Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلیمان رستمیان روز یکشنبه در نشست تخصصی با مجموعه معاونت تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، افزود: معاونت تعاون در صدر خدمات رسانی به ایثارگران قرار دارد.

وی اظهار داشت: تکریم و عزتمندی در ارائه خدمات، هوشمند کردن فرآیندها، به‌روزرسانی سیستم سجایا، ارتقای سطح توانمندی و کیفیت زندگی در ارایه خدمات و بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانونی با استفاده از امکانات بومی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری بنیاد در حوزه تعاون و امور اجتماعی است که باید نسبت به آن اهتمام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت تشکیل کارگروهی جهت پیگیری امورات اشتغال ایثارگران

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه بر لزوم تشکیل کارگروهی ویژه جهت رفع مشکل اشتغال ایثارگران تأکید کرد و گفت: قانون استفساریه ایثارگران به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ‌شده است لذا باید تا حصول نتیجه پیگیر تبدیل وضعیت  ایثارگران باشیم.

رستمیان با تاکید بر لازم الاجرا بودن قانون استفساریه ایثارگران، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، توسعه کارآفرینی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ارتباط مؤثر با نهادی خصوصی و شرکت‌های صنعتی جهت اشتغال ایثارگران ازجمله مواردی است که باید در دستور کار باشد تا بتوانیم بیکاری ایثارگران را  به حداقل برسانیم.

همچنین اشتغال ایثارگران در اولویت قرار دارد و تمامی مسوولان به این امر واقف هستند که بنیاد شهید و امورایثارگران نیز به‌عنوان متولی امور ایثارگران نباید در این زمینه کوتاهی کند.

وی افزود: پیگیری مستمر و ثبت بیکاری فرزندان شهید و جانبازان ۷۰ درصد بومی و میهمان در سامانه سجایا با هماهنگی استان‌ها و ستاد مرکزی نیز ازجمله اموراتی است که باید در اولویت اجرا قرار گیرد.

پیگیری امورات پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی ایثارگران

مشاور امور ایثارگران استانداری البرز در بخش دیگر بر پیگیری امورات پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی ایثارگران تأکید کرد و گفت: بخش عمده‌ای از معوقات ایثارگران پرداخت‌شده است لذا باید فهرست پرداختی‌های پاداش پایان خدمت اخذ و در اسرع وقت و به روشی مقتضی به خانواده‌های ایثارگران اطلاع‌رسانی گردد.

وی در ادامه همچنین به تسهیل درروند انتقال پرونده ایثارگران اشاره کرد و گفت: انتقال پرونده ایثارگران میهمان نیز ازجمله مواردی است که انجام آن سبب رضایتمندی آنان خواهد شد لذا مسوولان متولی امر تمام تلاش خود را در این زمینه بکار بگیرند.

تسریع در روند بهسازی و تحویل گلزار های شهدا

رستمیان در بخش دیگر گلزارهای شهدا را نماد و هویت فرهنگی کشور دانست و تصریح کرد: گلزارهای شهدا مهم‌ترین نمادهای فرهنگی شهر در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند لذا باید اهتمام جدی‌تری نسبت به‌پایان بهسازی و تحویل این مکان‌های مقدس داشته باشیم.

تعویض سنگ مزار شهدای گمنام و مناسب‌سازی معابر شهر جهت تسهیل در عبور و مرور جانبازان نیز از دیگری مواردی است که باید با پیگیری مجدانه به نتیجه مطلوب برسد.

وی همچنین به وضعیت  گلزار شهدای امامزاده محمد (ع)  کرج اشاره کرد و افزود:  گلزار شهدای امامزاده  محمد (ع) چهارمین گلزار شهدای کشور و مدفن بیش از یک هزار و۵۰۰ شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مدافع حرم است که کار یکسان‌سازی و بهسازی این گلزار باید با لحاظ کردن منویات مقام معظم رهبری تا پایان سال ۹۹ به اتمام برسد.

ساخت پروژه سه هزار واحدی مسکن اقدامی مثبت در راستای رضایتمندی ایثارگران

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه تصریح کرد: انعقاد تفاهم‌نامه ساخت سه هزار واحد مسکونی ایثارگران ازجمله اقدامات و خدمات مؤثر، ارزشمند و ماندگاری است که باید تلاش کنیم تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

رستمیان در پایان با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان‌ها برای خدمت‌رسانی به ایثارگران گفت: ما امروز سرباز انقلاب و خادم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستیم لذا باید تمام تلاش خود را در جهت کسب رضایت این عزیزان انجام دهیم.

برچسب‌ها اشتغال زایی وضعیت معیشت مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی وضعیت معیشت مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز اشتغال زایی وضعیت معیشت مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز اخبار کنکور بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز اشتغال ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی

ایسنا/آذربایجان غربی صنعت آبزی پروری، سریع الرشدترین صنعت تولید خوراک مغذی برای انسان است و سالانه بیش از ۱۱۰ میلیون تن انواع آبزیان پرورشی به ارزش بیش از ۲۷۰ میلیارد دلار در دنیا تولید می شود.

کشورهای چین، اندونزی، هندوستان، بنگلادش، ویتنام و تایلند، با بالاترین تولید، جزو کشورهای توسعه یافته در این صنعت بشمار می روند. کشور ما علیرغم پتانسیل های کم نظیری که دارد فقط حدود ۵۰۰ هزار تن آبزی پرورشی تولید می کند؛توسعه صنعت میگو، ماهیان دریایی، ماهیان خاویاری و ماهیان زینتی نه تنها به تکنیکهای نوین نیازمند است بلکه این صنعت بطور ۱۰۰ درصد به آرتمیا وابسته است.

