Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بنیاد یاری» به کمک موسسه توسعه اقتصادی و آموزش کلینیک هایی در سه مسجد حیدرآباد از جمله مسجد «محمد مصطفی»،مسجد «الاسحاق» و مسجد «الشفا» راه اندازی کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «siasat»،یکی از سازمان های غیردولتی در شهر «حیدرآباد» هند برای نشان دادن اینکه مساجد میتوانند نقش بزرگ تری فراتر از صرفا خدمت به عنوان مکان های عبادی را داشته باشند یک مرکز مراقبت های بهداشتی در مسجدی که در منطقه «عثمان ناگار» واقع شده است راه اندازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عثمان ناگار منطقه ای است که در 100 روز گذشته به دلیل وقوع سیل درگیر بسیاری از مشکلات و چالش ها شده است.

 

«بنیاد یاری» به کمک موسسه توسعه اقتصادی و آموزش همچنین کلینیک هایی در سه مسجد این شهر از جمله مسجد «محمد مصطفی»،مسجد «الاسحاق» و حالا در مسجد «الشفا» راه اندازی کرده است.

 

بر اساس گزارش های دریافت شده حالا که آب ناشی از جاری شدن سیل کم کم در این منطقه در حال کاهش است بنیادی یاری این کلینیک جدید را در مسجد الشفا که اخیرا در هنگام وقوع سیل ساخته شده بود تاسیس کرد.

 

این مرکز که از هفته گذشته کار خود را به طور رسمی آغاز کرده است هر روز 200 تا 250 بیمار را ویزیت می کند.

 

«مصطفی حسن عسکری»،موسسه بنیاد یاری در این باره گفت: مرکز مراقبت های بهداشتی در این مسجد نه تنها خدمات بهداشتی اولیه با کیفیت بالا را برای افراد فراهم می کند بلکه خدماتی مانند دندانپزشکی،بیماری های مربوط به سوء تغذیه و سلامتی زنان و کودکان و غیره را نیز ارائه می دهد.

 

وی افزود: این سومین مرکز مراقبت های بهداشتی عمومی است که در مساجد حیدرآباد راه اندازی می شود.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: هند نیازمندان مساجد مراقبت های بهداشتی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده