر سخت گیری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شده است.

۲. فروشگاه‌های زنجیره‌ای عضو این اتحادیه با بکارگیری تمام توان در برهه‌های مختلف، بویژه در ایام شیوع ویروس کرونا، هیچگاه با کمبود اجناس و اقلام مواجه نشده و برخلاف بسیاری از کشورهای جهان، قفسه‌های فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور خالی و یا شعبات فروشگاه‌ها مورد هجوم خریداران قرار نگرفت. مدیریت متمرکز، صحیح و به هنگام منجر به اطمینان بخشی به هموطنان و در نتیجه کاهش خرید هیجانی شد.

۳. فروشگاه‌های زنجیره‌ای علاوه بر انجام خدمات همیشگی خود با پذیرش مشارکت در امر توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم در قالب "اقلام تنظیم بازار" کوشیده اند تا ظرفیت‌های خود را در خدمت دولت محترم و شهروندان گرامی به کار گیرند. پذیرش این مشارکت نه تنها موجب فشار مضاعف بر پرسنل فروشگاهی و به خطر افتادن سلامت ایشان شده است بلکه به دلیل تفاوت قیمت میان اقلام تنظیم بازار و قیمت بازار آزاد موجب شده است که هموطنان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای مراجعه نموده و بعضاً باعث ایجاد تجمع و تشکیل صف‌های خرید شوند.

۴. تجمع در برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز متأسفانه اغلب به دلیل تبلیغات منفی واسطه‌ها و سودجویان در خصوص قیمت کالاهای اساسی و یا سیاه نمایی رسانه‌های معاند مبنی بر کمبود برخی اقلام صورت می‌گیرد و همزمانی آن با محدویت‌های کرونایی، باعث شده است تا چنین تصور شود که فروشگاه‌های زنجیره‌ای با نادیده گرفتن این محدودیت‌ها و دستورالعمل‌ها، به فروش‌های فوق العاده دست زده و سلامت شهروندان را مورد بی توجهی قرار دارده اند. در حالی که این تجمعات صرفاً به دلیل خرید اقلام تنظیم بازار بوده و هیچ گونه ارتباطی با روند معمول خدمت رسانی فروشگاه‌های زنجیره‌ای به مشتریان همیشگی خود نداشته و ندارد. چرا که قفسه‌های این فروشگاه‌ها مملو از کالاهای مختلف است. پرواضح است که تجمع برای خرید یک قلم کالا در روند فروش طبیعی شعب اختلال و مشکلات دیگری نیز دارد.

۵. اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای و به تبع آن فروشگاه‌های زنجیره‌ای عضو این اتحادیه به پشتوانه شبکه گسترده و کارآمد تأمین کنندگان خود و نیز ناوگان توزیع و شعب فروشگاهی خود در تمامی استان‌ها و شهرهای کشور به مردم شریف کشور این اطمینان خاطر را می‌دهد که همچون گذشته که با تلاش‌های شبانه روزی کارکنان خود، اجازه نداده است تهیه اقلام موردنیاز مردم دچار وقفه شود اکنون نیز و با وجود فراگیری ویروس کرونا که ارائه خدمات را با دشواری‌های فراوانی مواجه نموده است تلاش خواهد نمود تا با رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی، خدمات همیشگی خود را به مردم و هموطنان به صورت منظم و مستمر تداوم بخشد.

روابط عمومی اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5105227

منبع: مهر

کلیدواژه: کالای اساسی فروشگاه زنجیره ای اطلاعیه کسب و کار گروه صنعتی ایران خودرو صنعت خودروسازی گروه خودروسازی سایپا مالیات حج تمتع آنتی ویروس تردمیل پیتزا دکوراسیون منزل پنجره دو جداره سئو سایت باربری شرکت آروان فروشگاه های زنجیره ای دستورالعمل ها ویروس کرونا فروشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۸۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آنها از یک سری شاخص های مربوط به رشد صحبت می‌کنند اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می شود متفاوت است.‌

دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد اما در زندگی مردم، درآمدها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت های اقلام اساسی به طور جدی احساس می شود و برخی از اقلام حتی از سفره های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و  ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی تواند این رقم را به همه استان های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی درنظر می گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می گیرند.‌ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می کند.‌

دیگر خبرها

  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • تامین و توزیع اقلام ضروری امدادی در سراسر استان سمنان
  • بهبود پایداری شبکه برق فوق توزیع منطقه دشت آزادگان