بنیانگذار پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه متاسفانه دریاچه ارومیه که زمانی بزرگترین منبع تولید آرتمیا در دنیا بود طی ۲۵ سال گذشته با بحران بی‌سابقه ای مواجه بوده و تولید آرتمیا در آن متوقف شده است، لذا این صنعت ارزآور و اشتغالزا برای تامین آرتمیای مورد نیاز خود به خارج از کشور وابسته است و ادامه این وابستگی می تواندعواقبی برای این صنعت ببار آورد، افزود: رشد سریع صنعت آبزی پروری در بسیاری از کشورهای دنیا از یک طرف و خشک شدن تعدادی از زیستگاه‌های طبیعی آرتمیا نظیر دریاچه ارومیه از طرف دیگر، باعث شده سازمان خوارو بار ملل متحد برای تامین نیاز آرتمیا مورد نیاز صنعت‌ آبزی‌پروری ابراز نگرانی کرده و در این راستا طی جلسات متعدد به دنبال آلترناتیوهای قابل دسترس باشد.

برای این منظور با حمایت و مشارکت متخصصین برجسته آرتمیا، کنسرسیوم بین‌المللی پرورش آرتمیا را ایجاد کرد و برای جبران کاهش تولید آرتمیا از دریاچه‌های شور طبیعی، پرورش آرتمیا در استخرهای خاکی را در برنامه‌های خود قرار داده است.

ناصر آق ادامه داد: در حال حاضر ۴۶ کشور دنیا از جمله ایران جزو این کنسرسیوم هستند و متخصصین و محققین آرتمیا از ۹ کشور دنیا اعضای هیات امنای آنرا تشکیل می دهند. کنسرسیوم بین المللی پرورش آرتمیا، ضمن تشویق کشورهای دارای منابع آب شور برای پرورش آرتمیا، از پروژه های تولید آرتمیا حمایت های علمی و فنی می کند.

وی با اشاره به تلاش ۲۰ سال گذشته در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، برای اجرای پروژه پرورش آرتمیا با استفاده از آبهای شور دریا و یا آبهای شور نامتعارف نظیر پساب آب شیرین کن ها، آبهای شور زیرزمینی، پساب تصفیه خانه های شهری و زه کش های کشاورزی و عدم حمایت مسئولین در این راستا، افزود: متاسفانه این عدم حمایت می تواند صنعت آبزی‌پروری کشور را برای همیشه به خارج وابسته کند ولی این وابستگی می‌تواند بسیار خطرناک باشد. چون در آینده نزدیک مصرف جهانی آرتمیا از تولید آن فراتر خواهد رفت و قیمت سیست آرتمیا افزایش چشمگیری خواهد یافت و صنعت آبزی پروری کشور با بحران بزرگی مواجه خواهد شد.

این استاد دانشگاه ارومیه، با بیان اینکه ما جزو معدود کشورهای دنیا هستیم که دانش فنی‌وتوانایی تولید بهترین کیفیت آرتمیا را داریم، اظهار کرد: پرورش آرتمیا در زمین‌های شور غیرقابل کشت و زرع، با استفاده از آب دریا و پساب آب شیرین کن‌ها نه فقط نیاز صنعت آبزی پروری را تامین خواهد کرد بلکه تولید آرتمیا به عنوان یک محصول شیلاتی از سودآوری بیشتری نسبت به سایر آبزیان پرورشی برخوردار است.

وی با کشورهای عربی منطقه با احداث بزرگترین تاسیسات آب شیرین کن در دنیا، روزانه ده‌ها میلیون مترمکعب آب شیرین از آب خلیج فارس و دریای عمان تولید می کنند و بدین‌ وسیله توانسته‌اند ضمن تامین نیازهای شرب، صنعت و کشاورزی، فعالیهای شیلاتی را نیز توسعه دهند، اظهار کرد: مرز دریایی ایران در جنوب کشور حدود ۱۵۰۰ کیلومتر طول دارد و جزو بهترین مناطق دنیا برای تولید انواع آبزیان دریایی منجمله آرتمیاست.

این بنیانگذار پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری با اشاره به اینکه در سیستم‌های پرورشی برای تغذیه آرتمیا از جلبک‌های تک سلولی و پسماندهای کشاورزی استفاده می‌شود، تصریح کرد: جلبک‌های تک سلولی نیز از طریق کوددهی آب دریا تولید می‌شود. بدینوسیله می‌توان پساب و پسماند را به ثروت تبدیل کرد چون با استفاده از این دو محصول که ضایعات دو صنعت مختلف هستند می‌توان محصولی بسیار با ارزش تولید کرد. بطوریکه در یک مزرعه ۵۰۰ هکتاری سالانه می‌توان حدود ۵۰ تن سیست و ۲۰۰ تن بیومس مرغوب آرتمیا به ارزش حدود هفت میلیون دلار تولید کرد در حالیکه کل هزینه‌های جاری سالانه آن کمتر از یک میلیون دلار می شود.

آق با بیان اینکه در یک مزرعه ۱۰۰ هکتاری آرتمیا می‌توان سالانه تا دو میلیون دلار محصول تولید کرد، ادامه داد: ما می‌توانیم با ایجاد یک مزرعه ۵۰۰ هکتاری کل نیاز کشور را تامین کرده و باعث خودکفایی این صنعت شویم.

این متخصص آرتمیا افزود: توسعه پروژه‌های پرورش آرتمیا به عنوان یک محصول شیلاتی بسیار با ارزش می‌تواند در کنار سایر محصولات شیلاتی کشور، باعث ایجاد اشتغال برای صدها جوان شده و سالانه میلیون‌ها دلار ارز به کشور جذب کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • تجلیل از ۲۲ خانواده شهید فرهنگی ایلام در «سه شنبه های شهدایی»
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