Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحشمت اله حیات الغیب در آیین تکریم و معارفه مدیر جدید بنیاد تعاون زندانیان این استان گفت: ما وظیفه داریم با کمک نهاد‌هایی مانند بنیاد تعاون حامی خانواده‌های زندانیان باشیم تا در نبود سرپرست دچار آسیب نشوند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحشمت اله حیات الغیب در آیین تکریم و معارفه مدیر جدید بنیاد تعاون زندانیان این استان گفت: ما وظیفه داریم با کمک نهاد‌هایی مانند بنیاد تعاون حامی خانواده‌های زندانیان باشیم تا در نبود سرپرست دچار آسیب نشوند و با رسیدگی به وضعیت معیشتی و اقتصادی از طریق افزایش میزان دستمزد ماهانه، زندانی به راحتی بتواند با کار و اشتغال در داخل زندان، نقش نان آور خود را برای خانواده اش حفظ نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل زندان‌های استان تهران اظهار داشت: طبق اساسنامه بنیاد تعاون زندانیان، توسعه فعالیت‌های حرفه آموزی از وظایف ذاتی این مرکز است که بایستی از طریق آموزش، گسترش و تجهیز کارگاه‌های اشتغال و نیز تأمین نیرو‌های مربی فنی و حرفه‌ای دنبال گردد تا اهداف عالی سازمان زندان‌ها که اصلاح و تربیت زندانی و از محور‌های دوازده گانه مورد تأکید رئیس سازمان زندان‌ها می‌باشد، محقق گردد.
سیدحشمت اله حیات الغیب همچنین اعلام کرد: با توجه به موضوع کرونا و حفظ سلامت زندانیان، با پیگیری‌های انجام شده و جلسات کارشناسی با دادستان و مراجع قضایی استان، تعداد ۱۵۰۰ نفر به زندان باز معرفی شده اند تا به راحتی از مرخصی استفاده نمایند و تلاش می‌شود در خصوص اشتغال مددجویان در خارج از زندان برنامه ریزی کنیم.
وی ادامه داد: فردی که مرتکب جرمی می‌شود، طبق قانون و با حکم مرجع قضایی وارد زندان می‌شود و بایستی دوران حبسش را بگذراند، خانواده او هیچ گونه تقصیری ندارند و وظیفه داریم با کمک نهاد‌هایی مانند بنیاد تعاون حامی این خانواده‌ها باشیم تا در نبود سرپرست دچار آسیب نشوند و با رسیدگی به وضعیت معیشتی و اقتصادی از طریق افزایش میزان دستمزد ماهانه، زندانی به راحتی بتواند با کار و اشتغال در داخل زندان، نقش نان آور خود را برای خانواده اش حفظ نماید.
حیات الغیب تأکید کرد: بنیاد تعاون باید از ظرفیت‌های زندان‌ها برای تولید و از طرفی امرار معاش خانواده زندانی بهره گیرد، به طور مثال ۹۰۰ نفر از مددجویان ندامتگاه ورامین در داخل اندرزگاه‌ها و اتاقهایشان مشغول مونتاژ لوازم ساده مصرفی جامعه هستند و می‌توان با گسترش چنین امکاناتی، زندانیان بتوانند از اوقات فراغتشان در زندان به بهترین نحو استفاده و درآمد کسب نمایند.
همچنین در ادامه جلسه، معصومی مدیر سابق بنیاد تعاون، گزارشی مستند در قالب فیلم ارائه نمود که بر اساس آن، بنیاد توانسته است طی سال‌های اخیر با توسعه فضا‌های اشتغال، کارگاه‌های خیاطی، بافت تابلوفرش، نجاری، معرق، بسته بندی صنایع غذایی و خشکبار، عروسک سازی، زیورآلات، صنایع دستی مانند جواهردوزی، مونتاژ دوچرخه، عروسک سازی، تولید کیف، کفش چرمی و ورزشی، ساک، چمدان، روکش صندلی خودرو، البسه کار، ماسک‌های بهداشتی، گان، محافظ صورت، غرفه‌های نمایشگاهی و... احداث یا تجهیز نماید.
همچنین بنا به این گزارش، ۶۳ هزار اصله نهال نیز توسط زندانیان رأی باز در فضا‌های سبز و جنگلی منطقه ۲۲ شهرداری، کاشته شده و در حال حاضر، نمایشگاه دائمی آثار تولیدی مددجویان استان تهران در میدان الغدیر جنب کانون اصلاح و تربیت تولیدات و محصولات آنان را جهت فروش عرضه می‌نماید.
در ادامه جلسه، سانگرد مدیر جدید بنیاد تعاون استان تهران نیز به بیان برنامه‌های خویش پرداخته، اظهار امیدواری کرد با همکاری و حمایت اداره کل زندان‌های استان، تعداد بیشتری از مددجویان با آموزش‌های هدفمند به جمع شاغلین پیوسته، معیشت خانواده هایشان را تأمین کنند.
وی گفت: آموزش حرفه و شغل به زندانی امری مقدس است، از سوی دیگر، برندسازی و معرفی تولیدات ملی به جامعه، تشکیل کارگروه اشتغال پایدار زندانیان با همکاری مراجع قضایی، اداره کل زندان‌های استان تهران و بنیاد تعاون و اجرای برنامه‌های تحولی بر اساس تفکر سیستمی راهگشا خواهد بود تا زمینه حضور فعال‌تر در بازار‌های رقابتی برقرار شود.
شایان ذکر است در پایان این جلسه، ضمن تکریم و تقدیر از خدمات معصومی مدیر سابق بنیاد، سانگرد به عنوان مدیر جدید معرفی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زندان وضعیت معیشت اشتغال زندانی بنیاد تعاون زندانیان استان تهران حیات الغیب خانواده ها زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۹۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه سامانه جست‌وجوی شغل راه‌اندازی شده است، گفت: مازندران با انجام اقدامات صورت گرفته، پایین‌ترین نرخ بیکاری کشور را دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،  علی باقری گفت: با توجه به اینکه هفته کار و کارگر را در پیش داریم و این ایام ،ایام جشن کارگران است باید زمینه رشد و توسعه کارگران را فراهم کنیم چون هر جامعه‌ای مرهون بازوان توانمند کارگران است و همچنین چرخ اقتصادی هر کشوری با دستان کارگران می‌چرخد .

