Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور علاجی گقت: زنان نقش تاثیرگذار و برجسته‌ای در انقلاب اسلامی و دوران هشت سال دفاع مقدس ایفا کردند و هنوز هم نقش آنان در تربیت فرزندانی حماسه ساز بی بدیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ زنان مسلمان ایرانی با الهام از تعالیم اسلامی با شجاعت و شهامت وصف ناشدنی، در صحنه های مختلفی حتی در میدان های رزم حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در زمان ۸ سال جنگ تحمیلی زنان به کارهایی از جمله حفاظت از انبار مهمات و رساندن آن به رزمندگان اسلام، کندن سنگر، تهیه و طبخ غذا برای رزمندگان مشغول بودند.

زنان غیور و شجاع ایرانی گاه با دست خالی و یا چوب دستی مزدوران بعثی را به اسارت گرفتند، آنان در شهرهای مرزی دلیرانه مقاومت کردند، گویی ترس را از یاد برده بودند و فقط به حق می اندیشیدند و بس.

در حقیقت زنان شرکت کننده در جنگ تحمیلی آیینه تمام نمای ایثار و فداکاری و اسطوره های شهادت و شهامت بودند، شیر زنان سلحشور ایرانی خاطره مجاهدات و فداکاری های زنان مجاهد صدر اسلام را زنده کردند آنان تا سرحد جانبازی و شهادت پیش رفتند و آرزوی شهادت داشتند.

حضور بانوان در میدان نبرد و خط مقدم

در همین راستا؛ کشور علاجی، یکی از بانوان ساکن در شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: در زمان جنگ تحمیلی من ۱۴ سال سن داشتم و تازه ازدواج کرده بودم و بعد از ازدواج به تهران نقل مکان کرده بودیم، هنوز چند روز از سکونتمان نگذشته بود که همسرم عازم جبهه شد و بنده هم در همان شهر در دوران دفاع مقدس به عنوان بانی ستاد کمک های مردمی مشغول به فعالیت شدم.

وی افزود: در اوایل جنگ مردم به صورت خود جوش برای کمک رسانی به رزمندگان بسیج می شدند و اما کسی نمی دانست که چگونه، در کجا و چه نوع کمک هایی باید انجام دهد، برای همین در هر محله در مساجد مکانی برای جمع آوری کمک های مردمی تشکیل شد که در هر روز افرادی در چند ساعت آن جا حضور داشتند و هدایای آنان را دریافت می کردند.

وی افزود: در دوران ۸ سال جنگ تحمیلی فعالیت مردم در ستادهای جمع آوری کمک های مردمی به صورت آتش به اختیار صورت می گرفت.

علاجی ادامه داد: علاوه بر مکان های مستقر در مساجد و محلات، ستادهای سیاری هم به صورت پراکنده وجود داشتند که کمک های مردم در مناطق کم جمعیت و روستاهای دور دست را جمع آوری می کردند.

حضور بانوان در میدان نبرد و خط مقدم بی نظیر بود

وی اضافه کرد: پس امروزه رسالت زنان بسی سنگین‌تر بوده، اگر دیروز ما با تهاجمی نظامی دشمن مواجه بودیم، امروز با شبیخون فرهنگی مواجه هستیم که این برای هر جامعه ای، سلاحی بس برنده‌ تر است.

این بانی کمک های ستاد مردمی دوران ۸ سال دفاع مقدس در ادامه، عنوان کرد: در واقع باید خود را موظف و مکلف بدانیم تا با سلاح ایمان، علم، عفت، پاکدامنی، ایثار، شجاعت و شهامت و با الگوپذیری از شیر زنان دیروز و امروز و با جدیت و تلاش، شاهد بالندگی و گسترش روز افزون اسلام و انقلاب در سر تا سر جهان باشیم.

این بانوی رزمنده و امدادگر جنگ تحمیلی تصریح کرد: زنان و بانوان جامعه در انقلاب اسلامی دوشادوش مردان انقلابی در مبارزه با رژیم ستم‌شاهی حضور داشتند و در شکل‌گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار محوری و مؤثر عمل کردند.

وی با بیان این که انتقام خون شهید حاج قاسم سلیمانی، انتقامی مقدس است، خاطر نشان کرد: باید با انتقام جانانه خون این سردار عزیز، آمریکا را از این جنایت ها پشیمان و مایوس کرد.

زنان تربیت کننده مردان حماسه ساز هستند

وی گقت: زنان نقش تاثیرگذار و برجسته‌ای در انقلاب اسلامی و دوران هشت سال دفاع مقدس ایفا کردند و هنوز هم نقش آنان در تربیت فرزندانی حماسه ساز بی بدیل است.

این بانوی امدادگر جنگ تحمیلی با اشاره به اینکه بی تردید از دامن زن مرد به معراج می رود، اذعان کرد: زنان ایران اسلامی فرزندانی چون شهید سلیمانی را تربیت کرده و حماسه ساز شدند اینک نیز باید این زنان و دختران همچون گذشته تلاش کنند تا فرزندانی ولایت مدار و با ایمان برای فردای انقلاب اسلامی ایران تربیت کنند چرا که این بهترین راه برای انتقام گیری از استکبار جهانی و حمایت از خون شهداست.

علاجی خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند انتقام خون سردار شهید سلیمانی باید در چند مرحله گرفته شود انتقام سخت برای پشیمان کردن استکبار از این جنایت و انتقام نرم برای تداوم راه سردار سلیمانی در همه عرصه های موجود، به گونه ای که وابستگی از غرب را به حداقل رسانده و بتوانیم به خودکفایی صددرصدی برسیم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه سردار شهید سلیمانی تا ابد در قلب های ملت ایران زنده است، تصریح کرد: این شهید عزیز نه تنها برای ملت ایران بلکه برای همه ملت های آزادی خواه جوان یک الگو بوده و خواهد بود و تا ابد نیز راه وی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی شهید سلیمانی جنگ تحمیلی حماسه ساز دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی  خبرگزاری تسنیم، خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید.

با پیگیری ستاد معراج شهدا و پس از بررسی و انجام تست دی ان ای از افراد مدعی، نسبیت خانوادگی آقای محمد یاسین مرادی فرزند میرزا محمد به عنوان برادر شهید نسیم افغانی محرز گردید.

برادر شهید نسیم افغانی امروز با حضور در ستاد معراج شهدا در جریان احراز نسبیت برادری با شهید قرار گرفت.

خرداد سال 1399 بود که سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواست کرد هر کسی می تواند در شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس کمک کند.

او در این ویدئو گفته بود: در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به‌ نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، 31 ساله به شماره پلاک CG519_396 اعزامی از لشکر 5 نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است. چرا که با پیگیری‌های به‌ عمل‌ آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده این شهید افغانستانی به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح منعکس کنید.

برگزاری یادواره 470 شهید کارگر استان همدان + تصویر

حتی محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی، رئیس وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در اطلاعیه ای تقاضا کردند تا اگر کسی اطلاعی از خانواده این شهید عزیز دارد اعلام کند. تنها اطلاع به دست آمده در مورد این شهید دفاع مقدس، عکس او از پرونده پرسنلی‌اش، تصاویر حضور در جبهه و مشخصات یگان اعزامی‌اش بود.

گفتنی است نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف‌الله از تیپ امام جواد(ع) لشکر 5 نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود. پیکر شهید آخوندی همچنان مفقود است. جانشین گردان نسیم افغانی در زمان شهادت، شهید سید محمود هاشمی بود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • پایتخت مقاومت همگام با آزادی‌خواهان جهان علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • اعتراض دانشجویان اروندی در دفاع از آزادی خواهان فلسطین
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند