Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی گفت: تاکنون حدود ۲ درصد بهبود یافتگان کرونا در این استان پلاسمای خون خود را برای نجات جان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اهدا کرده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر مجید عبدالهی اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از ۷۵۰  نفر در استان خراسان رضوی پلاسمای خود را اهدا کرده‌اند که از هر نفر ۴۵۰ سی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سی پلاسما دریافت شده است.
وی ادامه داد: دریافت پلاسمای خون بیماران بهبود یافته از کرونا و اهدای آن به مبتلایان به این ویروس برای تقویت سیستم ایمنی آنان، داوطلبانه و اقدامی نوین برای کمک به درمان بیماران مبتلا به کرونا به شمار می‌رود.
مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی با بیان اینکه طرح پلاسما درمانی از ابتدای اردیبهشت ماه امسال در پایگاه اهدای خون مستقر در محوطه بیمارستان امام رضا (ع) مشهد آغاز شد گفت: پلاسمای بهبود یافتگان بیماری کرونا پس از بهبودی کامل و گذراندن دوره قرنطینه که به بالاترین سطح آنتی‌بادی می‌رسد، می‌تواند جان بیماران بدحال مبتلا به کرونا را نجات دهد. وی افزود: اهدای پلاسما آسیبی به فرد بهبود یافته از کرونا وارد نمی‌کند، لذا بهبودیافتگان از این بیماری می‌توانند با اهدای پلاسمای خون خود به نجات بیماران کرونایی بستری در بیمارستانها بشتابند.
اداره کل انتقال خون خراسان رضوی پس از استان‌های تهران و فارس رتبه سوم کشور را از نظر تولید خون دارد و تامین خون ۶۱ بیمارستان استان را عهده دار است.
انتهای پیام/ منبع:ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اهدای پلاسما اهدای خون خراسان رضوی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد

محمد میری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، بیان کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد، تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استان‌های کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت