Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: زیرساخت‌های احداث مرکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد به مواد مخدر در استان ایجاد شود تا بعد از صدور مجوز ساخت این مرکز بتوانیم به سرعت معتادان متجاهر را ساماندهی کنیم. - اخبار استانها -

محمد قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با یادآوری اینکه با ساخت مرکز ماده 16 همه مشکلات ما در حوزه اعتیاد حل نمی‌شود اظهار داشت: زیرساخت‌های احداث مرکز ماده 16 ترک اعتیاد به مواد مخدر در استان ایجاد شود تا بعد از صدور پروانه و مجوز ساخت این مرکز بتوانیم به سرعت معتادان متجاهر را ساماندهی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین دستگاه‌هایی مانند سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی و فنی ‌و حرفه‌ای باید از امروز به فکر تامین این زیرساخت‌ها باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه درمان و بازپروری معتادان به مواد مخدر یک زنجیره دارد گفت: جمع‌آوری، غربالگری، سم‌زدایی، روان‌درمانی و ارتقای شخصیت همه حلقه‌ها و مراحل درمان و بازپروری افراد معتاد هستند که اگر هر کدام از این حقله‌های زنجیره‌ها از وسط قطع شود، کار درمان و بازپروری آنها به جایی نمی‌رسد.

قاسمی اضافه کرد: صرف جمع‌آوری معتادن از سطح شهر و جامعه مشکلی را برطرف نمی‌کند، ضمن این که افراد معتاد اموال ما نیستند که یک سیلو بزنیم و آنها را 6 ماه در آنجا نگه داریم. ضمن اینکه این کار چه فایده‌ای دارد؟ یعنی جز این که اینها را جمع کردیم و حداقل 6 ماه جامعه از دست اینها راحت است کاری نکردیم.

وی با ذکر اینکه قطعاً فرد معتادی که این راه را برود، حرفه‌ای‌تر برمی‌گردد، ادامه داد: تجربه 30 ساله خدمت من در دادگستری نشان می‌دهد کسانی که اموال مردم را سرقت می‌کنند یا معتاد هستند و یا بعد از سرقت معتاد می‌شوند و متاسفانه این اصل هیچ ردخوری ندارد. بنابراین اینکه فرد معتاد را دستگیر کنیم و بعد از مدتی رها کنیم فقط وضعیت را بدتر می‌کند.

پایان‌نامه‌های با موضوع مبارزه با مواد مخدر در قزوین مورد حمایت مالی قرار می‌گیرنداستاندار قزوین: بیشتر اعتبارات شهرداری‌ها برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی هزینه شوداستاندار قزوین: اجازه عبور مواد مخدر از راه‌های قزوین را نمی‌دهیم

لزوم همکاری بیشتر مدیران برای برطرف کردن مشکل اعتیاد

دادستان قزوین با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر مدیران برای رفع مشکل اعتیاد تصریح کرد:‌ مدیری که می‌خواهد در این جامعه زندگی کند، حتی اگر دلش به حال دیگران نسوزد اما باید امنیت داشته باشد و باید به این نکته فکر کند که کسی که معتاد شده، باید به هر طریقی هزینه اعتیادش را تامین کند حالا یک وقت با روی خوش می‌آید و یک وقت هم دست به جرایم خشن می‌زند.

قاسمی افزود: بنابراین برای بازپروراندن معتادان و تبدیل کردن آنها به یک شهروند عادی باید هزینه بیشتری انجام شود و چرخه درمان تا بازپروری به طور کامل اجرا و رعایت شود.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون قضایی مواد مخدر استانداری قزوین کمیسیون قضایی مواد مخدر استانداری قزوین زیرساخت ها مواد مخدر مرکز ماده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • شناسایی و دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در گلستان
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است