وی با بیان اینکه وزارت کار و تعاون یک وزارت خانه کاملا مردمی است، افزود: این وزارتخانه در میان سایر وزارتخانه‌ها پرکارترین وزارتخانه کشور است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: بیش از 70 درصد مردم مازندران از این وزارتخانه در بخش‌های مختلف خدمات می‌گیرند.

باقری با بیان اینکه سعی کردیم در این ایام از همه جامعه کار و کارگری تجلیل کنیم، گفت: 20 نفر از این عزیزان به عنوان کارگر برتر در سطح استان تجلیل شدند و یک نفر هم در سطح کشور به عنوان کارگر نخبه تجلیل خواهد شد.

باقری ادامه داد: پایین‌ترین نرخ بیکاری در سطح کشور با توجه به آمار سامانه رصد اشتغال متعلق به مازندران است.

وی گفت: در حوزه اشتغال در این استان اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، به طوریکه در سال گذشته در مازندران 100 درصد از برنامه‌های ما در حوزه کار محقق شد.

باقری با بیان اینکه در حوزه اشتغال سامانه جست‌وجوی شغل راه اندازی شده و همه می توانند رزومه خود را به این سامانه منتقل کنند، گفت: تاکنون 12400 نفر در این سامانه ثبت نام کردند و 9هزار نفر مشغول به کار شدند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به شناسایی 1400 کارفرما به ویژه در شهرستان آمل و غرب استان،  ادامه  داد: این سامانه از طریق وزارتخانه راه اندازی شده و در بخش اشتغال و شناسایی کارفرماها و معرفی اشتغال بسیار مفید بود.

 وی افزود: با اجرای این طرح در بخش‌های مختلف و رشته‌های مختلف یک بانک اطلاعاتی خوب راه اندازی شده است. 

باقری افزود: سامانه جامع روابط کار هم راه اندازی شده و افراد می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند و با ورود کارشناسان در این سامانه با کمتر از بیست روز رای صادر می‌شود.

 این مسئول با اشاره به اینکه در سطح مازندران در این دولت 6200 مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر انجام شده است، گفت: در حوزه روابط کار، رتبه اول را داریم و کارشناسان ما در شهرستان آمل رتبه اول در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر کل کار، رفاه اجتماعی و تعاون همچنین با اشاره به افزایش حقوق کارگران نسبت به کارمندان افزود: در این دولت 170 درصد افزایش حقوق داشتیم و برای کارگران در مقایسه با کارمندان 40 درصد افزایش حقوق داشتیم. در حوزه تعاون هم یکی از ارکان اصلی شعار سال توجه کردن به بخش تعاون است، چون اقتصاد در بخش تعاون کاملا مردمی است و در این حوزه سالانه دو درصد رشد داشتیم  و همچنین سند توسعه تکلیف کرده است که 25 درصد اشتغال از طریق تعاون باید انجام شود.

باقری افزود: در اجرای طرح کالابرگ هم بیش از 700 هزار خانوار از دهک یک تا هفت از این طرح استفاده کرده‌اند. طرح امنیت غذایی هم از دهک یک تا سه، کودکان زیر پنج سال و آسیب پذیر را پوشش می‌دهد و ماهانه یک میلیون تومان با تشخیص مرکز بهداشت دریافت خواهند کرد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • مدیر حفاظت و اطلاعات بنیاد تعاون زندانیان معارفه شد
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد